Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

A szeme szinte minden modern ember szenved a nagy terhelések, ami természetesen azt eredményezi, hogy bizonyos problémákat, és a vágy a sok ember látás helyreállításához. Hogyan lehetne javítani a látást otthon? Hosszan tartó van, az alultápláltság TV-képernyők és a számítógépek, fizikai és idegi stressz - ez csak egy része az oka, hogy a korral a látásélesség csökkenhet. Szerencsére részben oldja meg a problémát akkor a saját, az integrált megközelítés, és anélkül, hogy orvosi segítséget.Tornagyakorlatok a szemnek, vagy pihenés jól hasznosítható

Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

Számos módja van, hogy visszaállítsa a teljes funkcionalitás szem, hanem megérteni, hogy hamarosan javítja a látást otthon, először meg kell határoznia az oka a romlás. Megoldás - Az első és legfontosabb lépés a sikerhez vezető úton.

Ami számít, az a tény, hogy milyen hiba van jelen: távollátás, rövidlátás, stb Bár több módszer univerzális és javítja a látásélesség rövid idő alatt, még egy hétig, minden betegség ...

A legtöbb esetben, látászavarok okozta terhelését.

Ennek oka lehet a nem megfelelő vagy túl erős fény, a kiválasztás a rossz testtartás végezni néhány műveletet (például egy asztalnál ül, akkor nem kell engednie a fejet alacsonyan, hogy ne zavarja a vérkeringést), a hiányzó megszakítások és mások.

Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

Ilyen tényezők felszámolására gyakran segít megőrizni a látást az elkövetkező években.

És ha a rövid, 10 perces pihenés a szem kombinált torna, akkor a látás lehet még jobb.

Erre a célra a következő feladatokból áll:

 • „A lényeg az üveg.” Az ablak közepén üveg van szükség, hogy dolgozzon egy pont, amelynek átmérője nem nagyobb, mint 1 cm-es (akkor vágja ki egy kört a sötét papírra, a puncs, és ragassza rá az üveget). Állt egy ablak a parttól 3 méterre kell fordulni, hogy nézd meg azt a pontot, akkor bármely rögzített tárgy az utcán. Középpontban látás ajánlott körülbelül 15 másodpercig. 5-7 ismétlést szem megerőltetése, általában elmúlik.
 • szemmozgás (egy körön - felváltva az egyik irányba, és az ellenkező irányba, felfelé és lefelé, balra és jobbra, a „nyolc” útvonal). Kívánatos, hogy végre 5-7 percig, és a helyzet a fej nem változik.
 • Átlós mozgás. Mielőtt az irányváltásra van szükség, hogy villog.
 • Intenzív villogó.
 • Kancsalság. Ül a legkényelmesebb helyzetben kell 5 másodpercet, majd erősen kancsal törzs minden izom a felső test; és lélegezni lélegezni még 5 másodpercet, majd nyissa meg a szemét körben kilégzés, kilégzés és a pihenésre.
 • Neat masszázs hatásai ügyében az orr, hogy a templomok, a szem alatti és fölöttük.

Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

 • Koncentrációja a távoli objektumot, majd a csúcs az orr. A gyakorlat legyen körülbelül 10-szer, és csak akkor, ha nem okoz kényelmetlenséget.
 • 10-perces ülés tenyerezéssel (technika leírását lásd alább).

A rendszeres és helyes működését a torna komplex javítása akár 100 százalékkal is előfordulhat nagyon gyorsan, még egy hétig. De csak akkor, ha a rövidlátás elhanyagolható volt.

Recovery követő hét eljárásnak „tenyerezéssel”

Amerikai szemész Bates jött egy módszert, amely segít, hogy gyorsan vissza a látásélesség, orvosi beavatkozás nélkül, mindössze egy hét. Hatékonysága már többször megerősítette a gyakorlatban, de az eredmény elsősorban attól függ, az adott betegség kialakulásához. Súlyos esetekben, hogy visszatérjen a 100 százalékos látás segítségével palming lehetetlen, és szükség komoly orvosi kezelésre. • Ülj le az asztalhoz, pihenni a könyökét benne (a nagyobb kényelem, akkor ezek egy kis puha párna); tartsa be a helyét a hát, a nyak és a nyak - kell lenniük egy sorba.

Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

 • Kezet, és dörzsölje a tenyerét egymáshoz, amíg azok nem felmelegedhet. Ezek az egyszerű lépéseket, enyhíti a pszichés stressz és a pihenésre.
 • Tedd egy maroknyi nyugodt tenyér és alkalmazni az arcát, hogy a mélyedések pontosan szemben szem (kis ujjai kéz tövében vannak zárva a híd az orr a poharakat, és az alsó része a tenyér nyugszik az arccsontja). Erőfeszítéseket tenni, nem szükséges, hogy képes szabadon villogni, de a fény a szemet, nem tud áthatolni.
 • Becsukta a szemét, meg kell gondolni valami kellemes, vagy, hogy összpontosítson a látás körülbelül 10 percig (hosszabb is lehet).

Ezt a technikát alapul relaxáció az elme, mert a stressz is jelentősen rontja a látványt, és a kezelés sok esetben szükség van kezdeni annak eltávolítását.

Resort rá lehet bárhol (otthon, munkahelyen, nyaralás, és így tovább. D.) Az első jele a fáradtság és terhelését. Ebben az esetben az átfutási idő nincs korlátozva. Úgy véljük, hogy ha egy férfi kinyitotta a szemét a tömött kezét, látja teljesen fekete, majd a kívánt hatást elérjük, és a feszültséget feloldani. Ha a szín nem fekete - ülés folytatni kell.

Eye Treatment gyógyszerek

Persze, hogy gyógyítani súlyos szemkárosodást hibák és helyreállítsák látás, a kizárólag a kábítószer, ez lehetetlen. Ezek azonban nagyon hasznos eltávolítása olyan tényezőket, amelyek jelentősen elrontani.

A legtöbb ember tudja, hogy a kemencék, légkondicionálók, elektromágneses sugárforrások (például számítógépek és televíziók), kozmetikumok, por, és így tovább. D. káros a szemre. Okoznak túlzott kiszáradását vagy könnyező szem, fájdalmas reakció a fény és más ingerek, valamint a jelenléte idegentest érzést ( „homok szemében”).

szárazra pároljuk, és a gyulladás kezelésére úgy hajthatjuk végre, szemcseppek vagy más módon, például:

Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

 1. "Aevit";
 2. "Stillavit";
 3. „Atropin-szulfátot”;
 4. „Kálcium-glükonát”;
 5. aszkorbinsav és nikotinsav;
 6. vitamin komplexek a lutein és a szelén, és mások.

Forduljon orvosához, meg lehet tanulni, hogyan lehet javítani a látás otthon, és milyen gyógyszereket lehet használni, hogy nedvesítsük meg a nyálkahártya.

Kezelése látászavarok az otthon: népi jogorvoslati

Sokan inkább helyreállítása vizuális funkció a „nagymama receptek”.

Kényeztesse súlyos megsértésének őket, persze, nincs értelme, azonban a javulás retinális vérkeringés, enyhe növekedés a látásélesség, enyhíti a fáradtság és a stressz ezek segítségével történik valójában.

A következő javaslatok leggyakrabban használt:

 • Inclusion az étrendben tartalmazó élelmiszerek vitamin és a cink, gyorsítja a felszívódást. Számos ilyen van jelen sárgabarack, sok zöldséget (beleértve - a sárgarépa), tojás, paprika, tök juice és a magvakat.

Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

Nem feltétlenül kell enni ezeket a termékeket a tiszta formában.

Használhatja más receptek:

 • Szemcsepp áfonya gyümölcslé. Ezek előállításához meg kell keverni gyümölcslével öt bogyók desztillált vízzel az arány: 1: 2. A kapott oldatot használata ajánlott minden nap (1-2 csepp mindkét szembe). Eszik friss vagy felolvasztott bogyók is hasznosak. Természetesen jelentős javulást látás csak nem jön, de a pozitív trendet megerősíti a gyakorlatban.
 • A megoldás az aloe lé, eyebright, búzavirágkék és méz. A szer előállítására őrlendő 200 g aloe levelek (alkalmasak csak érett növényben), összekeverjük őket euphrasy és búzavirág (3 evőkanál minden egyes komponens), és öntsük a keveréket jó volt vörös, száraz bor és teljesen természetes folyékony méz (600 ml minden egyes összetevő ). Mindezt gondosan fel kell keverni, és ragaszkodnak egy sötét helyen a fedél alatt légmentesen lezárva három napig, időnként megkeverve. Ezt követően azt jelenti, kell forralni vízfürdőben egy órán át, és lehűlni inni 1 óra. L. 3-szor naponta étkezés előtt.
 • Friss sárgarépalé mézzel. Ivás pohár 1 lehet naponta 1-szer (200 ml alkalmazunk 1 órán át. L. Honey).

Hogyan lehetne javítani a látás az otthoni fellendülés rövid távon

 • A keveréket petrezselyem, méz és citromlé. Egy sugár zöld zúzott egy húsdaráló segítségével, és összekeverjük a többi összetevő (1 v. L.). Elfogadott kívánatos hónapban minden nap eszik 1 evőkanál. l. keveréke koplalás.

Nagyon hasznos a kontrasztos víz kezelések.

Ezek az alábbiak szerint végezzük:

 1. 2 tartályokat vízzel töltött (egy - meleg, a másik - hideg).
 2. Egy személy kell meríteni váltakozva 10-15 másodpercig az egyik irányban, majd egy másik tartályban. Szem zárva kell tartani ugyanabban az időben.
 3. Be kell lépnie le langyos vízzel.

A javulás hozza alternatív módszer - kontrasztos borogatást (hanyatt fekvő helyzetben a szem váltakozva vannak egymásra rakva szalvéták áztatott a forró és a hideg víz).

Kényeztesse látás könnyű, de a kezelés hosszú időt vesz igénybe, így nem kell gondolni, hogyan lehet visszaállítani látás az otthoni, akkor jobb, ha vigyáz a megelőzés.