Hogyan írjunk egy leírást a helyszínen

Ismerje meg az alapvető szabályok kidolgozása a műszaki leírásokat a könyvtárak és kövesse az ajánlásokat. Ez azért fontos, mert ha a szöveg nem felel meg nekik, az erőforrás egyszerűen nem lesz is, ha az elhelyezés díjazásos alapon. A könyvtár, viszont hozzájárulnak a gyors előmozdítása az oldalon, és nem hiába tartják a leghatékonyabb eszköz a promóció.Készítsünk egy listát a legfontosabb szavakat és kifejezéseket, amelyeket használni fognak a leírásban. Mindent meg kell felelnie az általános kategóriába az erőforrás és az ellenőrzés jelentését. Rögtönzött kis 15-20 kulcsszavak, de ne feledje, hogy egy szövegben minden azokat nem használják.

Szövegírás a keresési lekérdezések. Ebben az esetben szem előtt tartani, hogy van két fajta leírások: rövid és hosszú. És van, hogy mindkét típus. Hossz - egyéni kérdés minden könyvtár, ezt az információt tisztázni kell külön-külön. Az indikatív értékét, a következő értékeket: 120-200 karakter rövid szöveges 200-350 - sokáig.A leírás legyen írástudó, rövid, tömör, érthető és szállítására jelentését.
• mondat kezdődik nagybetűvel és végpontja.
• A szövegben nem ajánlott használni a közös kifejezés, a különböző klisék. Próbáld, hogy kifejezzék gondolataikat kívül a doboz, de ugyanakkor egyértelmű a felhasználók számára.
• A leírás fontosságát hangsúlyozzák és egyediségét a webhelyen.
• Minden kifejezéseket kell fejezni értelmében, és ne kettős értelmezést.
• Ne használja a leírása a honlapon és a domain információk nem igaz.

Szorozzuk leírás helyett szinonim szavak és kifejezések részesülő permutáció. Ennek eredményeként kap egy ezer egyedi rövid és hosszú szövegeket.