Hogyan rögzítse rádióműsor

Ha ön használ IE vagy a Firefox böngészőt, akkor a rekord hang közvetlenül tőlük. Ehhez dugja Freecoder eszköztár. Indítsa újra a böngészőt, és az előugró eszköztár adja meg a szükséges beállítások panelt. A felső (Storage Directory), adja meg az útvonalat, hogy mentse a fájlt. A «MP_3 Audio Bitrate» válassza ki a méretet bitráta. Tartsa lenyomva a «Save». Nyissuk meg kedvenc internetes rádióállomás a böngészőt, és kattintson a «Record Audio», elindul a felvétel. Nyomja meg a «Stop Recording» az állomásra, hogy állítsa le a felvételt.Elvégzésére a rögzítés és streaming audio használhatja a médialejátszó. Játékos AIMP2 tartalmazza az ehhez szükséges funkciót. Ha ez a játékos még nem a számítógépen, telepítse és konfigurálja.

A bal felső sarokban, válassza a ikont a kép egy csavarkulcsot. Balra a almenü „Játékos”, kattintson a lap „Streaming Audio”, és válassza ki az eredeti formátumban. Ez a média lejátszó támogatja az MP3, WAV, OGG formátumú.

Ezután válasszuk ki a mappát, mentse a rögzített fájlt, adja meg a formátumot a fejléc mezőbe, és válassza ki a jelölőnégyzetet, ha kell osztani fájlokat. Ahhoz, hogy indítsa el a rádiófelvétel, aktiválja a gombot «Radio sapka» .url / rádió adja a területen, ami után lehet nyitni, kattintson a „+” gombra a jobb alsó sarokban a médialejátszó.

Amellett, hogy a médialejátszó rögzíteni internetes rádió speciális programokat kínálnak. Egyikük - a # 1 Screamer Radio. Ez azért jó, mert kevés helyet foglal, megküzdési nagyon jól a feladatokat. Amellett, hogy a formátumot a médialejátszó AIMP2, # 1 SR támogatja a WMA formátumot. Kényelmes is beépített könyvtár rádióállomások.

A telepítés után fut Screamer Radio és nyitott „Beállítások”. Válasszunk «Felvétel» fülre a felső mezőben adja meg az utat, hogy mentse a mappát, amelyben a felvétel fájlok kerülnek. A következő mezőben (File minta), válassza ki a fájl fejlécében formátumban. A területen (Maximum puffer méret) állítsa be a méretet bufera.Ssylku internetes rádióállomás a listán a „Nyisd ki az URL” fülön a „Fájl” menüben. A felvétel indításához nyomja meg a megfelelő gombot.

Minden forrasztás végezzük, ha a berendezés ki van kapcsolva. Ne ossza meg a rögzített adás.

Hogyan rögzítse rádióműsor


Ahhoz, hogy rekord élő rádió kazettát. egy magnó, helyezzen be egy kazettát a szalagos meghajtó is. Ha ők ilyen mechanizmusok két felvevő állítsa be a kazettát az egyik közülük, aki a felvétel gombot. Kapcsolja ki a vevőt, és nézd meg a szalagot helyet. Ellenőrizze, hogy a szalag nem tört ki az írásvédő fület. Ha igen, letakarni a szalagot. Kapcsolja be a rádióvevő, helyezze a kazettát a helyére, majd nyomja meg egyszerre a felvétel és lejátszás gomb.

Ha a szalag és a vevő választja, csatlakoztassa őket egy speciális kábel segítségével. Csatlakoztassa a vonal és a vevő kimeneti vonal bemenet felvevőt. A felvételhez, így a mikrofon felvevő vevő dinamika, akkor nem ajánlott - a hangminőség rendkívül alacsony.

Felvenni egy program segítségével a számítógépre, csatlakoztassa a vevőt egy vonal bemenet annak hangkártya. Ellentétben a mikrofont, akkor a sztereó. A gépen használjon szoftvercsomag Audacity.

Az olcsó hangkártya vonali bemenet nem lehet. Ezután a mikrofon csatlakoztatásával a vevő kondenzátoron keresztül mintegy 0,1 microfarad. A felvétel lehet mono.

Ha a rádiójel kerül rögzítésre, dolgozó amplitúdó moduláció rádióvevő kaphat interferencia a számítógépből. Majd meg kell törni járművek néhány méterre egymástól. Ha a számítógép hatása a vevő nem hagyja abba, akkor a rögzítő eljárást mikrofonon keresztül, csúsztassa a hangszóró. Bejegyzés kell feláldozni a minőség kedvéért a vevő egyáltalán eltarthat egy jelet.

Ahhoz, hogy TV-műsor felvételéhez egy DVD-felvevőt be a lemezt még nem vetették alá a művelet befejezéséhez. A TV, kapcsolja be az alacsony frekvenciájú bemenet, és kapcsolja a felvevőt a kívánt csatornára. Nyomja meg a rögzítés gombot. Ne feledje, hogy amíg a lemez le van zárva, akkor nem jelenik meg a rekordot, minden eszközön, és a lezárás után nem lehet új bejegyzéseket hozzá.

Sok zenerajongók hallgathatja a rádiót az interneten. Ez kényelmes - gazdag választéka rádióállomások minden íze, és nem kell, hogy hagyja a számítógépet. De ahhoz, hogy rögzítse a rádióadás. Egy internetes böngésző elég. Jó, hogy van egy kiváló megoldás erre a problémára a mai napig. És ez teljesen ingyenes.

Hogyan rögzítse rádióműsor

Rögzítése adás a rádióban. a legjobb, ha használja a programot, audio lejátszó rugalmasan konfigurálható audio adatfolyam-rögzítő. Sok program, mind a fizetett és ingyenes, de néha szabad megoldások nem rosszabb, mint a fizetett társaik. Az egyik ilyen program a játékos AIMP és a munka lesz szó tovább ezzel a termékkel.

Vedd rádió tóak a játékos csak akkor lehetséges, ha van egy rádió patak kiterjesztésű fájl .pls Ha nehezen választotta a forrás ezeket a fájlokat, például, akkor nézd meg „rádió akado” oldalon. Rajta, mint sok más hasonló oldalakon talál sok rádióállomás listákat egészen más irányba.

Töltse le a .pls minden könyvtár az Ön számára.

Hogyan rögzítse rádióműsor