Hogyan megismerkedni a lány

A fő tényező a sikeres társkereső egy lány bizalmát. Megfelelően ismeri a lány nem tanítják az iskolában vagy főiskolán. Általános szabály, hogy a képességek jönnek tapasztalat és a megfelelő szavakat választott ösztönösen. De a tapasztalat és az intuíció nem dicsekedhet minden ember.Társkereső lányok nagyjából három részre osztja: a belső hozzáállás, a közvetlen kapcsolatot a tárgya az eredményeket.

Belső szellem, hogy megfeleljen a lányok

Ha egy férfi nem biztos magában, akkor lehetséges, hogy a barátnője legalább éber és pánik. Ezért be kell állítani a kívánt módon. Minden a srácok előtt félelmek ismeretség általában csökken a három pontot - a félelem elutasítása, nem találja a megfelelő szavakat, hogy vonzza a figyelmet az idegenek.

ez egyáltalán nem szükséges, hogy félj a kudarc. Végtére is, mi hiba? Ez a bizonyíték arra, hogy a férfi úgy döntött, a rossz lány. Minden hölgy felhívja a fejében a kép a tökéletes ember, nincs garancia arra, hogy tetszeni fog neki. Ebből az alkalomból ne legyen ideges. Keresse meg az egyik, hogy egy pillanat alatt, hogy valami közeli és kedves.Félelem, hogy felhívják a figyelmet az idegenek beszélnek az alacsony önbecsülés. De, ha belegondolsz, hogy szörnyű az, hogy teljesen idegenek is látni fogják a törvény? Ők beszélnek róla, hogy minden rendű és rangú? Alig. Valószínűleg a járókelők egyszerűen vállat vállukon, és egy pillanat alatt elfelejtette a gondolatait. Semmi értelme, hogy összpontosítson a külső figyelmet.

A félelem, hogy a megfelelő szavakat nem léteznek, eltűnik, ha van önbizalma. Nincs lista, hogy vizsgálja meg a megfelelő szavakat. Mondd, mi a szívből jön. Az őszinteség soha nem sikerült.

Közvetlen kapcsolat az a lány

Irányába az első lépést a lányok ne legyen durva, talán ijeszti. Legyen rugalmas és kecses. Tartsuk szem előtt, hogy az esélye a sikeres bevezetés maximumra emelkedik, ha egy lány, mint a megjelenése. Piszkos cipő, rendetlen ruhát és egy szörnyű szag a szájból pánik lány előtt van ideje, hogy mondjon valamit. Ezért, mielőtt ismerős rászánni magát, hogy befejezze a sorrendben.

Ha vizuális akadályt vezetünk tökéletesen, akkor elkezd beszélni. Az első mondat legyen váratlan, nem szabványos. Például: „Te minden ember ezért vessünk egy pillantást”, „A mosoly olyan gyönyörű, hogy elfelejtettem, hogy hova megyek”, „Nos, hogyan lehet ellenállni, és nem ismerlek!”. Ezzel a megközelítéssel, a lány nem csak tagadják meg, ő lesz, hogy mondjon valamit. És ez fél siker!

Biztosítása társkereső eredmények

Mutasd meg neki, hogy a szándékai elég komoly, de a választás hagyja azt tiszteled a véleményét. Az ilyen akciók értékelje királyné és minden kétséget kizáróan a megadott szám felhívásához.