Hogyan írjunk egy célzást, vagy egy srác, hogy szeretem

Nagyon gyakran, a szerelmespárok egyesíteni megakadályozzák félénkség és félénkség különösen a gyönyörű lányok. Ha egy nő, mint egy férfi. és ő nem mutat érdeklődést, ő kezd csoda, hogy azt mondják, vagy tipp, hogy a srác, szeretem őt, nem tolakodó. Általános szabály, hogy a nők jobban képesek elrejteni a szeretet, nem pedig a férfi, de még meg kell mondani érzéseit, mert, hogy a kezdeményező, nem lehet utasítani. És mi megmutatjuk, hogyan feltűnés nélkül az első kifejezni együttérzését a srác.Kutatás a harc előtt

Hogyan írjunk egy célzást, vagy egy srác, hogy szeretem

Természetesen, mielőtt kinyitja az első ember, hogy álmodsz minden este, a szívet és mesélnek a szerelem, amire szükség van egy világos megértése, hogy mit lehet várni a jövőben. Bárki, mint obsmeyat nem, persze, nem minden férfi hallani szerelmi vallomás, majd nevetni a lány, de még mindig megéri, hogy megvédjék magukat a baj, vagy a jövőben nem szeretné, hogy bárki is bevallani érzéseit. Játszunk a kezét, ha van közös barátaink, és a több barátot, akkor bátran, hogy kezdje el a kis vizsgálatot, hogy megtudja, az összes apró részletét személyes életében, preferenciák, nos, bármi másnál, amit hasznosnak találhat. Nem kell a kölcsönös ismerősök, barátok, így próbálja megtalálni őket. Ha például tanul, vagy dolgozik együtt, akkor nincs probléma.

Mondjuk, bár voltak közös ismerőseink, akkor meg kell találni egy ilyen barát, aki nem adja ki a titkos, mert ha ő nem hülye, akkor rögtön megérti az oka az ilyen érdeklődést. Tegyen fel egy megbízható barát tudni, hogy mit véleményed meg, aki állandóan mit álmodnak, hogy van egy barátnője, vagy talán már szerelmes valaki, és ha igen, sajnos, ez valószínűleg nem a hős a regény, de drámaian változás, akkor adja fel nem szükséges. Tegyen fel egy barátja nézni ugyanazt, mint ha ő rád, ha nem ránézni reagál srác a megjelenését, és úgy néz ki. Végtére is, a férfiak nem mindig tudják, hogyan kell elrejteni az érzéseiket, és ezért át magát aprólékkal.

gyengéd célzást

Hogyan írjunk egy célzást, vagy egy srác, hogy szeretem

Tegyük fel, hogy kis nyomozás véget ért több-kevesebb sikerrel, vagyis az, aki álmodik, nem házas és nem mutatnak ellenszenv, meg kell folytassa a kettes számú, és nagyon finom csipetnyi első szimpátia. Mielőtt a tippeket meg kell kezdeni kommunikálni, de nem elriasztja a beszédes srác, akkor csak azt mondják, hogy a megfelelő dolgokat.

Amellett, hogy a társalgási elmondani egy ilyen fickó, ő lehet a nyelvet a szervezetben.

Például a vizuális kapcsolatot. Ha azt mondjuk, a srác méregette az érzéseiket, ne nézzen a végtelenségig, de csak tartsa szemmel kissé, néha lenézett a földre. Továbbá, ne felejtsd el, hogy mosolyogni, ha te is természetesen, mint egy feszes mosoly mindig látható. Használja a tapintási, próbálja gyakrabban, mint a lehetőséget, hogy érintse meg a srác, hogy folyamatosan álmodik.Ha foglalkozik a férfival, akkor könnyen és természetesen, hogy megérintse a göndör haját. Soha ne keresztezze a karját, akkor lehet értelmezni egy kicsit másképp. És igyekszem a lehető legközelebb a srác, hogy álmodik, és őrülten szerelmes.

közvetlen elismerésének

Hogyan írjunk egy célzást, vagy egy srác, hogy szeretem

Sajnos be kell látnunk, hogy a férfiak vastag bőrű, így lehet, hogy nem mindig ismeri fel a finom célzásokat. De várjunk csak, akkor először meg kell érteni a srác tényleg nem érti a tippeket, vagy csak nem akar bántani, hogy ő közömbös neked, ezáltal hamis reményt. Igen, ez nem egészen szép a srác. De mi van, ha a srác, aki állandóan álmok tényleg egy ilyen „lassú ember”, és hogyan ez az egész? Próbálja meg a „nem finom” tippeket.

Például kérni egy barátom, hogy véletlenül mondani ezt a fickót, hogy tetszik, például a kölcsönös szimpátia nem mindig lehet lefordítani a szavak egy barát, mint egy vicc. De ha ezek a tanácsok nem adja át, akkor az egyetlen kiút - van, hogy a bátorságot, hogy csak bevallani, hogy tetszik neki. Várj, ne siess, majd kábító őt a felismerés, hogy szükség van, hogy gondosan felkészülni ezt a harcot.

A virtuális szerelmi vallomás

Hogyan írjunk egy célzást, vagy egy srác, hogy szeretem

Tegyük fel, hogy egy srác, aki gyakran szokott álmodni, megállt megkérdezni elleni kérdések és válaszok csak igen, akkor nagy valószínűséggel a beszélgetést az ő fáradt, meg kell befejezni a beszélgetést, annak érdekében, hogy ne gátolják a vágy, hogy kommunikáljon veled. Fontos, hogy először befejezi a beszélgetést, ne várjanak, amíg ez teszi egy srác.

A srác nem válaszol egy levélre, ne dobd kérdőjel és kifejezések: „Hol eltűnt?”, „Megkaptad az üzenetet?”, „Miért nem válaszolsz?” - ez a ragaszkodás is elrontani mindent. Amikor a kommunikáció lehetséges lesz valami szokásos, és akkor továbbra is egymással könnyen beszélni, akkor próbálja elmondani neki, hogy kedvére, vagy véletlenül mondják, hogy meg kell álmodni minden nap. Mindenesetre már van tudni fogja, hogyan kell megközelíteni, és mit kell írni a srác, aki szereti.

Még néhány tipp

Hogyan írjunk egy célzást, vagy egy srác, hogy szeretem

  • Ha a srác tetszik és az álom minden éjjel, soha nem beszélt neki a többi lány.
  • Ne feledje, hogy az erősebb nem, mivel a nők hajlamosak a bókokat, hogy ne felejtsük el, hogy betölteni bemutatja a kellemes szavakat.
  • Legyen a.
  • Ne flörtölni többi srác az orra alá, aki tetszik, ez csúnya. Szóval nem hívja fel a féltékenység, de csak ottolknesh el.
  • Soha ne félj, hogy írjon egy üzenetet barátja először. Fontos, hogy ne csináld következetesen.
  • Soha, ismétlem, soha ne küldje el barátját erotikus képek.
  • A srác álmodnak minden este? Vessen egy pillantást a srác álom könyv tetszik, talán ahol talál tippeket, hogyan kell mondani az első srác az ő érzéseit.

Mini-kalauz férfiaknak

Hogyan írjunk egy célzást, vagy egy srác, hogy szeretem

Mielőtt megismertelek a szeretet, hogy lesz akkor minden lehetséges módon arra utal, hogy ő, hogy meghatározza a fokú érdeklődés segít az egyszerű utasítást:

Mint látható, nincs semmi baj azzal, hogy az első mondani egy srác, hogy tetszik, mert tényleg megéri, mint bármely már kialakult egy új szerelmes pár, abban az esetben a kölcsönös érzelmek, jól, vagy legalábbis akkor megszűnik kínozza magát kétségek és hamis reményeket. Szerelem, találkozni, de ne feledkezzünk meg az önbecsülés.

Valószínűleg minden nő szembesül a probléma a túlsúly? Végtére is, néha nem könnyű fogyni nézni karcsú és szép, tiszta oldalán vagy a gyomorban. Diéták nem működnek, megy a tornaterem nem vadásznak, vagy nem hoz kézzelfogható eredményeket.