Hogyan nyerjünk egy férfi iker meghódítani és beleszeret

Man ikertestvére van egy nehéz karaktert. Sok tettei közvetlenül függ a hangulat - egy órával ezelőtt, elmosolyodott nyájasan és zümmög a dallamot, és most komoran hallgat, vagy morog valamit érthetetlen az orra alatt.Mégis gyakran az ikrek - egy kedves, barátságos és beszédes nyugtalan.

Néha úgy tűnhet, hogy a férfi iker instabil és gyakran „szétszórt” házimunkát. Csak volt annyi érdeke, hogy arra törekszik, hogy fogni, amennyire csak lehetséges -, hogy felszívja az összes új, nem szabványos, és az ismeretlen.

Ötletek és projektek a srácok verte szökőkút és a férfiak jegyében született az ikrek. Képesek meggyőzni, hogy sürgősen tegyék edények bárki, különösen az érzékeny és hiszékeny képviselői a tisztességes az emberiség felének.

De nem számít, mennyire meggyőzően szó hangzott férfi iker, ne lepődj meg, ha egy vagy két nap ő szerezte, így nagyon dicsérte őket melegen és vállalja a projekt valami újat.

Férfi iker mindig körül barátok, ismerősök, kollégák. Ő olyan, mint egy mágnes az emberek, és nem csak a mindennapi kommunikációban elsorvad. Ezen túlmenően, az ilyen típusú emberek hajlamosak, hogy az élet egyszerű - megváltoztatni és kihívások az innováció és a probléma helyzetekben. Ritka hiba megzavarja twin, és úgy repül szabad, önálló madár élet bennetek.

Szerelmes férfi iker képes szinte minden nap kényeztetheti kedves romantikus impulzusokat és a meglepetés. Ez lesz meglepő, hogy suttogni a fülébe bókokat, szórakoztatás, szórakoztat.

Minden nő fog virágozni a boldogságot egy férfi ikertestvére. De, ha a barátnője, felesége vagy szeretője twin alá kerül a rossz hangulat, talán megbántani őt, és gúnyosan bal zokogott teljes zavarodottság. Nehéz ellenállni, és nem beleszeretni egy ilyen ember, még nehezebb megtartani mellette sokáig.

A viselkedés a férfi ikrek nők

Ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet, és megnyerni a férfi-twin, van, hogy egészen rendkívüli. Nem unalom és elégedetlenség, csak az energia, szórakozás, aktivitás és nemtörődömség.

A lányok az IQ alacsony, Lenya, hogy vegyenek részt az önálló fejlődés, tekintve tanulmány unalmas és felesleges foglalkozás, beleszeret egy férfi iker - nincs esélye. Twin mert fejlett intellektuális és a partner elvárja ugyanaz. A cumi, azt azonnal unatkozik.

Gemini ember kényelmes kimenő lány, aki könnyű támogatni a beszélgetést, és meg tudja adni méltó elutasítás a vitában. A csendes, ahogy gyorsan gondolta annyira szép és megsavanyodik.

Minél tovább lesz képes tartani a kamatot a két-, annál jobb a kapcsolatuk. Nos, ő szeret foglalkozni rosták és rejtélyekkel. „Nyitott könyv” unta nagyon hamar, és akkor megy a keresést valami újat.

9 tipp, hogy segítsen szerezni és megtartani a figyelmet a férfi ikrekLehetséges, hogy harcot le a két házas ember?

Gemini változékony, csak ritkán állandó választott. Küzdelem ki egy elfoglalt ember twin barátnője nem olyan nehéz. Minden kapcsolatban előfordulnak időszakok stagnálás, és ha ténylegesen megjelennek ebben a pillanatban - egy szerető élet és a fény flörtöl könnyen átválthat egy új objektumot az udvarlás.

twin felesége előbb-utóbb elfárad, hogy tartsa a figyelmet. És ezzel a furcsa ember, hogy a figyelmeztető jelzés - érdemes egyszer, kétszer, hogy nem tetszik, és ő bámult néhány flörtölni a természet szerelmeseinek kaland. Tehát, ha szeretné, akkor kérjük, és egy nős férfi-iker.

Nő-ram

Nő-nyerni iker ram nem nehéz. Ő nyeri meg a temperamentuma, a szeretet az élet és életerő. Romance a két fényes villanás szenvedélyes fáklyát, de akkor éget gyorsan - mindkét fél által természetben nem túl tartós.

A női borjú

A női borjú beleszeret egy iker nem túl nehéz, de csak akkor, ha tudja tartani a belső tutor. Miután egy gondtalan twin és akar tanítani a jó értelemben. De ehhez nem szükséges minden esetben. Sokkal jobb, hogy kényeztesse őt a puha, szexi, jó ízlés és a báj.

Nő ikrek

Nő ikrek ugyanazt a jelet az ember lesz nagyon kényelmes. Az ilyen unió fog uralkodni a harmónia és a megértés. Ez meglep, ő pedig válaszolt rá. És beszélni a pár, és nem elhallgatnak reggelig.

A női rák

Nő-rákos nehéz. Ahhoz, hogy megnyerje az ikrek, ő lesz feláldozni saját érdekeit, és megtanulják, hogy folyamatosan hallgatni rá, hogy dicsérjem, hogy laposabb és becsapni.

A nőstény oroszlán

A nőstény oroszlán játékosan beleszeret egy férfi ikertestvére. Ő csodálja pompájában, teljesítmény és a stílus. Ezek a „csillag”, és mint a legtöbb ikrek.

Nő szűz

Nő szűz még nem édes, ha beleszeret vele ugorazdilo ikertestvére. Különböző temperamentummal és érdekeit nem részesült ilyen szövetség. Ahhoz, hogy a kedvében férfi, engedelmes homebody Maiden kell kezdeni élni sokkal aktívabb, mint régen, hogy saját.

Gemini megunja, ha egy szűz nem képesek leküzdeni magát, és a pár gyorsan szétesnek.

Nő súlyok

Nő mérlegek nyerni és megtartani a két erőltetés nélkül. Kapnak két harmonikus és önálló gőzt. Ő figyel, és megadja a szükséges tanácsokat, de nem lehet megunni előadást. Súgó és hallgat készségek iker értékelik.

Skorpió nő

Skorpió nő megtéveszteni iker gond nélkül. Amikor a lány szeretnék, hogy a szakszervezet évekig - valójában ez olyan, mint senki más maradhat titokzatos partnere, és tartsa a szenvedély egy kapcsolatban.

A női Archer

Nyilas nő és egy kétágyas egy másik lehetőség szép pár az élet. Lady alatt a Nyilas rejlő közölhető, sokoldalú tudást és energiát. Férfi iker és az csak ilyen!

Bak nő

Bak nő és férfi ikerpár nagyon szokatlan. Ő üzletszerűen és körültekintő, ő nyugtalan és screwball. Tartsa a kapcsolatot egy ilyen szövetség lehetséges, de ehhez Bak meg kell tanulniuk, hogy lazítsa a póráz - túlzott szabályozás nem megengedett kapcsolatban ikertestvére.

nő Aquarius

Vízöntő nő - személy nincs megfosztva az intelligencia és a találékonyság. És ez az adu meg kell ragyogni, amilyen gyakran csak lehetséges, hogy iker volt állandó félelem is.

Nő hal

Nő és férfi hal iker nehezen összeegyeztethető. Az ikrek szüksége van egy megbízható hátsó, és az egyetlen, amit tud játszani egy nőies, lágy és gyengéd „hal”. Ezen felül, akkor meg kell adni a bajba műholdas több szabadságot.

Ha egy nő vagy lány jött, hogy megkóstolja a férfi iker, akkor van ítélve, hogy az örök harc a saját boldogságát. Ő érzéki, változékony, szabadságszerető. ... De talán egyetlen más jelek, nincs hölgy nem érzi annyira fellelkesült, körülvéve a figyelmet, bókokat, és megsimogatta feszültség szabályos romantikus impulzusokat.