Hogyan mérjük a vércukorszintet 1

Hogyan mérjük a vércukorszintet 1

Meg kell tanulni, hogyan kell mérni a vércukorszintet. mert a cukorbetegség gyakran kell csinálni, és az eredmény egy érvényes szükség.

Először is, meg kell mosson kezet, mielőtt mérő cukor, főleg, ha enni csak a mérés előtt, vagy tartanak a kezében valami édes. Ellenkező esetben az eredmény lesz torzítva természetesen nagy oldalon.Nem javasolt minden mérés előtt törölje az ujját az alkoholos törlővel vagy vattacsomót alkohollal. Az alkohol kiszárítja a bőrt rosszul, és ha a cukor mérik gyakran a bőr kezd feltörni a kiszáradástól, ami ahhoz vezethet, hogy a penetráció fertőzés a rostán.
Ha nem tudja mossa meg a kezét, például, akkor az utcán, akkor használjon egy nedves ruhával törölje a kezét.Akkor tegye be a tesztcsíkot a mérő. ügyelve a kódot a szalag egybeesik a kód jelenik meg a készülék kijelzőjén. eredményeket lehet baj, ha a kód nem egyezik.

Kövesse a szúrás egy ujj. Sokkal kényelmesebb, hogy nem automatikus puncturer, akkor állítsa be a kívánt lancing mélységet nem keményen az ujját, és megpróbálta présel ki egy csepp vér szükséges, de ugyanakkor nem az, hogy túl mély, szúrt.

A szúrás kell tenni ujjbeggyel oldala helyett a közepén. Ezek a helyek kevésbé fájdalmas, és jobban gyógyulnak defekt itt.

Ne fasz folyamatosan 1-2 „kedvenc” ujj, minden új szúrás következő teendő ujját, majd menjünk a másik kezét. Így elkerülhető a kialakulását kemény kéreg a bokáját, és tartsa normális ujjbeggyel érzékenységét.

Az első csepp vért kell törölni száraz vattával vagy szövet, mivel ez a csepp vér sejtek károsodnak, és az eredmény nem lesz megfelelő.

Szorítani egy csepp a kívánt méret nem nyomja túl erősen, hogy ne sérüljön az ujját is, és a vérerek sejtjeinek.

Szorította egy csepp vér, tedd a szúrás helyén száraz vattával vagy szövet. Alkohol nélkül! Ne szárítsa a bőrt!

Várni az eredményt a készülék kijelzőjén, vegye ki a tesztcsíkot, és dobja ki.
Idővel ezek a tevékenységek ottochatsya az automatizmus, a folyamat eltarthat 1-2 percig.