Hogyan ölelni és megcsókolni egy nőt

Lányok nehéz lehet megérteni. Soha nem pontosan megjósolni a választ, hogy egy adott javaslatot. Különösen nagy ez a probléma, ha meg akarja célozni lány kapcsolatok, mert nem szeretné, negatív választ, és a kudarc valószínűsége igen magas.


Lépésről lépésre útmutató

Van néhány alapvető szabályok, amelyek segíthetnek a srác, aki azt akarja, hogy célozni kapcsolat lány. Hasonló szabályok nem csak keresse meg a lányt, hogy neki, és mutasd meg neki a szívességet, hanem megérteni a megvalósíthatóságát ilyen kapcsolatok.

Meg kell próbálnunk gyakoriságának növelése a kommunikáció, mint egy fiatal hölgy. Szinte minden fiatal akar maradni

Hogyan ölelni és megcsókolni egy nőt
egy bizonyos távolságra az ellenkező nemű, így is elég nehéz legyőzni ezt a korlátot, és a távolból, hogy elérje a lehetetlent szeretet.

Ha egy lány egy magányos, akkor felajánlja neki a napi séta sok-sok móka. Ezeken a találkozókon megbeszélhetjük a közös érdekek, a legutóbbi fejlemények és egyéb témákról. Kívánatos, hogy a lány lenyűgözte a beszélgetést, és elkezdett beszélni magukat, a preferenciák és attitűdök.

Ha a képviselő a gyengébbik nemre folyamatosan séta most, akkor meg kell ismernie a barátait. Barátok között, akkor sokat tanulnak imádott, hogy megértsük a természet és a jelenléte az ő szeretetét a többiek. Ugyanakkor, akkor pontosan felmérni a lehetőségét egy kapcsolatot ezzel a nővel, valamint kompatibilitási karaktereket. Gyakran után ismerős emberek csalódtak egymást, ezért jobb, hogy megértsük ezt a megkezdése előtt a kapcsolatot.

Beszélgetni a barátokkal

Majdnem minden nő egy bizonyos számú barátok. Meg kell próbálnunk, hogy érdeklődjön a kedvenc lány közös barátok, kívánatos, hogy a másik nem. Ilyen kérdéseket szükséges hangsúlyozni a fő előnye a lány, hívja őt egy érdekes, szép, elegáns, és így tovább. Girlfriends feltétlenül mesélj neki ilyen hízelgő megjegyzések. A lány maga fogja érteni, mint egy egyszerű tippet és intézkedések lehetővé teszik, hogy megértsük a választ.

Az megnyilvánulása megértés

Mindenkinek szüksége támogatást és megértést, és a lányok sem kivételek. Beszélnünk kell őszintén megkérdezni róla ügyek, család vagy munka. Ügyeljen arra, hogy felbukkan néhány aggálya lelkének. Hadd mondjam el, és beszélnek a nehézségek és kudarcok. Nem szükséges, hogy szemrehányást, vagy hívja minden intézkedés hibás, mert nem kell egy bíró, és egy jó és megértés barátja. Nem szabad félni a „barátja”, az már régóta ismert, hogy az egyszerű és tartós barátság férfi és nő között nem létezik. Ennek eredményeként, a barátok költöznek magasabb szintű kapcsolatok, fontos, hogy figyelemmel kíséri a helyzetet, és a közvetlen, hogy a helyes irányba.

Milyen lány nem szereti az ajándékokat? A lényeg az, hogy válasszon egy hasonló ajándékot, és azt bemutatja egy ünnepi hangulatot. Ne, hogy egy nő zavarban, ami neki drága ékszereket. Azáltal parfüm is jobb elkerülni, mert hiszem, a preferenciák a lányok is rendkívül nehéz. Sokkal jobb, hogy felfüggeszti az aranyos ajándéktárgyak, például kis plüss játékok, csecsebecsék és ajándéktárgyak formájában a szív- és egyéb ajándéktárgyak napon kommunikáció. Valentina. A legtöbb lány nagyon romantikus és értékelik az ilyen nagylelkűség és a romantika fiúk, ezért emléktárgyak és ajándékok egy nagyszerű módja annak, hogy hint a valós szex egy romantikus dátumot.

Vers vagy próza a tiszteletére

Szinte minden a lányok rendkívül öntelt magánszemélyek. Imádják, hogy megkapja szövegeket prózában vagy verset szentelt érdemben, hallhatunk dalokat, rendezett számukra kávézókban és éttermekben, és így tovább. Ezért az egyik legjobb módja, hogy hangsúlyozzák a helyét a lány, hogy fordítson neki valami munkát. Alakja nincs különleges jelentősége van. Még ha a vers lesz ügyetlen és rövid, de hangsúlyozzák a legnagyobb előnye, hogy, akkor biztosan kell, mint a lány, valamint fokozzák a véleménye egy srác kiálló donor.

zöld szín

Bár a legtöbb srác gyerekkori szokott visszatartani az érzelmeiket, élvezik ezt a szokást, amikor foglalkozik, mint egy lány nem ajánlott. Leggyakrabban, a nők úgy vélik, a férfiak nagyon ravasz, ravasz, annyira hasonló a féken érzelmek vannak, mint a vágy, hogy eltitkolja a valódi szándékait. Jobb, ha elmondja neki az ő szándékait és randira. Még ha ő nem válaszolt a fenti tippeket, egy ilyen javaslat rátette, hogy meg kell választani. Ha egy férfi, akit nagyon szeret, azt mondta igen, és ha ez nem sikerül, minden további késedelem lenne hiábavaló. Lányok szeretik a srácok aktív és vállalkozó, mert minden nő él egy természetes vágy, hogy le kell győzni, és legyőzte a tisztességes küzdelemben.


Hogyan javasolni, hogy megfeleljen a lány?

Mielőtt áttérnénk a komoly ajánlatot kell érteni a felelősség egy ilyen lépés. Amellett, hogy képes tartózkodni, mint egy lány, sétált vele a diszkóban, vagy a filmekben, átölel, és így csókokkal kapcsolat bizonyos kötelezettségeket ró a srác, ami már nem egy egyszerű barát. Miután az elején egy komoly kapcsolatot az ember, hogy megvédje a lányt, hogy neki erkölcsi és fizikai támogatást, hogy megfeleljen a tanulás vagy munka, és így tovább. Ha ezek a kötelezettségek elfogadható, akkor lépni a javaslatot.

Lányok, a különböző lágy és csendes karakter, hogy jobb ajánlatot, hogy megfeleljen az étteremben, pre-könyv egy asztal gyümölcs és gyertyák. A romantikus és nyugodt légkörben, akkor képes lesz arra, hogy pihenjen, és adja be a megfelelő hangulatot gyorsabb.

Lányok huncut és robbanásveszélyes karakter jobb ajánlatot, hogy megfeleljen valahogy hirtelen. Akkor kérje a lányt, hogy egy másik városban, hogy részt vesz a fesztiválon, vagy síelés a híres vidámpark. Alatt fényes érzelmek tehet még egy pillanatig varázslatos azáltal, hogy ilyen javaslatot. Ő képes lesz megérteni, hogy az egész utat szerveztek, és egy ilyen lépés csak képes nem közömbös emberek.

Ha a lány barátja

Gyakran előfordul, mint a lány hozza a másikat. Ebben az esetben az a kérdés merül fel a további teendők. Vagy fel kell menedéket, nem akarja, hogy tönkre valaki más boldogságot, hogy megkeresse a figyelmet, és helyét a szép nő.

Sok srác úgy érzi, méltatlan jogszabály-hez kapcsolat lányok találkozzanak más fiúk. Sőt, azt ilyen kifejezések nem éri meg, de hatását mutatja a helyzetüket, senki tiltja. Ne félj, hogy elpusztítsa valaki másnak a szerelem, mintha érzés nagyon erős, senki sem tudja véletlenül elpusztítani őket. Ő azonnal kifejtsék szeretet egy másik személy.

Néha a lányok nem szakítja meg a kapcsolatot a meglévő Man hiánya miatt az alternatívák. Maradjunk csak általában nem akarnak, így fenntartása hosszú fújt kapcsolatok reményében új események és érzés nagyon kényelmes. Az ilyen kapcsolatok már elpusztult, így a udvarlás a lány nem lesz képes ártani nekik. De légy óvatos, hogy megmutassák a szimpátia. Sokkal jobb, hogy indítsa el az erkölcsi és fizikai támogatást és végrehajtása kicsi vagy dédelgetett vágyak. Megvásárolhatja 2 jegyet a színházba, moziba, és ad nekik, hogy a kedvenc lány. Ha ő felajánlotta, hogy menjen egyedül, meg kell tapintatosan megtagadja, kifejtve az elutasítás jelenléte kedvese, és nem szívesen vált oka a botrány a két szerelmes. Így lehetséges, hogy hangsúlyozzák a goodwill és tisztelet érzéseit, hanem kifejezetten a szimpátia.

Kiválasztása jobb időt hez

A nagy része a sikernek a megnyilatkozás e fontos szavakat is függ helyességét a választott időben. Sok srác elutasítják, mert a túl korai vagy késői javaslatok kapcsolatok. Azonban késő a javaslat nem olyan ijesztő, mint amilyennek még túl korai lenne csinálni. Ha a lány nem áll készen egy komoly kapcsolatot, akkor is, ha van szimpátia akkor pánik és visszautasítani.

Sokkal jobb, hogy felajánlja, hogy megfeleljen a speciálisan kialakított, csendes környezetben. Átölelve vagy megcsókolta kedves, csendes környezetben, anélkül, hogy a váratlan vendég, vagy egyéb zavaró, meg kell, hogy nyugodtan mondjuk inkább rövid mondat, hogy közvetít a lényeg. De ne beszélj túl halkan, mert nem szégyenlős, és kérte, így a kérdés megválaszolatlan. Egy ilyen kínos helyzet teljesen tönkre a pillanatot, és vezet az átruházás a pillanat kínál távolabbi időben.

Lehetséges kiesési okok

Bár minden srác szobát szeretne találkozni egy nővel, vár egy pozitív választ, a lány néha megtagadva. Megmagyarázni egy ilyen elutasítása lehet a különböző okok miatt, de általában a lányok nem akarnak találkozni a fiúkkal, mert a megjelenés, karakter, vagy rossz időben, vagy formában mondatokat.

Ha a hiba okát a megjelenés, meg kell tennie, hogy vizsgálja felül a stílusa, a ruházat, felszivattyúzzák megváltoztatja a frizuráját, és így tovább. Ha ez a természete, hogy szükség van arra, hogy kritikusan értékeljék negatív tulajdonságait. Bizonyára sokan vannak funkciók, amelyek taszítják a valós szex. Ezeken out dolgozni, arra törekedjünk, hogy azok kevésbé látható, vagy hiányzik. Rosszul kiválasztott idő, hely vagy formában történő szintén egy elutasítási ok. Ebben az esetben meg kell legyen türelmes, és próbálja próbálja újra egy kicsit később.

Természetesen ő nem nevezhető valódi okainak kudarc által választott közös kifejezést és szép megfogalmazás. Szükséges függetlenül értékelni ezeket a lehetőségeket a fő okait, és meghatározza a legmegfelelőbb. Gyakran ezek az okok összetettek, ezért zárja be az összes erényeit, mert ha az ajánlat megtételekor a rossz helyen, vagy formája, hanem az összes többi lány teljesülnek, akkor nem fogja elhagyni a romantikus dátumokat.

Fontos - nem egy mondatot!

Ha ő nem hajlandó, és szerzett pozícióját továbbra is szeretné, nem adja fel. Megkérdezni a döntés megváltoztatására használni zsarolás vagy nem kell - ez határozottan fog ölni a lányt és tiszteletben tartása pozitív véleményt. Ismét fel kell lépni a segítségével intézkedéseket. Fenntartása egy baráti kapcsolat, meg kell, hogy megtudja, a lány a valódi oka a tagadása. Sokkal jobb, hogy csinálni egy vicces módon nem biztosít hosszú mérlegelés és megtalálni a legmegfelelőbb megfogalmazás. Ő is csak utalnak a fő hátránya, hogy megakadályozza a további kapcsolatok.

Azonosítása után a negatív vonások kezdeni aktív felszámolására. Azt is meg kell tennie a többi jó cselekedetek, amelyek hangsúlyozzák a gondoskodás a lány. Azt lehet mondani neki bókokat, támogatja a nehéz helyzetekben, hogy ajándék, hogy megvédjék az esetleges elkövetők, és így tovább.

Miatti bizonytalanság a tapasztalatok hiánya

Gyakran fiúk félnek, hogy meghívja a lányt, hogy megfeleljen miatt a tapasztalat hiánya ezekben a kapcsolatokban. Általában fiúk félnek a kudarc, ami az első ajánlatot, így azok időzzön sokáig, és megpróbálta elkerülni az ilyen kínos pillanatokat.

A tapasztalat az regények intézmény nem befolyásolja a sikert, és a döntést a lány. Ha két ember igazán szereti egymást, a tapasztalatlanság egyikük nem lesz akadály. Az egyetlen helyzet, amely fontos a tapasztalat, a keresést a lány nem romantikus, és partnere intim kapcsolatokat. Kiválasztása partnerei intimitás, a lányok először értékeli tapasztalat az ellenkező nemű, miután felhívta a figyelmet, hogy a minőség a többit. Tehát nem kell félni az első alkalommal kínál egy lány, hogy megfeleljen. Még ha minden igaz nem tökéletes, akkor lehet kijavítani a hibákat, és leküzdeni a határozatlanság.

Pages férfi titok