Hogyan pénzt takarít meg az esküvő, egy pénzügyi zseni

Hogyan pénzt takarít meg az esküvő, egy pénzügyi zseni

Folytatva a beszélgetést arról, hogyan mentse a családi költségvetés, és beszélni, hogyan pénzt takarít meg az esküvő. A jelenlegi pénzügyi helyzetben mentés kérdés akkor lesz nagyon fontos, és szervezete az esküvő, mint tudjuk - nem olcsó, így megtakarítás az esküvő lehet az első jelentős eredményét tervezi a jövőben a családi költségvetést, egyfajta teszt a képességét, hogy figyelmesen és intelligensen osztja háztartási pénzügyeit.Szóval, hogyan lehet pénzt megtakarítani az esküvő. Először is, nézzük önkényesen osztja az alapvető költségeit a csoport, amely magában foglalja a szervezet egy lakodalomban:

1. Kiadások ruházat;

3. A költségek az étterem;

4. A költségek a mézeshetek.

Most nézd meg, hogyan lehet pénzt megtakarítani az esküvő minden egyes csoportnak a költségeket.

A ruházati költségtérítés.

1. Az esküvői ruha. A nagy tét ebben a cikkben költség az a költség egy esküvői ruha a menyasszony. Jelentősen csökkenti ezeket a költségeket (50% vagy több) lehet bérlése egy ruhát. Ha továbbra is szeretne vásárolni egy esküvői ruha, meg lehet csinálni más városokban - ahol azokat előállították: a különbség az ár a városban, ahol csak az importált, lehet 20-30%, néha 50%. Az árrés a termék mindig nagyon magas.

2. öltönyt a vőlegény. Keresi után egy öltönyt a vőlegény, meg kell összehasonlítani, amit jobban megéri: vásárolni egy kész, vagy varrni. A különböző esetekben eltérő lehet, és ki lehet választani a lehetőség, hogy olcsóbb, akkor nem rosszabb.

3. Cipő egy esküvő. Amikor kiválasztunk cipő a menyasszony és a vőlegény előnyben részesítik a modelleket, amelyeket aztán tovább rajta a mindennapi életben.

4. Esküvői kiegészítők. Vásárolja kiegészítők jelmez menyasszony és a vőlegény (dekorációk, esernyő, tiara, stb) sokkal jövedelmezőbb online áruházak. ott van a költsége esküvői kiegészítők általában lényegesen olcsóbb, mint a menyasszonyi szalonok.

Költségek esküvői szolgáltatások.

Között a költség tételek költsége esküvői szolgáltatások azok, amelyek a leginkább kiigazítás tárgyát képezik. Gondolkodni, hogyan lehet pénzt megtakarítani az esküvő, meg kell határozni a szolgáltatások nem alapvető a te, a mit tud lemondani - ez lesz a 100% -os megtakarítás. Lássuk, mit lehet menteni ebben az irányban.3. ceremoniamester és zenészek. Mivel a gyakorlat azt mutatja, gyakran a vendégek elégedetlen a szertartásmester, hogy sok ez egyszerűen „nem engedi”. Ebben az esetben, Ceremóniamester szolgáltatások költsége sokkal. Valószínű, hogy a vendégek között ott lesz, akik majd a megfelelő pillanatban, hogy a Toastmasters jól működik, de ahhoz, hogy egy jó móka, nem feltétlenül valaki „vezető”. Bármely forgatókönyv esküvők és esküvői versenyek most könnyen megtalálható az interneten, és hajtsák végre. Zenészek közül választhat nem nagyon drága (ellenőrzése után a munkájuk minőségét és az Ön igényei szerint), és előadások a különböző tánccsoportok és helyi csillagok egyszerűen megtagadja. Mindegy nekik, kevés ember figyel.

4. dekoráció a csarnok. Ha a rendelés díszítésére a csarnok esküvői szalon, étterem, vagy egy erre szakosodott cég - ez lesz drágább, mint ha díszítjük magad. Az önálló dekoráció, akkor csak vásárolja meg a szükséges golyók, szalagok és egyéb kiegészítők (ez lehet keresztül történik online áruházak előre), és kiszervezik, hogy barátok vagy rokonok.

Költségek az étteremben.

Gyakran a költsége az étteremben a fő elem az esküvő költségeit, különösen akkor, ha felkérik, sok vendég. Hogyan tudok pénzt takarít meg az esküvő, ebben az esetben:

1. A pontos vendégek számát. Csinálok egy listát a meghívott vendégek, biztos, hogy azonnal megrendelése előtt a szobát egy bizonyos számú helyet adja meg, hogy melyik közülük jön pontosan. Mivel az étterem szolgáltatások költségei alapján számítják ki a vendégek száma: szolgáltatás és az élelmiszer minden egyes ember ér egy bizonyos összeget. Próbálja meg, hogy arról, hogy kapott megbízást, pontosan annyi helyet, mint valójában a vendégek, és a már nem, mivel ez gyakran előfordul.

2. Az alkohol, édességek, gyümölcsök, italok általában lehetővé tette, hogy velük. Ez is jelentős megtakarítást az esküvő, mint az étterem minden fog kerülni legalább 2-szer annyi. Vásárlás egy italt, és minden mást is a nagykereskedelmi bázisok - így lehet menteni még.

3. sütemény cipót. Itt úgy tűnik nekem, nem feltétlenül válassza ki a költséges lehetőség, mert a kenyér általában pusztán szimbolikus, de amikor a sütemény, sokan már nem érdekel, mi van ott. Árak összehasonlítása esküvői torták és cipókat különböző helyeken, és válassza ahol olcsóbb.

4. A következő napon. Minden el nem fogyasztott és nevypitoe nem maradt, miután egy viharos éjszakán az étteremben, vigyen magával - ez lesz a konyhában a következő napon, akkor továbbra is az ünneplés otthon.

Kiadások nászútra.

Egy nap írtam, hogyan kell menteni a nyaralás. úgyhogy nem ismétlem: kattints a linkre, és látni fogja a 15 szabályt, amely lehetővé teszi, hogy kiad egy nászútra a gazdaság, de nem kevésbé romantikus, mind minőségileg.

Nos, most már tudod, hogyan lehet pénzt megtakarítani az esküvő. Magamtól kívánok hosszú, boldog életet együtt! A honlap mindig a pénzügyi zseni fogja mondani, hogyan kell hatékonyan és eredményesen kezelni a családi költségvetés, és folyamatosan ellenőrizheti a háztartási pénzügyeit. Maradj velünk, és a híradásokat. Míg újra találkozunk!