Hogyan maradtak ránk tulajdon

Nem titok, hogy az ingatlan lehet kialakítani, végrehajtani az összes szükséges dokumentumot a közjegyző. Úgy tűnik, hogy lehetne ennél egyszerűbb? Ugyanakkor a jogi kérdések mindig vannak finomságok.Ha szeretné, hogy átadják tulajdonát öröklés útján, akkor meg kell, hogy az akarat és biztosítani őt a közjegyző. Közjegyzői Alexey Komarov figyelmeztet arra, hogy ezt meg kell tenni rendesen, különben a dokumentum érvénytelennek nyilvánítható.

Mi és ki maradtak ránk

A törvény szerint, akkor maradtak ránk vagyon, ingó és ingatlan. Így, akkor maradtak ránk a lakásban, kertben, vagy ház, telek, kereskedelmi ingatlan, és még ingatlan, amely csak beszerzését tervezi. A lényeg az, hogy az említett tulajdonság tulajdonában kell lenniük abban az időben a nyitás az örökség.

Akkor maradtak ránk, hogy állampolgárok és jogi személyek. „Hagyjuk a régi lehet, nem csak azon rokonaik vagy a családtagok, hanem a szervezetek, vállalatok, szövetkezetek, társaságok, azaz jogi személyek - .. mondta az ügyvéd Oleg Sukhov. - Sőt, ezek a szervezetek maradtak ránk a tulajdon nem. Például egy gyűjtő tulajdonában van egy nagyon drága és ritka érmék. Azt a jogot, hogy örökségül hagyjuk, hogy a múzeum, vagy a közhasznú társaság. És egy ilyen végrendelet legközelebbi rokonai, köztük gyermekek, házastárs, szülő azt állítják, hogy a drága és ritka érmék nem. "

Oleg Sukhov emlékeztet arra, hogy meg lehet határozni, és a tartalék örökös, aki a jogot, hogy az ingatlan, ha az elsődleges örökös meghal, nem tudja elfogadni az örökséget, vagy más okok miatt nem lesz képes-hoz kap ez. „A lakás tulajdonosa örökségül övé egy lakás a Moszkva központjában, hogy legidősebb fia, rámutatva arra, hogy ha valamilyen oknál fogva, a legidősebb fiú nem kapta ezt az örökséget, a lakás tulajdonává válik a legkisebb fia.”

Kidolgozása és tanúsítása végrendeletek

„Az egyik legfontosabb pillanatait előállítására akarat, hogy változzék, írásos formában, közokiratba, - mondja ügyvéd Alexei Komarov. - Ha nem felel meg ezeknek a szabályoknak eredményez érvénytelenségét az akarat (kivéve az akarat összeállított rendkívüli körülmények). A szándék lehet igazolni a közjegyzői irodában, vagy a közjegyző részt vesz a magánpraxis. Ezen kívül számos követelmények, hogy egy akarat. "Először is, az akarat csak akkor lehet megvalósítani egy egyén - állampolgár, amelynek idején a bizottság teljes jogképességgel, hogy van, itt kell lennie egy felnőtt és ép elme és a memória.

Másodszor, kötelező jelleggel fogja tenni kell személyesen írta az örökhagyó vagy írásbeli szavaiból a jegyző, és személyesen írta alá az örökhagyó. Azokban az esetekben, ahol bequeather maga nem tud bejelentkezni a saját akarata, kérésre, akkor alá kell írnia egy másik polgár (rukoprikladchikom) a közjegyző jelenlétében.

Harmadszor, az akarat kell tüntetni a helyét és időpontját az engedélyét, kivéve a zárt lesz.

A rejtély az akarat

A polgári törvénykönyv alapján az Orosz Föderáció, mindazon személyeket, akik az eljárás keretében nyilvántartásba vételének az akarat, nem a jogot, hogy előre hozzák nyilvánosságra a vonatkozó információkat a tartalom, az akarat, vagy annak megszüntetését. Ha a rejtélyt az akarat megsértették, joga van kártérítést követelni az erkölcsi kár.

Secret-ben nyílik meg a két tanú jelenlétében csak tizenöt napon belül biztosítja a közjegyzői tanúsítványt az örökhagyó halálától. Megnyitása után a borítékot végrendelet azonnal nyilvánosságra, majd aláírja a jegyzőkönyvet a nyitó és olvasás titkos végrendelet.

A végrendelet, hogy a terhelés

A törvény lehetővé teszi, hogy a tojásrakás szóló örökösök és végrehajtója köteles minden olyan művelet végrehajtására lesz regisztrálni az akarat. Például, az a kötelezettség, hogy tartsa a háziállatok és az őket gondozó. Amennyiben az örökösök nem ért egyet, hogy nem ez az akarat, az örökölt, hogy továbbra is kapni. Ebben az esetben az érintett személyek javára vagy nevében, akinek székhelye a végrendeleti teher, lehet, a bíróság kényszeríteni az örökösök a kötelezettségek teljesítésének. Alig egy kedvenc macska vagy a nővér-tehén-turn egy hasonló követelmény a bíróság, de a rokonok és barátok, amelyek tekintetében az összeállításának egy teher, nem csak joga van követelni, de egyben lehetőség is.

Törlése, módosítása végrendelet

Bármikor törölheti vagy módosíthatja az akarat. Ebben az esetben, ha nem szükséges, hogy számoljanak be ezeket az intézkedéseket, hogy bárki, hogy nem kell senkinek a hozzájárulását, elég ahhoz, hogy az új szövetség, amely vagy teljesen megszüntetni a régi dokumentum, vagy törölni az a része, amelyben az ószövetségben ellentétes az új dokumentumot. Lemondás vagy megváltoztatta nem lehet visszaállítani, és nem módosítható. Alexey Komarov azt mondta, hogy „az eltörlése elkészítése akarat végezhetjük a Bizottság elrendeli a törlését is. A Rend is kell írásban és hitelesített. "