Hogyan nyomainak eltüntetésére a marker a falakon, ruhák és bútorok - blog stroyremontiruy

Marker szinte minden házban, de aláírt meghajtók, jelölje fontos szöveg helyét és más célra felhasználható.

Problémák merülnek fel, amikor egy állandó filctoll beleesik a gyerekek kezébe, mert festették a falakat és a bútorokat, ruházatot és a szex.Nyomok eltávolítására egy állandó marker önmagában, hanem más bevonat minták törlik különböző eszközökkel.

Melyek a markerek

Ahhoz, hogy sikeresen nyomainak eltávolítása filccel kell tudni, hogy az összetétel. Markers hűtőtornyok:

Az első típusú marker festéket feloldjuk az olajat a második vizes, és a harmadik alkoholos közegben.

Alkohol marker leggyakoribb. Filctoll alkohollal öntettel úgynevezett állandó, mivel meg kell őrizni sokáig a fa, papír, laminált, üveg és ruházat. 80 százaléka, ha az hosszú távon nem szükséges.

Alkohol eltávolítására festék alkohol nem igaz, mert el kell törölni a folt, nem piszok azt. Ha a jel a falon vagy a bútor lesz eltávolítani csak alkohollal vagy más alkohol-tartalmú készítmény, a folt fog fordulni kevésbé koncentrált, de nagyobb. Könnyebb nem válik.Az egyetlen univerzális eszköz eltávolítása nyomait víz, olaj és alkohol marker fogkrém. Elég, hogy azt a foltot, hagyja 2-3 percig, majd óvatosan távolítsa el egy nedves ruhával. Paste - ez nem csak a koptató, hanem nedvszívó, ezért az előnyöket. Ez a szabály általános, de vannak különösen eszközeként univerzális paszta, de nem mágikus.

foltok eltávolítása

  • - Ha a nyomjelző marad a fán, akkor jön a támogatás az alkohol. Ezek nedvesítsük egy tiszta ruhával vagy törülközővel, majd finoman dörzsöljük a foltot teljesen eltávolítani.
  • - Kárpitozással festéket eltávolítjuk alacsony zsírtartalmú tej. A tej betét nedvesedik és alkalmazott 5 percig foltot. Tejsav rasstvoryaetkrasku, de az eljárást meg kell ismételni 3-4 alkalommal.
  • - Ha a gyermek felhívni a marker a bőrre, majd törölje le a nyomvonal segítségével fényvédő és bársony szalag, és tiszta az üveg és kerámia kaphat fogkrém és a szódabikarbónát, összekeverjük egyenlő arányban.
  • - Tovább az marker a ruhákat is mosott kézfertőtlenítő, és egy fehér tábla bútorok foltok eltávolíthatók egy egyszerű írószer radír.
  • - Tiszta fal lehet fogkrém. Mivel ez egy folyékony iszap, amelyeket felvisznek a nyomon követésére és a rajta maradt 10-15 percig, majd eltávolítjuk betét. Cserélje paszta hajlakkot vagy dezodort, kivéve a fehér szín a falakon.

hasznos asztal