Hogyan ne igyon okokból, ötletek, receptek

Az a kérdés, hogyan lehet megállítani az alkoholfogyasztást a saját, nem lesz korábbi, mint az a személy felismeri, hogy alkoholfüggők. Ez gyengeséget, ő hajlik arra, hogy figyelmen kívül hagyja a hosszú idő, főleg fiatal korban, amikor a fiatal és erős szervezet sikeresen, első pillantásra, hogy megbirkózzanak a pusztító hatását etanolt. Ezért az ember biztos lehet abbahagyni az ivást, bármikor, annak ellenére, hogy a kéz nyúl a palack minden nap.Mennyire veszélyes az alkoholizmus?

Hogyan ne igyon okokból, ötletek, receptek
Az alkoholizmus nevű fajta kábítószer, amelyet az jellemez, pszichológiai és fiziológiai függőség etanol (olyan állapot, amikor a folyamatosan vagy gyakran akar inni). A jellemzett betegség fölötti kontroll elvesztése az alkohol mennyisége részeg, az egyre növekvő kereslet az alkohol, így egyfajta elégedettség, a toxikus hatást minden szerv.

Függés etanol nem fordul elő azonnal. Először is, egy személy iszik egy kicsit, majd az alkoholfogyasztás gyakorisága növekszik, és egy idő után az emberek elkezdik érezni Ellenállhatatlan vágyat inni. ahol az a követelmény, hogy a az ital minőségét csökken. Ha nem tud inni, vágy egy idő halad, de mindig visszajön. Egy személy megszűnik kritikus részegség, és úgy találja, indoklás tekintetében minden esetben az alkoholfogyasztás, tanácsot annak szükségességét, hogy az alkoholról figyelmen kívül hagyja. Mérgezéses gyakran kíséri az agresszió, ingerlékenység, memóriazavar néha előfordul.

Így a kezdeti szakaszban függően gyanúsított egy probléma lehet a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Man iszik gyakran, ha nem minden nap, havonta többször, az biztos.
 • Szinte mindig hozza magát, hogy egy állam a szélsőséges mérgezés.
 • Használata nélkül alkohol a személy nem tud szórakozni, pihenni, lazítani.

Azt is meg kell vigyázni, ha egy személy fogyaszt naponta sört, figyelmen kívül hagyva minden tanácsot, hogy kilép. Ez a helyzet nagyon veszélyes, mert alkogolezavisimy sört alkoholos ital általában nem tekinti tehát függ flow könnyen, gyorsan és csendben.

Ha ebben a szakaszban nem hagyja abba, nem keresi a kezelés, a helyzetet súlyosbítja, fejlesztése a második szakaszban az alkoholizmus. Az ember érzi, hogy növelni kell az adagot fogyasztott, és fokozatosan megszűnik mennyiségének szabályozására az alkoholfogyasztás. Fejfájás, szomjúság, ingerlékenység, álmatlanság, mellkasi fájdalom, remegés a test és a végtagok. A férfi gyakran jár több napos binges amelynek nem lehet élesen menni, mint követni a különböző szövődmények, beleértve a pszichózis. Ezekben az esetekben, orvosi kezelés látható.

A harmadik szakaszban a vágy az alkohol növeli a személy rosszabb az irányítást a függőség, ő kezdi érezni elviselhetetlen vágy, hogy igyon, és ezért nem tud segíteni, de lemondani róla. Míg korábban, hogy részeg volt, meg kellett inni a nagy mennyiségű alkohol, majd a harmadik szakaszban, csak egy üveg.

Jogsértések a psziché egyre okozó emlékezetvesztés, férfi lebomlik minden tervben, kezelés kínálkozik nehezen. Binges gyakran végződnek a teljes kiürítés, a test, hirtelen vissza tőlük nem lehet anélkül orvosi ellátást. A megkötött ebben a szakaszban az alkoholizmus rendkívül nehéz, de lehetséges.

Miért isznak az emberek?

Sikeresen leküzdeni a pusztító függőség lehetséges, ha mielőtt abbahagyni az ivást, az jó, az emberek meg fogják érteni az oka a italokkal, és megszüntesse, vagy módosítsa a szempontból. Határozza meg a következő tényezők, ami miatt a kéz kezd, hogy elérje az üveget:

 • Minden alkalomra - sokan használják kísérő mindenképpen raspivaniem szellemeket. Sok családban, ez a hagyomány általánosan megállapított gyermekkorban: mint a gyermek nézte a felnőttek és a tudatalattijában halasztani csomó „ünnep / fáradt / ideges / találkozó a barátokkal - jegyzet - inni.” Ha a fej fekszik ez az irányvonal, a tanács a következő: döntetlen az alkohol, ezt a nézetet meg kell változtatni.
 • Ivóvíz a stressz feloldásában - etanol valóban képes néma jelei a stressz, hogy a probléma kicsit, nyomja be a háttérben. De ha nem, hogy minden alkalommal, az emberek elvesztik azt a képességüket, hogy távolítsa el a stressz magad. Ebben az esetben, mivel a negatív hatásokat az alkohol az idegrendszerre, a beteg nagyon érzékeny a stressz, idegessé válik.
 • Az alkohol segít kommunikáció lehetővé teszi, hogy úgy érzi, a bizalom. Amikor egy személy esik az ismeretlen cég, gyakran kíséri pillanatok ügyetlenség, és az alkohol segít legyőzni ezen az oldalon, mert a felfogás változik. Ez a módszer egyszerű, de nem túl hatékony, mert az emberek meg kell tanulni, hogyan kell megbirkózni a rendszerek, leküzdeni az akadályokat.
 • Az ember úgy gondolja, hogy csak ritkán iszik. Ebben az esetben azt hasonlítja magát másokkal, és tartja magát mérsékelt ivó. Tehát úgy tűnik, hogy ez normális, hogy inni csak a hétvégén. Idővel elkezdik növelni az adagot, és úgy tűnik, kezd normális, ha iszik hetente kétszer. Idővel, a helyzetet súlyosbítja, és a szeszes italok, elkezdi használni naponta, esetleg néhány megszakításokkal.

A másik ok, ami miatt a italt úgy véljük, hogy az alkohol kis adagokban hasznos. Ez az állítás vitatható, és a tudósok nem jutottak konszenzusra, hasznos vagy nem alkoholos italok kis adagokban. Érdemes megjegyezni, hogy az alkohol, akár kis mennyiségben befolyásolja hátrányosan az összetétele a vér, erek, máj, elősegíti a trombózist. Van is egy kockázatot az emberek, akik hajlamosak inni kezelés során alkohol viszont egy mérsékelt ivó részeg. Ezért nagyon fontos, hogy az emberek, akik ajánlani egy orvos orvosi célra ivóvíz, száraz vörösbor, ne lépje túl az ajánlott adagot.Hogyan ne igyon okokból, ötletek, receptek

Előfordul, hogy egy személy csak magyarázza a kapcsolatot: „Nem vagyok alkoholista, így abbahagyni az ivást, én nem az akaraterő.” Az ilyen beteg, ha úgy gondolja, az a tény, hogy lehetséges-e, hogy hagyja abba az ivást, akkor ezt a helyzetet, hogy megszabaduljon a vágy az alkohol nem is próbál. Ebben az esetben ez nem feltétlenül, hogyan kell inni: a vállalat vagy egyedül.

Drink kommunikálni

Emberek, akik isznak, hogy kommunikálni barátaival, meg kell szem előtt tartani, hogy lehetséges, hogy az emberek érdekes beszélgetéseket és józan. Nagyon is lehetséges, hogy lemondanak az alkoholfogyasztás és józan maradni velük. Ne félj, hogy az emberek nem fogadják el ezt a pozíciót, ha értékes beszélgetőpartner, kommunikál velük nem adja fel.

De az első, amikor az emberek először kezdett tanulni élni alkohol nélkül, akkor valószínű, hogy megtagadja az alkohol nem. Ezért a kommunikáció az emberek közben raspivaniya alkoholtartalmú italok kell zárni, amíg a személy nem érzi, hogy ő lehetne mondani egy határozott „Nem!” Ha ő nem tud ellenállni, és igyon legalább egy pár kortyot, alkohol iránti vágy fog térni. És ez akkor is megtörténhet, miután hat vagy hét év után az utolsó alkoholfogyasztás.

Hogyan ne igyon okokból, ötletek, receptek

Ha egy család férj / feleség is iszik, akkor nagyon fontos, hogy dobja össze, különben a valószínűsége a kudarc, és leküzdeni kapcsolat sikertelen lesz. Ha a második fele nem iszik, nagyon fontos támogatást. Tudni kell, hogy bárki, aki felvetődik az a kérdés, hogy hogyan lehet abbahagyni az ivást, otthon.

Ha kiderült, hogy beszélni ivócimborái szó, fel kell ismerniük, hogy az egyetlen találkozóhely a közös ivás, és mások érdekeit nem kötelező érvényűek. Ezért kell gondolni, hogy szükség van az ilyen kommunikáció.

Mielőtt feladja ivott soha, fontos, hogy ezt a kérdést, és megtagadják kommunikálni az emberekkel, amelyek nem kötődnek kivéve az üveget. Pszichológusok tanácsot adni megtanulják, hogyan kell érdekes, hogy pihenjen, alkohol nélkül. ez segít megszabadulni az unalom és a függőség leküzdését.

Miért lehetséges hibák

Mielőtt iszákosságának, alkogolezavisimy egyértelműen meg kell ismernünk, hogy a saját függőségét etanol hibáztatni érte, és senki más. Nem szükséges hárítani a felelősséget, hogy a barátok és a szeretteit, nehéz élethelyzetben, és igazolja, hogy nem akarják, hogy megszabaduljon a függőség. Szükséges tisztázni egyszer és mindenkorra: ha valaki tényleg akar teljesen lemondani az alkohol, akkor csináld, ha nem - akkor találnak ürügyet. Továbbá, az emberek kell értenie, hogy amíg ő megszabadult a pszichológiai okai a szeretet etilalkohol, hogy ez nem fog működni.

Függőség lehet azon a tényen alapul, hogy az alkoholfogyasztás gyakran lehetővé teszi a személy, hogy megszabaduljon a félelmek, kétségek, komplexek. Oly gyakran lesznek visszaesések, és visszatér az alkohol után minden sikertelen kísérlet rászánni magát, hogy rázendít az alkohollal.

Ezért helyes lenne a kezelés időpontjában beszélni, hogy egy pszichológus arról, hogyan kell kezelni a függőség, és hagyja abba az ivást. Beszélgetés egy szakértő, a tanácsát segíthet tisztázni a problémát, és megérteni, hogy pontosan hol van, hogy dolgozni magát, és megtalálja az erőt, hogy kényszeríteni magam, hogy a függőség leküzdését. Ha nem tud találkozni egy pszichológussal, akkor egy tollat ​​és papírt, és gondolja át ezt a kérdést.

Miért nehéz gyorsan dobja

Ha egy személy ivott egy kicsit, és csattant, ez nem befolyásolja az egészségügyi: a szervezet gyorsan felébred. Ez az egyetlen válasz arra a kérdésre, hogy milyen gyorsan abbahagyni az ivást. Egy másik egyszerű módja annak, hogy kilép ivás - kódolás. De vannak olyan esetek, amikor, miután ilyen terápia egy hiba, mert az eljárás önmagában nem elég: szükség van a megelőzés és ellátás egy pszichológus, aki segít alkalmazkodni a társadalom számára.

Hogyan ne igyon okokból, ötletek, receptek

Ha az ember alkoholfüggő előtt abbahagyni az ivást, a saját, akkor tudnia kell, hogy drámai módon rögzítse ez nem történt meg: a test hozzászokott a dopping, és reagálnak nagyon rosszul. Ezért a legjobb, hogy a szervezet vissza a normális felügyelete mellett egy orvos, aki fogja felírni a megfelelő kezelést.

A tény az, hogy közben a mértéktelen test túlcsordul toxinok, ezért sok megsértette az anyagcsere-folyamatokat a szervezetben, van egy folyadék egyensúly, sav-bázis egyensúly. Emellett van függés a toxinok, így amikor egy személy abbahagyja az ivást, a test reagál a fejfájás, hányinger, emésztési zavar. Mivel az alkohol tompítja az érzést az ember keze eléri az üveg.

ajánlások pszichológusok

A korábbi kezdés alkoholfüggőség kezelésére. A könnyebb abbahagyni az ivást magad, és gyógyítani. Mielőtt ne igyon alkoholt a saját, meg kell értenünk, hogy előtte egy valós probléma. Ez nem könnyű legyőzni igénylő óriási akaraterővel: a második fokú függőség egyszerű módja, hogy kilép ivás teljesen hiányzik, és az első erő magad, hogy feladja az etanol nem könnyű.

Milyen erős lesz az akaraterő, hogy feladja a vágy, hogy igyon sok tekintetben függ a motiváció. Ez tényleg segít a figyelmet annak szükségességét, hogy annak érdekében, kapcsolatok a családban, valamint, ha az ember gondolt egészségének jövőben a gyermekek, ahol a lenyűgöző etanol hátrányosan hat.

Hogyan ne igyon okokból, ötletek, receptek

A zavarok elkerülése, mint a kezelés az koncentrációjának csökkentésére mérgek előírt gyógyszereket is segíthet emberek jogorvoslatok (savanyú káposzta, uborka, citromlé). Tekintettel arra, hogy a legegyszerűbb módja annak, hogy ne igyon sok esetben van arra, hogy az emberek képesek tartani magukat a függőség leküzdését, ne igyon alkoholt, az orvosok, így a következő tanácsokat:

 • Ha szeretné, hogy egy italt, hogy egy pár lélegzetet, és azt mondja hangosan: „Nem akarok inni.”
 • A reggel és este, hogy egy zuhany, és meg kell tenni minden egyes alkalommal, ha azt szeretnénk, hogy inni otthon.
 • Miután zuhanyozó, inni két csésze teát.
 • Helyreállítani a víz egyensúlyát táplálékfelvétel meg kell inni körülbelül két liter vizet.
 • Az étkezés után szükséges egy séta, fontos, hogy ne az emberek, akik fognak kapni egy italt.
 • Ahhoz, hogy megbirkózzon a vágy, hogy igyon, hogy oldja a feszültséget, stresszt, kell, hogy dolgozzanak ki. Nos ez segít csapat játék, ahol a szellem a verseny jelen van: foci, kosárlabda. Továbbá, ha azt szeretnénk, egy italt, akkor megy az edzőterembe, hogy nem él.
 • Ügyeljen arra, hogy a család, a barátok. Szerveznek közös utazások, kirándulások a színházba, a verseny, a park, ezzel kézművesség. Raspivanie liquor így természetesen el kell hagyni.

Az emberek, akik kérdezik: „Hogyan lehet megszabadulni az alkohol függőség?” - leküzdése függőség kezelés során alkohol fontos figyelni a diéta. Először is, hogy megszabaduljon a vágy, hogy inni, meg kell feladni sós és fűszeres ételek, mert provokálja a vágy, hogy igyon sört és más alkoholtartalmú italok. Ahhoz, hogy nyerjünk kapcsolat, meg kell csökkenteni a fogyasztott hal, hús, kávé, tea és édes: ezek olyan anyagot tartalmaz, amely a kívánatos lenne, hogy egy italt.

Előnyben kell részesíteni a zöldségek és gyümölcsök. Ők lehet enni, amit csak akarsz, hogy azok saláták. Ahhoz, hogy erősíti az immunrendszert, és helyreállítani az anyagcserét, meg kell venni a napi vitamin-ásványi anyag komplexumok.

És ami a legfontosabb, az emberek, akiket érdekel, meg lehet gyógyítani alkoholizmus örökre, szem előtt kell tartaniuk, hogy megbirkózni a betegséggel, és rászánni magát, hogy feladja az alkohol, ez lehetséges. Azonban a legtöbb esetben a legegyszerűbb módja annak, hogy hagyja abba az ivást nem áll rendelkezésre, és a kezelés kell hosszabbítani. Ahhoz, hogy megbirkózzon az alkohol függőséget, meg kell adnunk az ellenállhatatlan vágyat, hogy hagyja abba az ivást, és leküzdeni a vágy az etil-alkohol. Ez segít összegyűjteni az akaraterő egy ököl, nem depressziósak lesznek, amikor akarsz inni, és elnyomja a tartós vágy megváltoztatás egy pohár vodkát vagy egy pohár sört.