Hogyan löket bőrdzsekit otthon a különböző módszerek és tulajdonságaik

Bőr elemek praktikus, tartós és jól néz ki, még évek után a kopás, így nagy a kereslet, és népszerűsége, a nők és a férfiak. De előbb-utóbb a folyamat felsőruházati működés felmerül a kérdés, hogyan lehet a stroke bőrdzsekit otthon tartani külseje. Bár ritkán jelennek meg a felszínen, az anyag gyűrődések és szabálytalanságok, mivel a bőr nagyon puha és műanyag. Azonban, hosszan tartó vagy helytelen tárolás vezetett, hogy szükség van a vasalást, és akkor fontos tudni, hogyan kell csinálni.Számos módja van, hogy kiegyenesedik a gyűrött bőrdzseki: az a vas és a gőzös, valamint más hazai jogorvoslati lehetőségek. Fontos, hogy kövesse a szabályokat és ajánlásokat a szakértők, hogy ne elrontani a dolgot. És trükkök és árnyalatok ezt a folyamatot segíti, hogy a kívánt eredményeket gyorsan és egyszerűen.

Hogyan löket bőrdzsekit otthon a különböző módszerek és tulajdonságaik

Lehetséges, hogy egyengessék a kabát önmagában

A legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja annak, hogy törődik a bőr elemek felsőruházat -, hogy a tisztító, ahol megtisztítják, rendbe, és simítsa ki rendesen. De ahhoz, hogy használja a szolgáltatást a szakemberek nem mindig van idő és lehetőség. Ezért szükséges, hogy tudja, hogyan kell a stroke bőrdzsekit, hogy önállóan vigyázzon az ő tulajdonát.

A legszélesebb körben elterjedt kiegyenlítése az otthoni dolgokat, amelyek hozzá vannak szokva minden háziasszony, ez a vas. De sokan félnek használni a bőráruk, így nem rontja a termék. Manipulálása használata kitett magas hőmérséklet valóban vezet kellemetlen következményekkel jár. De ez nem jelenti azt, hogy a vas nem lehet használni a vasalást bőrdzseki. Ez csak akkor szükséges, hogy pontosan tudja, hogyan kell csinálni.

Amellett, hogy a fő és leghatékonyabb módszer a vasalást, vannak más trükkök, amelyek segítenek eltávolítani a ráncokat és érdesség. Hasznosságáról és az eredmények számos tényezőtől függ:

 • mennyi idő van simítás;
 • milyen minőségű bőr;
 • meddig tartották hajtva;
 • Mindkét kabát gondozott előtt.

Attól függően, hogy a választ ezekre a kérdésekre, akkor válassza ki a legjobb módja annak, hogy egyenesbe bőrdzsekit otthon, és nem elrontani.

Hogyan löket bőrdzsekit otthon a különböző módszerek és tulajdonságaik

Mobil alkalmazás nőknek: időt és az idegeket

Jellemzői a különböző típusú vasalás bőrkabát

Annak ellenére, hogy a vas tekinthető a leginkább egyszerű és hatékony módszer, ez nem az egyetlen. Sima szőrzet lehet más módon. Annak megállapításához, a legkényelmesebb és a megfelelő, szükséges, hogy megismerjék azok jellemzőit, és próbálja minden a gyakorlatban.

lógó kabát

Ha a bőr termék, feküdt összehajtva a szekrényben sokáig, és kezdete előtt a hideg évszak, meg kell kapni, és felkészüljenek a további kopás, akkor próbálja meg sima dolog akasztás. Ehhez szükség lesz legalább 2-3 napig, akkor lefagy egy kabátot a fogas vagy a szék. Saját súlya alatt a súlya a termék fokozatosan épül fel.

Vékony kabát lehet lógni egy pár napra, és vált szinte lakás egy vastagabb bőrt kell még egy kis idő - akár egy hétre. De gyakran azt követően, hogy a dolog visszanyeri eredeti alakját és simaságát, ezért alkalmas viselet, minden további erőfeszítés.

Hogyan löket bőrdzsekit otthon a különböző módszerek és tulajdonságaik

Alkalmazása hidratáló bőráruk

Ha a bőrkabát fáj csak néhány helyen, akkor a helyi simítás. Ehhez alkalmazni egy hidratáló, amely segít, hogy tompítsa, és igazítsa a kis ráncok vagy dudorok. Ezek az eszközök a következők:

 • speciális hidratáló a bőr, amely megvásárolható a boltban cipő és ruházat;
 • vazelin;
 • földimogyoró-olaj;
 • glicerin.


Azt jelenti, a felületen az anyag alkalmazzák egy vattacsomóval. Ezt követően, a zakó lógott formájában meg kell hagyni, jól szellőző helyen egy pár napig. Hidratáló és bőrpuhító sima ráncokat, így ez az eredeti sima megjelenést.

Fontos, hogy egy adott kenőcsök és krémek egy kicsit, hogy nem zsíros foltokat hagyott. De bőr ez az eszköz jobb nem kezelni. A felület egy szövet hidratáló nem teljesen felszívódik, és ő marad egy csúnya nyomot, ami aztán nehéz eltávolítani. Ezért arra gondolt, hogyan sima műbőr, akkor jobb, ha más módszerekkel.

Hogyan löket bőrdzsekit otthon a különböző módszerek és tulajdonságaik

Jellemzői az alkalmazás gőzös

Száraz vagy nedves gőz már régóta ismert a tulajdonságait összehangolása különböző szövetek és anyagok, beleértve a valódi bőr. Használja a minőség két módja van:

 1. Vásárolja meg speciális mini-gőzös - a hasonló eszköz egy porszívó, de az ellenkező hatást. Egy speciális fúvóka gőzfejlesztő, a bőr felületére irányított vízsugár gőz. A távolság legyen legalább 30 cm. A hő hatására, a bőr jól és gyorsan simított. Ehelyett egy speciális eszköz segítségével a párologtatás a vas. Az adagolás befejezése után az eljárás bőrkabát száradni szobahőmérsékleten.
 2. Gőzfürdő akkor alkalmazzák, ha a teljes burkolat lapos, és sok ránc és egyenetlen redők a felszínén. Egy nagy tálban vagy káddal meg kell öntsünk forró vizet, hogy lógni egy kabátot a fogas, és zárja be a szoba ajtaját. Hatása alatt a forró gőz gyűrött bőr termék gyorsan egyenlíteni. Fontos szem előtt tartani, hogy a termék meg kell védeni a nedvességtől. Ezen túlmenően, ez a módszer az egyik jellemzője - miután pár kis dolog „ül” méretűek.

Hogyan fessünk cipőt otthon. A festék cipő vagy csizma?

Párok - egy jó módja annak, hogy kisimítja a gyűrött ráncok, de kell használni óvatosan, ügyelve a biztonsági előírásokat. Akkor nem fogja elrontani a dolgot, és vissza az eredeti sima megjelenést.

Hogyan löket bőrdzsekit otthon a különböző módszerek és tulajdonságaik

Press vasalásra

Speciális prések vasalásra bőr és finom termék két fő előnye van: először is biztonságos, mert úgy tervezték, hogy ezeket a különleges szövetek, így nem károsítja a terméket; másrészt hogy hatékonyan és hatásosan kisimítja bármilyen felületen. A hátránya a sajtó tábla fáradságos - a lakásban meg kell találni egy helyet neki.

Ilyen prések gyakran használják a termelés területén és értékesítése bőráruk. Ezért gyűrött kabát is tulajdonítható, hogy a szakemberek és a szolgáltatások használatához. Bár néhány háziasszonyok inkább mindig kéznél, különösen az öltözőben nem csak egy bőrdzsekit, de egyéb hasonló dolgok.

Hogyan, hogy a vas a vas kabát

Vasalni vasalást bőrdzseki biztonságos volt és adta a várt eredményt, akkor meg kell emlékezni, és végre néhány fontos szabályt:

 1. Vasalási kell keresztül egy vékony pamut kendővel vagy papírtörlővel. Megérintése a fém felületén, hogy a bőr nem kívánatos.
 2. Hőmérsékleti feltételek az eszközön minimálisra kell csökkenteni, mind a selyem és más finom szövetek.
 3. Ne erősen nyomja a vasat, hogy a felület az anyag, meg kell csúszni könnyen.
 4. Miután kiadások egy részét a vas termék, akkor el kell távolítani, hogy az egyik oldalon, és egy darab szövet kezelt enyhén feszítse meg a kezét.

Nem szükséges kezelni az összes vas kabát, ha van apró ráncok és a ráncokat. Csak akkor pat összegyűrt helyet.

Bárhogy vasalást ráncos bőr termék választunk, meg kell tenni mindent lassan és óvatosan, különösen ügyelve a dolog először. Meg kell értenünk, hogy melyik módszer a legegyszerűbb és a legjobb használni a jövőben csak nekik.

Hogyan löket bőrdzsekit otthon a különböző módszerek és tulajdonságaik

Elestem higanyos hőmérő, mit kell tenni

Hogyan kell tárolni a bőrtáskák és vigyázni rájuk

Figyelemmel a felső bőr ruhadarabokat sokáig, és még szolgált néhány évvel később a zokni néz ki, mint az új, meg kell tanulni, hogyan kell tartani otthon, és vigyázni - tiszta, száraz, vasaló. A szabályok nem olyan sok, úgy emlékszem rájuk, akkor nagyban egyszerűsíti a további gondozása kabátját. A főbb jellemzői a bőr tároló elemeket tartalmazza:

 1. Nem szükséges, hogy hajtsa a kabát, cucc egy zacskóba vagy fel a polcra. A legjobb, hogy tartsa a bőr tétel a fogas egy speciális esetben egy szekrényben.
 2. Függesztők kell széles és puha. Fémhuzal vagy műanyag élek károsíthatja a belső bélés a dolgokat, valamint a kiterjesztett termék gallér és a váll.
 3. Valódi bőr tartjuk egy bizonyos hőmérséklet és a páratartalom, úgy, hogy ne száradjon, és megrepedt. Az optimális feltételek ilyen dolog lenne 20-22 fokos hőmérséklet és a páratartalom 40 és 60%.

Az alábbi e tárolási körülmények, nem csak fenntartani a jó dolgok állása, hanem egyszerűsíteni további tisztítás és szárítás a termék. Végtére is, a bőr marad puha és rugalmas, hogy szinte nem kell bude aljzatkiegyenlítőre.

Ami a szabályokat az ellátás a bőr dolog, ők is egy kicsit, de ezen ajánlások végrehajtását segít évekig viselni egy vonzó dolog, testét és általános megjelenését. Először is, a termék valódi bőrből van szüksége a lehető legkisebb mértékben tisztítani és mosni, mert impregnált speciális vegyület, amely fényt és védik. Másodszor, a mosó-és tisztítószerek a legjobb marad a szakemberek, de ha ez nem lehetséges, - lehet kézzel mosott a víz hőmérséklete 40 fok.

A harmadik fontos szempont gondozásában bőrdzsekit az ő festménye. Idővel, a bőr repedések és törölte néhány helyen, így frissíteni kell színt. Ehhez egy speciális festék a bőr, nyilvánvalóan tiszteletben a szabályokat az alkalmazására utasításokat.

Így egyértelmű, hogy sima bőrből, és keresse meg a dolgokat. Még otthon meg lehet csinálni hatékonyan és helyesen, azért, hogy az ajánlásokat a szakértők.