Hogyan működik egy terhességi tesztet, ahol pozitív és negatív - szól

Főoldal> Terhesség> Hogyan működik egy terhességi tesztet mutató egy pozitív és egy negatív eredmény

Hogyan működik egy normális terhességi teszt (tesztcsík).Minden nő tudja, hogy a fő cél a teszt - a szintjének meghatározása hCG a vizeletben, úgy, hogy az eszközök és jelenlétét mutatja a terhességet, az ellenkező eredményt. Köztudott, hogy minden, a működési elve hagyományos tesztcsíkok. Azonban, sajnos, egyre magát ezekkel a módszerekkel, nem minden a tisztességes fele olvassa el a használati utasítását, és ezért nem tudom, hogy milyen tartalom a hCG koncentrációja a vizeletben azt tervezték, és milyen időszakban mutatja a pontos eredmény.

Hatékony tesztcsíkok csak az első napon a késleltetési idejét, és néha később. Addig, hogy bármilyen ellenőrzést egyszerűen használhatatlan. A teszt azt mutatja hamis eredményeket.

Hogyan működik egy terhességi tesztet a csíkok formájában.

Ezeket az alapokat néz ki, mint a normális kivágott építési papír csíkok széles padló centiméter. Általában van egy fehér színű, és több részre osztották.

1. Az első zóna jelenik meg bárhol meg kell hagyni csík a vizeletben. Ez általában kiemelve néhány konkrét szín, mint a kék vagy zöld.

2. A második zóna tartalmazza a dédelgetett két csík, amelyek oly vár egy nő. Ha megnézzük az új teszt, a helyét a csíkok is tökéletesen látható. Ugyanakkor rámutatnak, hogy az eszköz érvényességének ellenőrzésére minőség lesz az alábbiak szerint:

- két csík kell helyezni szélességében a vizsgálat;

- két csík van, hogy egyenlő szélességű és hosszúságú.

Hogyan működik egy terhességi tesztet a pozitív és negatív eredmények.

A negatív eredmény, vagyis ha nincs terhesség, a teszt vizsgálat után lesz csak egy jól látható piros csík.

Ha az eredmény pozitív, vagyis a terhesség, a vizsgálat azt mutatja, két fényes piros csíkokkal. Azt fogják mondani, hogy a HCG hormon a vizeletben, hogy úgy mondjam, ugrott a standard említettük, ami jellemző az az időszak, amikor a nő gyermeket vár.

Közben néha előfordul, és így a második csík a tesztcsík eléggé látható gyenge (egy halvány rózsaszín). Ebben az esetben, akkor biztosítania kell, hogy:

· A vizsgálat során a szabályok szerint mellékelt utasítást gyógyászati ​​termék;

· Terhességi teszt nem késik;

· Az elemzés szükséges időt erre a célra;

· A termék megfelel tárolás (Ball lezárt, amíg a vizelet nem hazudik sokáig a napon, stb.)Közben meg kell jegyezni, ha a fenti elemek ellenőrzik, betartja, a második halvány rózsaszín csík a teszt azt jelezheti, hogy egy nő terhes, de a teste van olyan súlyos eltérések - méhen kívüli terhesség, a patológia, embriók származik, és felállt, és stb

Látva a termék 2 csík, akkor is, ha az egyik túl halvány színű:

- ismételje meg a tesztet 2-3 nap után;

-olvassa el a szülész-nőgyógyász, és ha egy másik tanulmány kimutatta, a korábbi eredményeket.

Figyelem! Néha, mint a gyakorlat azt mutatja, előfordul, hogy egy nő lát egy második vizsgálatot erősen elmosódott csíkok vagy látja, hogy más helyen, mint várták. Ez azt jelzi, hogy a gyógyszertár képviselője a gyönyörű félig van a hibás terméket.

Milyen más terhességi tesztek, kivéve csíkok vannak ma, és hogyan néznek ki?

1. kazetta lehetőséget.

Hogyan működik egy terhességi tesztet kazetta? Ez egy kis, műanyagból készült, téglalap alakú, lapos tartályt, hogy belsejében az impregnált speciális reagens csík a papír. A készlet tartalmaz a termék, mint általában, pipetta, lehetővé téve szert egy kis mennyiségű vizelet és ejtse a vizsgálat alatt. Az eredmény ez esetben is azonos a kiviteli alakja a tesztcsík.

2. tintasugaras változat.

Hogyan működik egy ilyen terméket? Ink terhességi tesztek, mint az orvosok észrevették, a legnagyobb pontosság érdekében, de ugyanakkor, és a legmagasabb ajánlatot. Ez a változat hasonlít egy közönséges ceruza, amellyel a képviselő a gyönyörű félig használat előtt el kell távolítani speciális sapka, vizel a kívánt helyre, és tegye a kupakot újra. Ezt követően, néhány másodperc múlva, akkor értékelni az eredményt. Ő ugyanaz:

- két sáv - terhesség;

- az egyik rúd - nincs terhesség.

A fő előnye, ez a termék, hogy eljött, hogy meghatározza a fogantatás vagy nem lehet a 8-10 napon amikor védekezés nélküli szex, vagyis mielőtt a késedelem menstruáció.

3. Az elektronikus változat.

Mi az ellenőrző elektronikus terhesség alatt? Ez a megvalósítás lényegében ugyanolyan formában, mint az előző felperesek, az egyetlen különbség az, hogy ez egy elektronikus chip és egy kijelző, ami megjelenik később, és a kívánt információt. Ez a teszt lehetővé teszi, hogy észleli a terhesség nagyon korai szakaszában, hiszen meghaladó érzékenységgel.

Meg kell jegyezni, hogy ez a lehetőség a legdrágább ma, de amellett, hogy az esemény vagy nem előfordulását egy érdekes helyen, a nő, ahogy képes kiszámolni a születési dátum, ha az eredmény pozitív vagy a dátumot a következő ovuláció, ha negatív eredményt.

Terhesség az ilyen vizsgálatok, jelzett „+”. Ha egy nő nem terhes elektronika ikont jeleníti meg „-”.

Lehet rosszul terhességi tesztet?

A statisztikák azt mutatják, hogy néha még a legjobb tesztverziókat tudja mutatni hamis eredményt. Meg lehet csatlakoztatni a következő folyamatokat a szervezetben:

- hCG a vizeletben őrzi tekintettel a jelenlegi terhesség-megszakítás;

- egy esetlegesen bekövetkező súlyos betegség a szervezetben részt a munkában, a kismedencei szervek (a nemi szervek).

Többek között, téves pozitív eredményeket tudja mutatni, és ha a képviselő a gyönyörű félig kezelt meddőség és a használt recept hormonok.

Figyelem! Bármi legyen is az eredmény, az első nyomozás nő, orvosok javasolják a folyamatot meg kell ismételni 2-3 nap után, és ebben az esetben az a legjobb, ha egy képviselője a gyönyörű fele a vizsgálat fogja használni egy másik gyártó vagy más típusú termék.

Javasoljuk, hogy a kötelező olvasmány: