Hogyan mossa meg a gyermek orrát

Hogyan mossa meg a gyermek orrát

Gyermekek között minden korosztály megfázás - nagyon gyakori jelenség. A sok esetben a torokfájás és a magas hőmérséklet „alkalmazzák” hideg, amely sok kellemetlenséget a gyermek. A nyálkahártya megduzzad, és akadályozza a légzést, az orr folyamatosan eltömődött és a forró reszelt zsebkendő.Zavaró a betegség elleni küzdelemre, és megakadályozzák a korai szakaszában segít mosás az orrüreg. De sok szülő van egy nagyon homályos elképzelés, hogyan kell elvégezni ezt a műveletet.

A mosás orr gyerek?

Hogyan mossa meg a gyermek orrát?

Mosási folyamat függ a gyermek életkorától. Kezdeni, megtudja, hogyan kell mosni a baba orrát, hogy egy évben:

Hogyan mossa meg a gyermek orrát
Amellett, hogy a megoldás, készíteni előre két kis fecskendő (gumi körte). Az egyikük először kitisztítja az eltömődött orr nyálka és a portól. Squeeze kéz izzó, hogy engedje ki a levegőt, adja meg az orrlyuk a gyermek, és lassan elkezd gyengülni a nyomást. Akkor feküdt a gyermek oldalán írja oldat tiszta fecskendővel vagy pipetta és küldjön egy pár csepp az orrlyuk, amely jelenleg az alján. Megjegyzés: temetni a megoldás lassan és nagyon simán! Ha a folyadék a szállítandó bőségesen, és nyomás alatt, akkor biztos, hogy esik a „középfül” baby és provokálni középfülgyulladás. Ismételt mosás után a tisztítás végrehajtásához: húzza ki a maradék folyadékot és a nazális nyálkahártya, mint fent leírtuk. Ismételje meg a másik orrlyuk, fordult a gyermek a másik oldalon.Az idősebb gyermekek (két év), hogy mossa az orr könnyebb - ez már lehetséges, hogy ismertesse ezt a folyamatot, bár ez nem túl kellemes, segít a könnyű légzést és gyorsan talpra.

A gyermek felett kell lennie a kád vagy mosogató, enyhén hajlító fejét előre és oldalra, nyitott szájjal és a nyelv kilóg. Szerint a csapat meg kell tartsa vissza a lélegzetét. Felnőtt fecskendővel óvatosan beviszi az oldatot, az orrlyukba a gyermek, a folyadék mosás a nyálkahártyán keresztül távozik egy száj. Miután vége a mosás, a gyermek kell arról, hogy fújja ki az orrát, miközben az szája kissé nyitva. Miután ezt a műveletet megismételjük a második orrlyukba.

Kezdve 4-5 év gyermek lehet tanítani, hogy mossa a saját orrát, rajz megoldást belsejében. Eleinte meg kell jelen lenni egymás mellett, és figyelemmel kíséri a megfelelő végrehajtásának valamennyi ajánlást. Sokkal jobb, hogy tanítani mosás példa - így a gyermek kevesebb lesz a félelem az eljárást.

Milyen gyakran és milyen időben kell mosni az orrát?

A profilaktikus alkalmazásokban öblítést végeztünk heti 2-3 alkalommal, használva 100-150 ml oldatot minden egyes eljárás. A kezeléshez egy adott betegség kell végeznie munkamenetek naponta 4 alkalommal, mossa természetesen tart 1-2 4-6 hétig, attól függően, a betegség típusától, annak során, és fejlődését.

Hogyan mossa meg a gyermek orrát
Az optimális idő mosásához - után 1-2 órával étkezés után, és legalább egy órával lefekvés előtt.

Ha az orr gyomormosás ellenjavallt?

  • Ha már van középfülgyulladás vagy a hajlam, hogy azt.
  • Teljes orrdugulás. Ha elérhető, a pre-cseppek érszűkület.
  • Gyakori orrvérzés.
  • Ha allergiás a készítmény bármely összetevője a megoldás.
  • Az orr, amelyet már aktívan nőtt polipok nem kell mosás, és a teljes műtéti eljárás!
  • Eltért septum nem mindig tudja megakadályozni az eljárás, de bizonyos esetekben akadályát a normális megoldás áll rendelkezésre. Mindenesetre, ne feledje: az orr gyomormosás igényel előzetes konzultáció egy orvos!

nazális mosás tényleg segít. De szeretnék figyelmeztetni anyukák, mi pshikat Akvalor és namyli őket középfülgyulladás. Az orvos elmagyarázta, hogy a nyomás és a nyomás a jet lehetséges. És Európában, olvassa el később, hogy megtagadják az aeroszolok a gyakori otitis. Öblítő még nem adta fel, csak most vesszük Morenazal ő általában biztonságos palack adagoló nem perelesh már.

Junona: Álom az álmok és a horoszkópot. Ftlantika Global questra világ visszajelzést.

Tegye fel kérdését

Macska és Kit. Bejelentkezés

Regisztráció Online

jelszó emlékeztetés