Hogyan mérjük a sebességet az internetes online

Hogyan mérjük a sebességet az internetes online
A tényleges sebesség az internetszolgáltató által megadott időközönként tükrözi szinte minden tagja a globális információs hálózat. Jellemzően ezek a kérdések fordul elő, ha az erőforrás-igényes internetes alkalmazások, vagy látogasson el az online mozi.És mielőtt érintkezésbe a követelés, hogy a szállító az információs szolgáltatások, szeretnénk megtudni, hogy ténylegesen hány megabit felhasználó fizetett tarifa „jön”, hogy az előfizető.

Természetesen a „kereslet kínálatot teremt” szolgáltatás és az online mérési sebesség az internetes ajánlat több tucat különböző helyszíneken. Itt csak egy vizsgálat eredménye az, az internet-kapcsolat a különböző források egyszerűen elképeszt annak kétértelműséget.

Ebben a cikkben megpróbáljuk megérteni, a gyakorlatban minden erőforrás lehet bízni ilyen felelősségteljes küldetés, hiszen az intézkedés a sebesség az internet.

Melyik szolgáltatás jobb sebességének mérésére az internet

Először is nézzük meg, hogyan Általában lehet mérni a sebességet az internet, és ezért a vizsgálat eredményeit a különböző szolgáltatások összekeverjük. Végtére is, úgy tűnik, sebességét mérő algoritmus kell nagyon egyszerű.

Tény, hogy az oka az ilyen hiba, hogy spidtestery sebességének mérésére az internet különböző helyszíneken. Végül is, ha az egyik szerver található Laosz, a másik - a párizsi és az adatokat a mérésük különböznek!

Vegyük például egy hagyományos munkaállomás Krasnodar, az internethez csatlakozik diszkont egyik Országos Szövetsége, ismerkedjünk meg a különbség a „mérő” információáramlás.

Kezdeni, ellenőrizze a sebesség, amellyel az információkat általában letölti a torrent kliens. Az a tény, hogy ezek a „kliens” kap egyidejűleg különböző részein a világ, illetve lehetővé teszi, hogy meghatározza többé-kevésbé pontosan a sebességet információ fogadására. Fuss letölteni csak két meglehetősen népszerű torrent és kap arról, hogy az adatfolyam mintegy 950 kilobájt másodpercenként.

Speedtest.net - ellenőrizze a sebességet az internet-line

Most ellenőrizze ezt az eredményt a Speedtest.net.

Első pillantásra az online biztosítja számunkra a kényelmes szép felület intuitív Flash menüt.

Hogyan mérjük a sebességet az internetes online

Szintén érdemes megjegyezni, hogy ez kényelmes választásokat rendezni a város, ahol a jel lesz elküldve.

Eredmény: A letöltési sebesség 10.53 megabit / sec átviteli sebesség - 9.61. Azt ossza 10,53 8 és kap az eredmény 1,31 megabájt / sec. Kiderül, a „torrent” swing gyorsabb. Azonban ezek a megállapítások nem értelmetlen: különböző időpontokban különböző lehet a sebességet és a torrent kliens torrent kliens egyaránt.A program azonban elhagyja az összetettben: kényelmes, szép, és anélkül, hogy „probléma”. Megnyomta a gombot - az eredményt kapjuk.

Tehát, bár gyakran a sebesség az internet függ a router telepítve a lakásban. időjárási viszonyok és sok más tényező.

Yandex-Internetomer - sebességének mérésére az internet nem volt olyan könnyű

A második helyet a tetején a felső Yandex Yandex veszi magát, inkább Yandex-Internetomer.

Ami a „nincs probléma” ez a szolgáltatás csak az abszolút bajnok! Meztelen szöveges információk, nincs lehetőség a mérési beállításokat. Csak nyomja meg a gombot - mozog a skála - a szöveget lásd eredményeket. Mindent! Nincs design és a felhasználói felület!

Hogyan mérjük a sebességet az internetes online

Azonban ellenőrzése sebesség az internet Yandex-Internetomer látható már közelebb áll a torrent sebessége 8,12 Mbit / s - letöltés, 8,81 Mbit / s - visszatér.

Azonban, a felület még mindig gyenge.

Ahhoz, hogy „bronz” hely van a szolgáltatás 2ip.ru. szolgáltatás tervezése díszített minimalista stílusban: nem hülyeség, de tisztességes, kényelmes és funkcionális.
By the way, nézd meg ezt a Moszkva térkép sokkal könnyebb volt, mint a Speedtest: SERPs vezető Moszkva közelében van sok szerver, kisvárosok, és van, hogy többször is növeli a kártyát.

Hogyan mérjük a sebességet az internetes online

Itt Budapest - a legnagyobb pont. Egy kattintás - fut a skála, és a kész eredmény: a bejövő sebesség - 8,65 Mbit / s, a kimenő - 9,25 Mbit / sec. Közelebb áll a internetomera Yandex. A megbízható mérések, ismét ellenőrizze spidtestom sebesség - mutatja az összes ugyanazt a 10 megabit / sec.

Pr-cy.ru - ellenőrző eszköz Internet kapcsolat

Következő erőforrás - pr-cy.ru. Itt minden kompakt és funkcionális. Mivel a város, hogy ellenőrizze azonnal jelezte Budapesten, de könnyedén kiválaszthatja bármely más pontján.

Hogyan mérjük a sebességet az internetes online

Azonban ahelyett, hogy a városok listája jelenik meg, ha kiválaszt egy kiszolgálót Yandex térképet távoli pont rajta. Kattintson a „Start Internet Speed ​​Test” - az animált tárcsát úgy tűnik, hogy szimulálja a sebességmérő egy nyíllal. Az eredmény egy furcsa teszt: 7,67 Mbit / s - tartalmazza aránya 3,45 Mbit / s - kimenő.

Miért olyan alacsony? A tisztaság a kísérlet fog tenni egy véleményt. Kattintson ismét a féltve gomb - teljesen más eredmény: 9,11 Mbit / sec - rakodás, 8,48 Mbit / s - visszatér. Furcsa ugrások és furcsa mérési eredményeket. Minden esetben (az eredmények megbízhatósága) ismét ellenőrizze az előző sebességű szolgáltatások - az eredmény ugyanaz marad.

Szolgáltatás skorostometr Testinternet

Végül, nézd meg egy másik szolgáltató - skorostometr Testinternet .Itt fényes felirat a főoldalon a sugárzott: „Most már 6 teszteket. Hatszor hatékonyabb. „Csak tökéletes! Hat gombok - vizsgálatok. Hit az első - ha van egy érthetetlen alak, és a szavakat, hogy a teszt sikertelen. Próbálja másodszor - van egy felirat: „A kapcsolat sebessége idején 4672,9 kilobit per másodperc, melynek összege 4,67 Mbit / s.” Az eredmény, hogy enyhén szólva, furcsa.

Próbáljon más vizsgálatok. Mind a hat mutatják szörnyű. Néhányan még biztosítja a mérés a láthatóság, míg mások - nem. Azt hiszem, komolyan érzékelik az információk ezen az oldalon nem szükséges.

Az ellenőrzés levonhatjuk az alábbi következtetéseket: az első mutatja a legnépszerűbb szolgáltatások viszonylag megbízható vizsgálati eredmény, de Speedtest több túlbecsüli a sebességet az internet kapcsolat.

Érdekes Online: