Hogyan nyerjünk egy férfit sejtek, mint egy férfi beleszeret a bika

Témák száma ebben a fejezetben: 12

Értékelés 4,8 az 5 Szavazatok: 43

érdekes cikkek

Van a rákos sejtek is. Van egy születési év. A rajt érdekes volt, de mára figyelmen kívül hagyni, és nagyon nehéz nekem, nem akartam elveszíteni szeretem.Én társkereső férfi borjú. Nős. Azt akarom, hogy véget vessen a kapcsolatnak. De ez nem biztos, hogy ő találkozott egy ember, akivel lesz könnyű és élvezetes, mint ő.

Nagyon szeretem ezt a fickót, de figyelmen kívül hagyja az összes ilyen tétel, mert nem tud róluk! Vajon elveszti érdeklődését most?

Nekem van ugyanaz a dolog! Segíts kérlek.

Tudjuk, nem is olyan régen. De nem tudom, mit kell tenni. Ő egy csodálatos, kedves, segítőkész. Nem vész el, mint sokan mondják, írja folyamatosan (minden nap) hívások, találkozók magát. Még amikor kellett maradnia 30 percig mondta, bocsánatot kért, és azt mondta, nem lesz sértve. Pár nappal ezelőtt, azt mondta: - „Úgy tűnik, hogy szerelmes!” Miután olvastam mindenféle bikák, csak annyit mondott semmit (tompa arccal), mert nem tudott mondani semmit, akkor én meg csodás módon mellé smink nélkül, egy köteg a fején és egy hatalmas ing. tudod, elmosolyodott és azt mondta: „nem kell festeni, nagyon szeretem ennyire jól csak wow is) ideális Dak itt, van egy dilemma Taurus nem csak egy jel, de én Owen Félek elképzelni, mi az.!.! eltűnnek az életemből. Néha azt hiszem, hogy nem tudtam időben összehúzni magam, elkezdem a hisztéria, vagy még rosszabb. és a sejtek kiszabadulását. Ha jól értem, mondd meg neki, hogy az őrült nem akar semmit tőle. és ez, csak várni? hogyan kell viselkedni? közömbösek? gólok, csak az adott személy.

Ha ő tényleg szerelmes mindent! És romantikus vacsorák és erotikus masszázs! A legfontosabb dolog - ez a nyugalmat! És csak élni az életem! Hat hónap, hogy egy őszinte barátja, gondoskodó lány gazdaságos és megbízható szerető és egy gyűrű a fiú! Szűz vagyok, és én örömmel a mi hasonlatosságára! Imádom!

Szia, a teljes cég találkoztam egy emberrel - egy fiatal bika, a korkülönbség már 10 éve. Elkezdte vigyázzon rám, keresett sokáig. Most együtt vagyunk, de van egy „de”, nős, felesége vad, féltékeny. Amikor azt mondja, hogy ő elment a barátaival ő fut körül az udvaron, és kiabált - jöjjön haza. Hol vagy, stb és ő volt akkoriban velem. Talán 3-4 nap mélységbe. Élnek 7 éve együtt azt javasolta, hogy a válása, ő azt válaszolja, hogy öngyilkos. Kár, hogy nem akar elveszíteni. És nekem ez inkább fáradt, én vagyok a tulajdonos, és nem akarja megosztani a kedvenc senkivel. Tanácsot -, hogyan kell eljárni, hogy mit kell mondani, hogy ő még mindig maradt neki.Szia, Kate. Mert szükség van a jó tanácsokat. Itt van, amit lehet mondani - annak ellenére, hogy az érzelmek és szenvedélyek, hogy magukévá - ne változtassa meg valaki másnak a család. Ne tönkre az emberek életét. És nem építenek a boldogságot valaki másnak a kétes hegy. Egyébként egyszer sül SO! Meg kell értenünk, hogy a szeretett férfi - nem csak az ilyen jellegű osztály. És ugye nem a tied! Ez egy furcsa férje, valakinek a kedvenc apa. És te áhított egymás. És valaki nem tud! Hacsak nem tanították, mint egy gyerek. És különben is, nem javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba házas. Nincs ember, még a rasprekrasny nem éri meg elrontani a karma és a karma a gyermekek! Ugyan olyan jó Gülen és akkor a boldogságot, de nem lopott, valamint a leginkább, hogy sem igaz - a tiéd.

Ne megengeded magadnak, hogy használja, soha ne csináld ezt, ha azt szeretné, hogy az ember tartsa tiszteletben, jó szerencsét.

Olyan helyzetet teremt, nem megszokott neki. Megfosztotta a figyelmüket. És ez nem rossz értékben. Feleség, köszönöm! Abban az időben, veszünk egy kis szünetet, és más dolog, és végül, hogy fontolja meg az életét. Mi a baj történik benne.
Általában egy személy nem tudja megmondani, hogy elhagyja, vagy maradni. Ez az ő választása, és ő tette. És te csak kényelmes neki. Most a döntés és a választás a tiéd - mennyi ez kényelmes!?

Keresés legyen egy másik ember, szabadon, és nem vesz el a család a férje, és mik a problémák a család nem a te dolgod.

Azt akarom mondani, a tapasztalat volt, és látta ezt az élményt másokkal! Ha egy férfi szerelmes beléd, és intézkedik körül nem lesz sokáig azt gondolni, hogy van elég ideje, legfeljebb hat hónap vagy annál kevesebb dönteni. És ha ő elkezdi betölteni reggeli ez mind csak azt akarja kiterjeszteni az idő, hogy tovább tartsa meg pórázon.

Teljesen megerősítéshez. Voltam ilyen helyzetben. Egy hónap múlva a társkereső felér a dolgokat nekem. Csak elpattant, és válassza a Közvetlen most.

Igen, pontosan. És ez így megy neked, mert szeretem szex sejtek))) és még borjak ravasz és ha igazán szeret, akkor már rég otthagyta, és minden fenyegetés nem hagyja, hidd el)

I halat - ez számít. Met, én nagyon beleszerettem. Néha voltak séták és udvarlás, de mégis valahogy elhanyagolták. hívások, stb Mentünk ő kezdeményezésére egy hónappal a barátai, akkor azt mondták, hogy én megnyomásával erősen rá. majdnem hozzáment magára egy héten belül. Miután megpróbálta újra felvenni a kapcsolatot a hálózat, de nagyon fáj mentem át a résen, hogy bocsásson meg. Miután 1,5 évvel találkoztunk az esküvő barátok. Azt mondta, hogy egy év vár ezen a találkozón (miért várjunk? Élt egy másik baba, és általában ő mindent). Ő utánam szó a nyomában minden 2 nap esküvő. Most megint azt mondja, azt akarja, hogy együtt legyenek.
Tehát nem tudom elhinni, vagy nem látta, és megértette, hogy még mindig szerelmes. de nem a bizalom, és a félelem, hogy elhagyott újra. Itt van, hogy megértsék, mit gondol? (((