Hogyan nyerjünk férfi Gemini 1

Hogyan nyerjünk férfi Gemini 1

Gemini nagyon népszerű a nők, és a nők, mint ők. Ez felveti azt a komplexitás - beleszeretett vele, készüljön fel arra, hogy szeretni fog nem csak te.Gemini férfiak nagyon érzéki, és ez a kéz a kezdeti szakaszban a kapcsolatok. Vágynak a változásra és a sokszínűség mindenben - a barátja, beszélgetőpartner, szex. Sőt, a Gemini nem él egyedül, és többszörös személyiség. Sőt, problémák merülnek fel, amikor ezek a személyek vannak kapcsolva figyelmeztetés nélkül egymást. Hogyan lehet megbirkózni ezeket a készleteket a szeretője - egy filozófiai kérdés.

Kezdjük azzal, hogy hogyan vonzzák a Gemini ember. Először is, ne feledje, hogy nem hagyja ki a lehetőséget, hogy egy bók vagy szép, hogy gúnyolódni néhány prominens szépség. Imádja, és nagyra értékeli, ha egy nő jól néz ki. Ezért kezdődik csatlakoznak egymáshoz. A pozitív változást megjelenését, ő fogja értékelni, és akkor lehetősége van arra, hogy belekezd egy beszélgetést vele.

A hiba, hogy sok nő, akik számára fontos, hogyan kell nyerni a Gemini ember, hogy ezek a legcsekélyebb érdeklődést saját egyéni érzi, hogy Didymus a horogra. De ott volt!

Emlékszel még, hogy volt egy csomó „I”? Tehát, az érdeklődést és annak szükségességét, hogy beleszeret mindegyikre.

És annak érdekében, hogy szeressenek egyidejűleg különböző férfi él a kanyarulatok az agy, van, hogy sokoldalú személyiség, ami nem undorító meglepetés, kalandok és meglepetések.Arra a következtetésre jutottunk, hogy hogyan kell viselkedni egy férfi Gemini:

  • a legjobb beszélgetőpartner számára - az egyik személyisége Gemini bizonnyal intelligens, ami azt jelenti, hogy képesnek kell lennie arra, hogy fenntartsák a beszélgetést bármilyen témában, vagy legalábbis azt mutatják, hogy nagyon aggasztja, és minden érdekli, hogy azt mondja;
  • legyen neki a legjobb szerető - Gemini nem fogja elhagyni virtuóz szex, mint az egyik „én” minden bizonnyal kéjsóvár;
  • hogy a legjobb társ minden vállalkozás, szórakozás, kalandok - Ikrek meg kell találni egy hűséges társa az élet, ami azt jelenti, hogy ha kínálnak túrázni, nem mondom félsz szúnyogcsípés.
Snap vagy elengedni?

Az út, mint az ember Gemini többé-kevésbé világos. De mi a teendő vele ezután? A kapcsolatokban Gemini úgy viselkednek, mintha kölcsön magát egy ideig. Ó, hogy ebben az időszakban lesz - ez függ a viselkedését. De ne feledd: Gemini soha a tiéd teljesen.

A legjobb módja annak, hogy a nyakkendő Twins -, hogy hadd menjen. Ne tartsa és ne sértse a szabadságát - ez a legrosszabb dolog, amit tehetünk. Ha már „megszokták” együtt, és az ember egyértelműen kapcsolódnak, és megszokta, hogy a jelenlét, próbálja elmozdulni egy kicsit, hogy nem látni egy ideig. Hogy hiányozni fog rajtad, és ő fog jönni fut.

Csak ez csak akkor működik, ha az már komoly kapcsolat, amikor az ikrek valóban élt veled. Más esetekben egyszerűen nem korlátozzák, és egy jelenetet a féltékenység.

Talán az egyetlen jele annak, hogy lehet, hogy a kompatibilitást a házasság egy férfi Gemini - skálázódik. Ez, valamint a nő Libra, Ikrek valaha

Hogyan nyerjünk férfi Gemini 1
közel egy vágy, hogy megtalálja a kényelmes otthon, a család, a gyermekek. Az a benyomás, hogy a mérleg végre sikerült megnyugtatni, de ne veszítse el éberségét. Fix kötések, és a megjelenése a gyermekek, Gemini nem szűnik élik szabad és független életet, a család, és nem követeli meg tőlük, hogy hirtelen nyilvánul háziasság.

Erős kapcsolatok merülnek fel, és a Nyilas nő. Gemini lesz magával ragadott a kivételes egyéniség és különbözőség, hogy más nők.

Az Aquarius Gemini nagy szexuális kompatibilitás és hasonlósága véleményét az élet.