Hogyan nyerjünk a Gemini férfi

Hogyan nyerjünk a Gemini férfi

Nem is olyan könnyű kitalálni, hogyan kell nyerni a Gemini ember. Fiúk született e állatöv jel, amit hagyományosan meghódítója női szíveket. Női nem tud ellenállni a varázsát ezek a srácok egyenként és könnyen esik az ügyesen helyezte őket szeretik a hálózatot. És hogyan lehet nem beleszeretni egy ember, ami egyszerre egyesít számos teljesen más személyiség. Egyrészt, ez érett, sikeres emberek, a másik - egy valódi gyermek, alig várja az új felfedezések és kalandok, képtelen nyugodtan ülni egy második, egy helyen.A Gemini férfi vagy egy nő nem lehet megunni, mert közelednek a legigényesebb és szeszélyes hölgy, természetesen, ha úgy kívánja.

Próbálja meg kitalálni előre, hogyan fog viselkedni a Gemini ember szerelmes bizonyos helyzetekben nem tudott, talán senki. Végtére is, senki sem tudja biztosan, hogy melyik személyisége ezeknek az embereknek hirtelen úgy döntött, hogy bizonyítson. Ezért az a kérdés, hogyan kell megközelíteni egy nagyon ellentmondásos ember Gemini és hogyan képes nyerni a szívét annyira aggódnak a női szív.

Hogyan vonzza a figyelmet a férfiak Gemini

A természet az ember Gemini nagyon érzéki. Ők hajlandók, hogy ügyeit a lányokkal, de általában az ilyen szenvedélyek múló. A probléma abban rejlik, hogy a tudatalatti az ikrek. Mindig kell valami, új, új érzelmek, a szeretet, a tapasztalat.

Ezek a srácok tökéletesen ismerik olyan dolog, mint a szerelem első látásra. Ezek elveszítheti a fejét a puszta látványa egy gyönyörű nő, de amint csökkenni fog a lány érdekes, könnyen válthatunk a figyelmüket rá.

Annak érdekében, hogy legyen szíves egy férfi kezdetben ikrek nő gondosan ellenőrizni kell a megjelenést. Elkényeztetett nő figyelmét a férfiak ezen állatövi csillagképet nem nézni a szürke egér, amelynek megjelenése nem keltett semmilyen érzelmet bennük. De a követési egy ápolt és karcsú lány számíthatnak kölcsönös szimpátia részéről az ikrek. Mint egy igazi műértő a női szépség Gemini ember nem lesz képes ellenállni egy ilyen bájos fiatal hölgy, és mindent megtesz, hogy a lány figyelmét és jobb kommunikációra. A lényeg az, hogy ne hagyja ki a lehetőséget, hogy vegye fel a horogra az ikrek.

Ahhoz azonban, hogy úgy gondolja, hogy van egy szép megjelenés, egy nő lehet nyerni és kap szerelmes férfi Gemini egy tálban, nem lenne rossz. Elvégre, ma talán szeretné látni társa csábító hölgy, akinek megjelenése ragaszkodik magát a férfi tekintetét, és holnap kiderül, hogy mindegy, hogy szereti aranyos és szerény, ami körülvette őt a sokkal kényelmesebb.

Valóban érdekel egy srác, aki megvédi egy ilyen komplex csillagjegy, az ikrek, de a lány, hogy ügyesen össze a külső és belső szépség. Ezek az emberek kell ismernünk, hogy az általuk választott és egymástól válhat számukra egy igazi barát és egy közeli barát, akikkel lehet beszélni bármilyen szellemileg zavaró témát. Ezzel ő is nagyon rendes ember, a másik két nem kijönni sokáig.

Hogyan nyerjünk a Gemini férfi

Azok a hölgyek, akik azt gondolják, hogy a kiadások Man Gemini éjszaka a szerelem, hogy sikerült nyerni legalább egy darab lelke, az nagyon téved. Ezek az emberek egy nő nem tartják be magát, még a legfényűzőbb szex. Természetesen, mint minden képviselője az erősebb nem, ő nem utasíthatja el kellemes perceket tölthetnek be a cég egy csábító lány, de nem érzékelik ezt járnak, mint a make vagy szünet, ami tudta kötni az életét ezzel a fiatal hölgy.Azonban ez az a szeretet, kaland jelen kell lennie egy nő során minden őt kapcsolatait a férfi Ikrek. Ellenkező esetben könnyen talál magának egy másik hölgy a szív, amely képes lesz arra, hogy belevetette magát a tudás még ismeretlen neki felfedezéseket. Ezért, mielőtt elkezdi szedni maguknak egy ilyen fontos döntés az élet, hogyan kell elvenni egy ember Gemini, egy nő szüksége van némi időre gondolni, hogy ő tényleg tudat kész az ilyen rendkívüli életmód. Talán nem kell ilyen kalandor, és igen alkalmas és csendesebb ember, akivel képes lesz erős kapcsolatokat, és csavarja a saját családi fészek, a teljes kényelem és a harmónia.

Ahhoz, hogy nyerni ezt a hőn áhított férfi-Gemini - nő szüksége van a legtöbb felsorolt ​​tulajdonságok a következők:

  1. Az a képesség, hogy folyamatosan meglepetést a
  2. erőszakos fantázia
  3. Magas szintű intelligencia
  4. Az a képesség, hogy úgy érzi, a hangulat
  5. kalandorság
  6. Finom humorérzéke
  7. A kíváncsiság és a társas
  8. eredetiség
  9. Ápolt megjelenés

Emellett az a tény, hogy a nő úgy döntött, maga egy pár férfi ikrek mindig megtartják szerelem szövetség, azt is el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a természeténél fogva partnere szereti a szabadságot. Mintha nem próbálta, hogy minden az ő gondolatait és érzéseit, még mindig nem működik. Ő ad neki annyi figyelmet, amennyit akar. Az egyetlen módja annak, hogy élni a Twins békében és harmóniában - lehetővé teszi számukra, hogy viselkedjenek, ahogy akarják. Egy nő, aki nem próbálja meg, bármilyen módon kötődnek az ember ennek az állatövi csillagképet neki, és neki szabad kezet, mintha nem hangzik paradox, nyakkendő, hogy egy sokkal erősebb, mint az, hogy megpróbálja, hogy vegye figyelembe a echinoid kesztyű .

Hogyan nyerjünk a Gemini férfi

Hogyan lesz képes tartani a kapcsolatot a Gemini Man

Annak érdekében, hogy megmentse kedvesét, született a zodiákus ikrek, erős, és ami a legfontosabb, hosszú távú kapcsolat egy nő először fenntartása érdekében áll, hogy a személy. Ezen kívül fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Gemini nem unatkozik az ő cég.

Srácok Gemini imádni nők, akik meg szeretnék osztani érdeklődésű emberek. Tehát, a partnerek feltétlenül kell tudnia tartani a beszélgetést még látszólag velük, különösen a férfi szálak, mint a boksz, jégkorong vagy a futball. Ugyanakkor nő egész megjelenése bizonyítania kell, hogy érdekli a kérdés, valamint csodálattal, ahogy egy ember beszél a hobbi.

Pontosan mi nem éri meg a kapcsolatot a Gemini, ezért felébreszteni bennük egyfajta féltékenység. Szükséges, hogy felébredjen, hogy csak tartani a szeretet nem fog sikerülni. Megszállottja harag, düh és egyfajta sebesült férfi büszkeség Gemini, anélkül, hogy részleteket, Sever kapcsolatok társa.

Építeni egy teljes és tartós kapcsolat egy férfival ikrek csak független minden tervek a lány, aki képes lesz bizonyítani neki, hogy könnyű elérni az életben minden önmagában, ahelyett, hogy elérjék céljaikat rovására emberét. Az ikrek nem akarjuk, hogy az ő szeretett élni az életet. Ezek az emberek tudat alatt érzékeljük minden nő kérését, mint egyfajta manipuláció, és ezért úgy érzékelik, hogy megpróbálja a nők, hogy korlátozza a szabadságot.

Hogyan nyerjünk a Gemini férfi

Twins joggal nevezhetjük egyik képviselője kreatív karakterek, és mint minden tehetséges ember, ők megszállottan millió ötleteket. Egy nő meg kell értenie, hogy az ő szerelmi partner Gemini férfi mindent megtesz, hogy hajtsák végre a gyakorlatban minden álma, hogy ez csak valószínűleg nem jár semmilyen üzleti akár a végén, viszont a figyelmet az új. Hogy elítélje őt nem lehet, mert annyira a születés, és így tudta, hogy mi volt a megállapodás, hogy építsen neki egy pár.

A szóvivő a gyönyörű emberiség felének élő egymás mellett ember Gemini, hogy őszinte vele 100% -os. Mert ez az ember az őszinteség és nyitottság kapcsolatot egy nő az első helyen. Ő nem tűri mellett egy szenvtelen jellegű. A lány, ki ez a fickó nem lehet bízni, soha szerelmes Gemini örökre. Túlzott titkolózás és izolálása partner elidegeníteni tőle ikrek. Egy ember ennek a jele az állatöv és megpróbál őszinte lenni a második felében minden.

De ahhoz, hogy kötődnek egy ember neki ikrek rovására a lány a szex nagyon kifejezzék képzelet. Fiúk ikrek nagyon szereti fajta szex. Ők taszítják monoton testtartás helyeken. Ők biztosan nem teszi a szexuális mellékhatások a kapcsolat az első helyen, de mégis fontos számukra. Ebben az esetben az ikrek egyfajta önző. Azt akarják, hogy a partnerük rakták az ágyban, hogy teljes, míg a férfi fogja élvezni. Hogy egy nő feküdt a felelősség terhét a tényt, hogy az eredmény közel volt a férfi Gemini ízét.