Hogyan mély torok szopást, néz online

Hogyan mély torok szopást, néz online
Film címe: Hogyan kell csinálni a mély szopást

Film Műfaj: erotikus, képzés
Kilépés Ország: Amerikai Egyesült Államok

Stúdió: IDT Production
Gyártásvezető: Heather és Jim HermMinőség: DVDRip
Formátum: wmv

Nyelv: Magyar
Méret: 373 MB

Számos technikát szopás, amelyek közül az egyik az úgynevezett „Deep Throat”. Használja ki ezt a módszert nem is olyan könnyű anélkül, hogy speciális képzést vagy készség. A lány gag reflex előfordulhat mély lenyelt egy tagja, így csak a készítmény segít elsajátítani ezt a technikát.

A mély szopást partner vesz a szájába tagja az egész annak alapjait. Ebben az esetben a tag belép mélyen a torkán, így a férfi egy nagy páratlan öröm. Mik az előnyei ennek a technikának:1) Egy férfi gerjeszti a jelenet, amikor teljesen Szájon farkát. Az orr közelében van az ágyéki területen, és a nyelv ugyanakkor simogató a herék és a hímvessző alapja.

2) A mély technológiai vezetője a pénisz óvatosan bekerítik a torok és a partner egy felejthetetlen élmény.

Heather - egy tipikus amerikai lány él házasságban 6 év. Amikor jött a felismerés, hogy ő szereti a szex, a fiatalok azonnal elkezdte végzett kísérleteket az ő intim életében. Folyamatosan hozza az újdonság szexuális kapcsolatot, és ugyanabban az időben, ne habozzon. Ennek eredményeként, az életük lesz, mint egy tündérmese.

Egy nap látta, mint egy pornószínésznő vesz egy mély csapást, és ez a jelenet ütött rá, nagyon hív és szexi. Ezután Heather úgy döntött, hogy megtanulják ezt a technikát, hogy a férje öröm. Az első alkalommal, amikor nem, de ő keményen edzett, és végül elsajátította a technikát a mélyen throating. A lány boldog volt, hogy ő minden készen, de milyen boldog volt férje! A szexuális élet vált telített, és az öröm az intim simogatás - felejthetetlen.

1) hogyan kell hangolni;
2) hogyan kell elkészíteni;
3) hogyan lehet megbirkózni a gag reflex;
4) hogyan kell végrehajtani Deepthroating.