Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások

ENT> Gyerekek ENT betegségek> A jobb és hogyan kell mosni az orr ápolási baba

Csecsemők gyakran megfigyelhető túlzott kiválasztása szekréció, ami nazális lavage az esemény egyszerűen sürgős. Orrfolyás csecsemőknél gyakran határozza meg fiziológiai jellemzőinek és egy kis korban, de néha hibás hurutos betegség.Mindkét esetben minden anya fontos tudni, hogyan kell mosni az orr ápolási baba, mindent jól csinálni, és nem károsítja a babát. Egy sor egyszerű manipulációk segítségével óvatosan tisztítsa meg a túlzott nyálka- és orrüreg grudnichka úgynevezett fagyasztott kéreg, amely egyaránt hasznos és élvezetes a gyermek számára.

Amikor meg kell mosni az orr csecsemők

Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások

Öblítés az orr - egy komplex higiéniai és terápiás eljárások terápiás vagy profilaktikus célokra

Mielőtt szervezni nazális mosás csecsemők, fontos, hogy ellenőrizze a megvalósíthatósági ezt az eseményt. Az alapvető előfeltétele annak szükségességét, hogy az eljárás - a megjelenése markáns orrdugulás egy csecsemő, nem számít, hogyan nyilvánul meg (nehéz légzés során a váladékot az orrát, stb.)

Hasonló jelenség befolyásolja hátrányosan a nem csak a kényelmet, a baba, hanem az egészsége, ezért fontos, hogy gyorsan azonosítani a mosás igénye és végrehajtására.

Öblítsük orr csecsemők, szükséges megállapítani, hogy mi okozta a torlódás, és megszünteti a befolyásoló tényező a kialakulását túlzott nyálka. A fő oka a növekvő mennyiségű váladék:

 • megfázás
 • allergiás reakció
 • kényelmetlen a baba környezeti körülmények (alacsony hőmérséklet, magas páratartalom, vagy szárazság, stb)
 • fogképződés

Csak tegyen hatékony intézkedéseket, hogy megszüntesse az oka orrdugulás egy gyerek, azt remélik, hogy bármilyen probléma az egészsége nem merül fel, és újra mosás nem szükséges. Megszüntesse a problémát kell alapulnia az oka annak kialakulását, vagy inkább:

 • allergia vagy hideg sós megéri az extra párásítani baba nyálkahártya szükséges gyógyszerek
 • hurutos betegség fontos, hogy teljesen gyógyítani a gyermek
 • fogak növekedése egyszerűen várjon

Azonban meg kell érteni, hogy megszabaduljon minden problémát okozó gyermekkori orrdugulás, nem tudja elhagyni a mosóvíz. Ezeket úgy kell végezni, amíg az orrfolyás nem teljesen vissza, mert a szisztematikus mosásával a gyerek jól érzi magát, és nem szeszélyes.

Előállítás és mosási eljárást kifolyó

Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások

nazális mosás segít a gyermeknek megszabadulni nyálka, enyhíti a duzzanatot és felszabadulását lélegzet

Tudomásul véve, hogy szükség van a nazális mosás csecsemőknél, szükség van az eljárást megindító, akkor is, ha korábban meg kellett tennie. Az ajánlások alábbiakban bemutatott, minden új anyának, hogy megbirkózzon a nem olyan nehéz vállalkozás.

Így az elsődleges kell, hogy bizonyos készítményeket. Ez a következő:

 • Készítsünk vagy vásárolni, ha van szükség, hogy mossa a dolgokat. Ezek közé tartozik: egy körte vagy fecskendőben flush azt jelenti, hipoallergén törlőkendők és pamut rügyek.
 • Előállítjuk mosására. Általános szabály, hogy szükség van, hogy vagy kell alkalmazni a nemzeti gyártási eljárások (ami nem mindig lehetséges), vagy a probléma megoldását az alapok vásárolt a gyógyszertárban az utasításoknak megfelelően. A legprimitívebb eszköz öblítés egy sóoldat, amelyet úgy állítunk elő, hogy egy teljes csésze meleg vízzel, és forraljuk két teáskanál tengeri só.
 • Miután végzett az előző két előkészítő lépéseket, meg kell tárcsázni a megoldást vesz részt egy körte vagy egy fecskendő. Akkor lehet kezdeni maga az eljárás.

Öblítő az orr csecsemők birtokában a következő sorrendben intézkedések:

 1. Függőleges emelje fel a baba tartva, hogy ugyanabban az időben a medencében. Vigyázzon, hogy a szája nyitva volt. Ez azért fontos, mert a folyadék folyik le a orrgarat a nyelvet. Ellenkező esetben a baba is erősen fojtani.
 2. Óvatosan kezdje el beírni promyvatelny megoldás egyik orrlyukba. Az első nyomást gyakorol a körte vagy fecskendő ne legyen túl erős. Erősíti a teljesítmény megnyomásával csak grudnichok hozzászokott belépő jet.
 3. Gondosan figyeli, hogy a gyermek ne dőljön hátra a fejét, begépelnie a megoldást az egyik orrlyukba. Várja meg, amíg az összes folyadék ömlik a szájából. Ezután végre mosás, de a másik orrlyukon keresztül.


Hogy megtisztítsák az orrjáratok használni a mosás után, vagy körte, vagy olajozott pamut kis flagellumok fontos bevezeti legfeljebb 2 cm mindkét orrlyukba.

Is olvasható: A leghatékonyabb antibiotikum gyerekeknek Köhögés

A fenti módszer alkalmazható azok a gyerekek, akik már a saját, illetve a mások segítségére, hogy tartsa a fejét. Ha grudnichok még nem lehet hosszú függőleges helyzetben, az orr kell végeznie mosás a következők szerint:

 1. Tedd grudnichka vissza, és elkezd ásni promyvatelny megoldás nagyon kis adagokban pipettával.
 2. Miután két orrlyuk gyomormosás, végezze el a tisztítást az orrjáratok összhangban a 4. pont az előző algoritmust.

A hatékony nazális mosás csecsemők elég, hogy mindent világosan, pontosan és sietség nélkül, a fenti adatok. Továbbá ne felejtsük el, hogy a végrehajtása előtt mosás, fontos, hogy távolítsa el az összes felesleges elosztását titkos segítségével körte vagy szalvéta.

A gyógyszer készítmények nazális lavage

Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások

Aqua Maris - jelenti a hatékony hatóanyag nazális lavage

Mint már korábban említettük, szükséges, hogy készítsen egy különleges oldat nazális gyomormosás. Két fő típusú alapok erre a célra: főtt saját kezével vagy vásárolt a gyógyszertárban gyógyszert gyógyszerek. Az utóbbi hatékonyabb, mert nem csak segít, hogy minőségileg mosni orr csecsemők, hanem elpusztítják a baktériumokat.

Gyógyszeres készítmények egy jelentős besorolás meghatározó eljárásokat azok hatása van a szervezetben. ez alapján történik, amelyek egy adott szer.

Gyógyszertár mosás megoldások állnak rendelkezésre három fajta:

 • sóoldatban
 • alapuló tengervíz
 • alapuló gyógynövényteák

Attól függően, hogy milyen összetevőket kiegészített bázis gyógyszerek olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint:

 • gyulladáscsökkentő
 • antibakteriális
 • sebgyógyulás
 • antihisztamin
 • értágító

A legnépszerűbb és leghatékonyabb megoldás az orr gyomormosás csecsemőknél lehet vény a következők:

 • Aqua Maris - megoldás alapján készült a víz az Adriai-tengeren. Meg van egy antiszeptikus hatású. Kiváló csökkenti a duzzanatot és a gyulladás a nyálkahártya. Azt is aktívan részt vesz a kiválasztást a felesleges váladék az orrjáratok. A csecsemők jelenti előállított cseppek formájában.
 • Akvalor - a gyógyszer, alapján készült a tengervíz. A szerkezete nincsenek mesterséges tartósítószereket, úgy, hogy teljesen hipoallergén. Ez ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Aqua Maris. Elérhető az permet formájában.
 • Humer - olyan megoldás, amely áll teljes egészében izotóniás tengervíz. Ez rendelkezik az összes tulajdonságokkal jellemezhető útján mosására az orr. Bemutatott spray formájában.

Amellett, hogy ezek a szerek fent található számos egyéb, igen hatékony gyógyszertár oldatokat nazális gyomormosás. Megvásárlása és használata is teljesen senkit, amíg a baba allergiás a komponenseket egy komponens.

Népi receptek nazális öblítő

Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások
A szemet az orr lehet egy csecsemő, a népszerű receptek házi eszközöket. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy ez a gyakorlat, ha nem ellenjavallt, de nem jóváhagyásáról.

Végre nazális mosás csecsemők ilyen megoldások kívánatos csak azokban az esetekben, amikor nincs lehetőség megszerezni egy gyógyászati ​​készítményt a gyógyszertárban.

Készítsünk promyvatelny megoldás az Ön kezében lehet a következő népszerű receptek:

 • Korábban megjegyezte kiviteli alak, amelyet úgy állítunk elő, hogy egy teljes csésze meleg vízzel, és forraljuk két teáskanál tengeri só.
 • Szintén promyvatelny hatékony megoldás lehet készíteni bármilyen gyógynövény főzet alacsony koncentrációban (kevesebb, mint 1 teáskanál 1,5 csésze víz).
 • A legbiztonságosabb módszer - orr- mosás normál sóoldattal. Meg lehet vásárolni, de meg lehet csinálni személyesen, majd 1 teáskanál tengeri só egy liter forralt vízzel.

Kísérlet és hozzáadjuk az oldathoz, például jód- vagy szódás nem szükséges. Ne felejtsük el, hogy ez egy érzékeny kicsiket, ezért a túl erős anyagot egyszerűen kiszáradnak nyálka és okoz komolyabb problémát. Kívánok egészséget!

Az olvasók tetszett:

 • Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások
  Hatékony kezelés elhúzódó ...
 • Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások
  A fő tünetek és okainak gégegyulladás
 • Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások
  Az első tünetek a megfázás és módszerek ...
 • Hogyan mossa az orr ápolási baba elkészítése és mosási eljárások
  Konzervatív kezelése orrpolip az ...

Ossza meg ezt a barátaiddal! Maradj egészséges!