Hogyan mossa a baba orra akvamaris, kamilla, furatsilinom

Nazális lavage és kezelésére ajánlott a különféle betegségek, és profilaktikusan. Ennek eredményeként a kezeléseket a nyálkahártya felszínén eltávolítjuk rendellenes váladék és a port a patogén mikrobák, allergének, és bomlástermékei.nazális lavage az orrgarat javíthatja értónus és csökkenti ödéma, aktiválja sejtek és növeli a védő tulajdonságait a szövetek.

Javallatok és ellenjavallatok az eljárások

nazális lavage része komplex terápia az alábbi betegségek:

Az orvosok azt javasolják eljárást elvégezné az első jele a gyulladásos betegségek, a betegséget okozó ágensek halmozódnak, és szorozza meg az orr és a torok területén. Mosás a beteg teszi kevésbé fertőző expozíció és hatékonyságának javítása a gyógyszerek - spray-k és kenőcsök közvetlenül a nyálkahártyán, és nem kerülnek eltávolításra során fúj az orr nyálka.

Ellenjavallatok nazális öblítéssel a következőképpen:

 • Akut középfülgyulladás.
 • Elzáródás a nazális csatornák.
 • Rendszeres orrvérzés.
 • Neoplazmák az orrüregben.

Annak ellenére, hogy az eljárás egyszerű és megmutatja többségi tulajdonában előtte jobb orvoshoz fordulni. A gyermek olyan betegsége van, hogy a mosás ellenjavallt. Továbbá lehetőség van egyéni kifejezésmód, hogy a gyógyszerek egyike ajánlott eljárás.

Mi meg fogja érteni, hogy mi lehetséges és mi a legjobb, hogy mossa a baba orra.

Hatékony eszköze a mosás nazális gyermek

Hogyan mossa a baba orra akvamaris, kamilla, furatsilinom
 • Sóoldat. A készítmény tartalmaz 0,9% nátrium-kloridot, gyengéden tisztítja az orrüreg nyálka, a por és a mikrobák. Sóoldat teljesen steril, hatékony és nagyon olcsó. Hogyan mosson orrát sós gyerek? Annak megakadályozása érdekében piszok üveget a gyógyszer és mikroorganizmusok nem ajánlott, hogy nyissa, és felhívni egy steril tűt egy steril fecskendőbe folyadék. Ezt követően, a tűt eltávolítottuk és a fecskendőt használjuk mosására.
 • Aqua Maris. A gyógyszer és a tartály kifejezetten könnyű mosását az orr. A tengeri só a Adria és hipoallergén olaj gyógynövények cseppfolyóssá elmossa nyálka és normalizálják általános nazofaringeális nyálkahártya, és javítja az immunitást.

Hogyan mossa a baba orra akvamaris? A megoldás az öblítéshez szükséges, hogy készüljön el. Aqua Maris por tasak öntünk egy tartályba öblítővíz hőmérséklete és vízbe 36 ° C-on Teljes feloldódása után a por lehet kezdeni az eljárást.Kapacitás úgy van kialakítva, hogy a szivattyúzás zajlik a gravitáció. Hajoljon át a mosogató, fordítsa el a fejét. Nyitott szájjal, gyakoroljon nyomást a tartály és öntsük a orrlyukba található, amely az oldat felett. Ő azonnal öntsük ki a másik orrlyukon keresztül. A beavatkozás után, kifújta az orrát, és ismételje meg a fenti eljárást a másik orrlyukon fejét elfordítva a másik irányba.

Hogyan mossa a baba orra akvamaris, kamilla, furatsilinom
Egy hideg gyerekek jobban használni lágy és biztonságos módon, például az aloe vera juice. Hogyan kell alkalmazni a aloe egy hideg.

Hogyan rendesen mosni a baba orrát?

Hogyan elvégzi az eljárást megfelelően és biztonságosan

Mielőtt ezt a módszert, akkor forduljon orvosához. A gyermek lehet eltért septum vagy egyéb okok miatt, amelyek az orr gyomormosás káros lehet.

Hogyan mossa a baba orra akvamaris, kamilla, furatsilinom
Ha az otthoni nem különleges eszköz az eljárás, akkor használja a fecskendőt nélkül tűvel vagy fecskendővel. Ezt a technikát használják a gyermekek több mint 2 év.

 • Töltse meg a fecskendőt a megoldás az öblítéshez.
 • A gyermek hajlik derékszögben, és mély levegőt vesz.
 • A fecskendő végét egyikére visszük fel az orrlyukak és nagyon simán tömöríteni, amíg a folyadék kezd kifolyni a másik orrlyukba.
 • Csap nélkül mozog, a fecskendőt az orr, és csak akkor lehet elengedni.
 • Az eljárás során a gyermeknek meg kell nyitni a száját, és nem szabad belélegezni. Utána, akkor meg kell fújni az orrát rendesen. Folytatás megismételve mosás egy második orrlyukba egy hasonló forgatókönyv.

Hogyan mossa ki az orr még egy kisgyerek? Csecsemők akár 2 évig nem mossa az orr segítségével egy fecskendőt. A csecsemő folyadékot az orrüregbe könnyen bejutni a Eustach, amely tele van a középfülgyulladás kialakulását. Van mosására használt pipetta. Tedd a baba a hátán, tartsa a fejét, és csöpög néhány csepp oldat mindkét orrnyílásba. Ezután egy kis körte kihúzni orrváladék.

Hogyan mossa a baba orra akvamaris, kamilla, furatsilinom
nazális mosás néha ajánlott a száraz érzés az orrban. Minden okairól és kezelési szárazság az orrát.

Arról, hogy mi a teendő, ha úgy érzi, szárazra az orrban, és észrevette, véres, megtudja, ebben a cikkben.

Hogyan és mit, hogy mossa ki az orr ápolási baba? Csecsemők kívánatos, hogy mossa az orr gyenge sóoldat, kamilla húsleves vagy egyszerűen langyos vízzel.

szükséges óvintézkedéseket

 • Ügyeljünk arra, hogy a baba szájába, ne lélegezzen az eljárás során, és folyamatosan nyitott szájjal. Alatt orrfújás és kérje a gyermeket, hogy nyissa meg - ez csökkenti a nyomást a dobhártya és a komplikációk elkerülése érdekében.
 • A beavatkozás után körülbelül egy órával ne hagyja ki a gyermeket.
 • Továbbá, nem kívánatos csinálni mosás lefekvés előtt.
 • Fontos, hogy ne éles nyomást a fecskendő egy eljárás során.

Figyelem! Ma már csak!