Hogyan pénzt az esküvőre

Civilizált dolgiEsli ambiciózus terveket, de az idő fogy, hogy a hitel. Mire a házasság, a legtöbb fiatal már volt tapasztalata foglalkozó bankok és megállapította, hogy a hitel kamat - ez elég nehéz, de nem végzetes. A pozitív hitel történelem Önnek egy nap leforgása alatt, vagy akár órákig jóváhagyja a kérelmet, és akkor azonnal kezdjük, hogy megszerezzék a szükséges dolgokat az esküvőre. Azonban ebben az esetben, elkezdi a családi életet a visszatérő adósságok. Összeg egy részének lehetséges lesz, hogy fordítson le azonnal kézhezvételét követően ajándékok borítékot.Opció ekonomnyhEsli már önálló életvitelre, költségvetési ismeretek sem kímélik az Ön oldalán. Írja le az összes bevétel és a főbb ráfordítások megérteni, milyen szerepet tud kiosztani havonta a következő kiadásokat. Nyisson egy speciális bankszámla (betét tele), így nem volt kísértés, hogy költeni a pénzt halasztani. Azon a tényen alapul, hogy mennyi pénzt engedheti meg magának, hogy mentse, fogalom pontos meghatározása a betét. Kamatlábak alacsonyak most, úgy, hogy egy kis pénzt letétbe nehéz, de akkor legalább ne veszítsék el pénzt az infláció.

nagruzkiEsli időzítés is egy kicsit, de a pénz még nem szedték, figyelembe szolgáltatás az előző modell, néhány módosítással. Eldöntheti, hogy melyik része a havi jövedelme, ha hajlandó költeni a felkészülés az esküvőre. Ismertetnie kell az összes alapvető havi költségek étterem, szállítás, ruhák és így tovább. Javasoljuk a szülőknek, hogy segítsen, vagy kölcsönöznek hiányzik egy bizonyos összeget a költségvetési tételek barátaival. Így lesz képes, hogy lezárja a legfontosabb pontjait esküvői költségvetés. Az egyes elemek a szabadság lehet tölteni a vendégek számára, akikkel szoros kapcsolatot. Például, a húgom nem tagadhatja, hogy bemutassam, mint egy ajándék a torta, és a barátnője lesz a díszítés a teremben, vagy a létrehozandó virág kompozíciók.

Az esküvő meghívott vendégek előkészítése Ajándékok ifjú. Általában, ez valami, amire szükség van a házban, ami hasznos lehet új életet kezdeni. Nagyon jó megoldás az, persze, a pénz, hogy a pár tölthetik a saját választása. Az ilyen ajándékok általában be a végén az esküvőt. Gyűjtemény pénzt vendégek az esküvőre tűnhet valakinek furcsa, vagy akár durva. Okokból azonban egy ilyen döntés lehet sok: a pénz hiánya az esküvő, a vágy, hogy vásároljon valamit vége előtt az esemény, stb

Hogyan pénzt az esküvőre

Ha sürgősen kell a pénz az esküvő előtt, előkészíti a rokonok és jó barátok, hogy ez a helyzet. Ne alkalmazza a jelen esetben nem különösebben közel az embereket, hogy jobban problémák megvitatása létre szoros kört. Ha magyarázni nekik, hogy mit szükséges pénzt az esküvő előtt, akkor nem bánnám segít. Expressz alternatívát: ha kap őket egy ajándék előre, de az esküvő is lesz beavatkozás nélkül zajlik. Mindenki megérti fiatalok problémáit tekintve a finanszírozás. Nem minden pár megvannak az eszközei, hogy egy nagyszerű győzelem, és mászni a tartozás kedvéért nem akar. Tehát kérni néhány közeli barátok, hogy egy ajándék az esküvő - ez egy tökéletesen elfogadható megoldás.

Keresse távoli rokonok, és tudassa velük, hogy hamarosan feleségül. Gyakran előfordul, hogy a régi nagyszülők, akik nem tudnak az esküvői messziről, még mindig nagyon szeretnék hozzájárulni a fiatal család. Egy ilyen ajándék tőlük, akkor lesz egy jó segítség, főleg, hogy az ilyen köszöntjük a távoli rokonok rendszerint már előre.Ha az ok, hogy miért kell pénzt a vendégek az esküvőre, nem a pénzhiány a lakomát, kérdezze meg az ajándék könnyebb lesz. Tegyük fel, hogy veszel egy lakást, és minél nagyobb a kezdeti hozzájárulás, annál jobb. Nyugodtan jelentse be a vendégek, barátok és ismerősök. Hadd hozzájárulnak a tulajdon lesz jó nászajándékba. És, hogy egy ilyen ajándék, könnyen kérhet és mielőtt az esküvő, ez teljesen normális.

Akkor tipp, hogy a barátok és ismerősök, hogy mindannyian csorbult az egyik nagy ajándék, mint például a nászútra. Egy ilyen utazás elővételben, akkor lesz alkalom, hogy pénzt gyűjtsön az esküvő előtt.

Ilyen kényes kérdés fontos - nem ragaszkodnak. Lásd az emberek udvariasan és őszinte, hanem hagyja, hogy maguk döntsék el, hogy azok a helyzetben, vagy nem lép. Nem szükséges, hogy kötelezi őket, hogy a ajándék az esküvő előtt, ha nem akar. És ideges miatta is, nem szükséges, mert a helyzet eltérő lehet.

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen: hogy pénzt gyűjtsön az esküvő előtt - ez teljesen normális jelenség. Végtére is, a barátok és rokonok minden esetben akartam, hogy ezt az ajándékot, hogy mi a különbség, ha az jelen van rá.

Esküvő - ez legalább egy szép esemény, de ez nagyon zavaró és költséges. És mivel a legutóbbi monetáris ajándékokat minősülnek praktikus, racionális, kényelmes, és még divatos. Azonban ne feledjük, hogy az ajándék, akkor legyen eredeti és szokatlan. Egy kiváló lehetőség egy készpénz ajándék létrehozott saját kezével.

Hogyan pénzt az esküvőre

pénz fa

Létrehozása a pénz fa elengedhetetlen ajándék bankjegyeket, gally a fáról, kétoldalas szalag, ecset, gipsz, érmék és akril festék arany vagy ezüst színben.

A ág egy ragasztócsík segítségével csatlakoztatott jegyzeteket. Ezután öntjük eldobható pohár gipsz megoldást, amelyek ragadt szál számlák és érmék. Az elegyet egy napig a teljes száradásig oldat. Ezt követően, csiszolt üveg, eltávolítja a vakolat állni, és festeni azt akril festékek.

„Torta” ki a pénzt

Ahhoz, hogy hozzon létre egy pénz számla torta igény, egy íj és egy szalag az azonos színű, gemkapocs, vékony kartonból, ragasztó vagy ragasztó pisztoly és kétoldalas ragasztószalaggal.

Karton kell vágni 30 cm átmérőjű körön 20 cm, és két kört átmérője 10 cm. Elrejtése a vágás vonalát, körök szélén okleivayut szalagot. Szintén karton vágott a papírcsíkot, a magassága, amely egybeesik a magassága bankjegyek és hossza valamivel kisebb, mint a tuskó minden lemezen. A csíkokat ezután behajtva és ragasztva, függőlegesen a alapkörökön képező szintek jövő „torta”.

Ezt követően a számlákat feltekercselhetők és rögzítve a szintek révén kapocs. A végén csatlakoztassa az összes szintek a kétoldalú ragasztószalag, kötszer dekorációs szalag, és a legtetején „torta” ragasztott íj.

pénz csokor

Nem kevésbé eredeti megjelenés csokrok pénzt. Egy ilyen termék megnevezést szükséges virágcsokor, pezsgő parafa előforma műanyag hab, fogpiszkálóval, gumi arány és művirág a szár és a levelek.

A csövet, hogy kör alakú bemetszés több rétegben rögzítésére íny. Ez a bázis a virág. Minden számlát szigorítása a sarkokat egy fogpiszkáló. Ezt követően, a számla hozott gumi arány, és a rendkívül számlát félbehajtva. Gum van tekercselve a felső bemetszést a csőbe. Minden szint kell elhelyezni a két törvényjavaslat.

Amikor a „bud” kész, művirág fej eltávolítása, így csak a szár és a levelek, és ahelyett, biztosítsa a pénzt.
Ezek a virágok összegyűjti egy csokor, csomagolt szép papír, díszítjük íjak és szalagok és bemutatni.

A kép a pénz

Szintén népszerűek a festmények és panelek pénzt. A nagy kocka, üveg alatt halmozott számlák - véletlenszerűen, vagy szerinti rendszer mintázatot alakítunk. Ha a jegyzetek nélkül elhelyezett áramkör ezalá vicces utaló jelek, hogy ez mit pénzt költenek.

Mivel a meglehetősen kétes néphitben a szerelmesek elutasító viszony májusban. Nesuevernye párok ebben az időben kedvezményt kapnak, és bónuszokat fentről, esküvői fotósok és más művészek.

Idő - a szövetségese, ahogy a megtakarítás az esküvői költségvetést. Ne húzza meg a foglalás szolgáltatások, különösen a főszezonban, amikor az árak gyorsan emelkednek.