Hogyan mérjük a vércukor vércukormérő lépésről lépésre, ortodar

Ortodar> Egészség> Hogyan mérjük vércukorszint Meter: lépésről lépésre

Hogyan mérjük a vércukor vércukormérő lépésről lépésre, ortodar

Az egyik legalattomosabb betegség a cukorbetegség, ami negatív hatással van a szervek és rendszerek az emberi élet, ha nem tudja ellenőrizni a vércukorszintet. Az Advent a mérővel mérjük glükóz szint sokkal könnyebb lett, akkor csináld magad csak egy pár percig, anélkül, hogy a kórház elemzésre. Tudta, hogyan kell helyesen mérni a vércukorszintet vércukormérő, figyelemmel kísérhetjük során a betegség, elkerülve a szövődmények a cukorbetegség.Miért mérjük a cukor?

Rendszeres cukor mérések lehetővé teszik, hogy a betegség megfékezésére. Cukorbetegek, nem csak a diéta, hanem egy életforma általában, hiszen megváltozik a glükóz mennyiségét a szervezetben hatással lehet nemcsak egy bizonyos ételek és italok, hanem a gyógyszerek, a fizikai aktivitás, az érzelmi állapotot. Fontos, hogy rendszeresen méri a cukrot, hogy kompenzálja a cukorbetegség, hogy tartsa a teljesítmény elfogadható normák, amelyek segítenek a komplikációk elkerülése érdekében, amelyek befolyásolják a szem, a szív-érrendszerre, a vesére és a lábak.Ha a méréseket, és mi legyen a mutatók normális

Normák vércukorszint cukorbetegek kissé eltérő értékeket, mint az egészséges emberek, ők túl magas. Indikátorok időfüggő analízis reggel éhgyomri cukor szintet kell 5-tõl 7,2 mmol / l, néhány órán belül az étkezés után nem haladhatja meg a 10 mmol / l.

A böjt az emberek mindig a legalacsonyabb szintű a nap cukor, mert az étel metabolizálódik a szervezetben, és nincs hatással a glükóz értékek, így meg tudja határozni a betegség jelenlétére emberben. Cukorbetegeknek ez a legfontosabb eredmény az elemzés által termelt két órával étkezés után. Azaz szerint ezek a mutatók által meghatározott kinevezése diéta tabletták vagy inzulin.

Hogyan kell csinálni egy vérvizsgálat cukor glükométer

Az eljárás egyszerű, és mindössze néhány perc alatt, beleértve felkészülés is. Először is meg kell mosni, és szárítsa meg a kezét, hogy a folyadék nem volt hatása a vérvizsgálat. Készítsünk a mérő, Lancet, hogy egy defekt az ujját vagy a test egyéb részein, mint például váll, csípő, csukló, és a tesztcsíkok.

A szalagot behelyezni a megfelelő lyukat a mérő. Fontos, hogy a kód csíkok a dobozon, valamint a kódot a megjelenítő eszköz egybeesik. Akkor meg kell, hogy egy defekt az ujját, és finoman masszírozza az ujját a fél, hogy végre egy csepp vér. Megjelenése után a vér hozzuk, hogy egy második vége csíkot a mérő és néhány másodperc múlva a képernyőn lesz az eredménye az elemzés.

Ez az egyszerű manipuláció fogja meghatározni a megnövekedett cukor egy időben, és megteszi a szükséges lépéseket.

Vásárolja vércukorszint mérővel mérjük a vércukorszintet lehet a hivatalos honlapján a gyógyszertár „Egészség Filozófia» Filzor.ru