Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

A szülők gyakran úgy érzik, hogy a hideg, hogy a gyermek, hogy azt lezárja melegen, ahogy csak lehetséges. Hogyan kell viselni a gyermek jól érzi magát?Mielőtt elkezdenénk kérdését tárgyaló elveket kell követni, öltözködés a baba, érdemes megjegyezni a funkciók újszülött hőszabályozás.

A kifejezés csecsemők hőtermelés kissé megelőzve hőfokozatát. Azonban az első hónapban az élet és a folyamatok a hőtermelés és a hőleadás folyamatok tökéletes. Ez különösen igaz, koraszülött vagy kicsi csecsemők, a testsúly születéskor körülbelül 2,5 kg-os vagy ennél kisebb. Az újszülöttekben elég vékony bőr alatti zsírréteg, amely jelentős szerepet játszik a védi a szervezetet a hipotermia. Másrészt, újszülöttek még nem működőképes verejtékmirigyek felelősek a visszatérő felesleges hő révén lepárlása izzadságot a bőr felületén.

Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött
A hó vastagsága szubkután zsírréteg növeli elleni védelem hipotermia így válik jobb. De hőátadó folyamatok még nem tökéletes: a verejtékmirigyek kezd aktívan működnek, hogy csak három éve egy gyermek életében.

Itt vannak a jellemzői a hőszabályozás és annak szükségességét, hogy fontolja meg a morzsákat. Újszülött kell öltözni egy kicsit melegebb, mint a gyermek éves kor felett hónapban. De általában, ezt a kérdést kell összpontosítania érzetek a kényelem a módosítással, hogy a szobában, amikor egy felnőtt tűnik alacsony hőmérséklet, a gyerek is nagyon kényelmes és meleg, amikor a felnőtt - gyermek forró lehet.

Ugyanazon az utcán van egy fordított viszony: ha a gyermek még egy tolószékben, akkor a hideg idő az év megfagyhat gyorsabb, mint egy felnőtt, ami melegítette át aktív izom összehúzódásokat.


Mi volna a baba otthon?

A levegő hőmérséklete a szobában, ahol több időt egy újszülött, kell lennie a tartományban 23-24 ° C-on, amikor ébren van, és 22-23 ° C-on, amikor a baba alszik.

Ez a hőmérséklet túl alacsony tűnhet egy felnőtt, de a gyerek öltözött megfelelően, úgy fogja érezni, teljesen kényelmes.

Ha a helyiség hőmérsékletét 24 ° C-on, újszülött (születéstől 1 hónap) lehet öltözött Kötött overall, amelyek alapján lehet viselni test - T-shirt „kombinált” a nadrághoz, Wear sapka egy levegő hőmérséklete a szobában nem alacsonyabb, mint 22 ° C nincs szükség. Ajánlott Nem véletlenül amivel a baba egy kicsit melegebb, amikor még gyerekcipőben jár -, mert ebben az esetben nem tud mozogni aktívan. Mint ismeretes, az aktív izomösszehúzódások hozzájárul jelentős hőfejlődés és a felmelegedés a test. Ezért a gyermekek, akik nem swaddled, amelyek sokkal alacsonyabb fagyveszély, mint társaik felnövő pelenkák.

Alvás közben a gyermek meg kell védeni egy könnyű takaró vagy szőnyeg. A kereskedelmi forgalomban kapható hálós takaró, hogy a levegő szivárog - akkor is, ha a baba csomagolva egy takarót a fejét. Másrészt, a nettó takaró tartja a hőmérsékletet kényelmes.

Nem szükséges, hogy használjon túl meleg takaró - gyapjú vagy pamut. E takaró valószínűleg túlmelegedés a baba.

Hogy a baba nem látszik egy álom, akkor speciális hálózsákot csecsemőknek készült szigetelt anyagból.

Ők vannak szerelve a gyermek válla, mint a csúszkák, míg a lábak teljesen fészkel szorosan varrott alsó részén a hálózsák.

A forró nyári napokon, míg otthon, a gyerek könnyen öltözött fel, mint lehetséges - a nappali órákban is elég, hogy egy szervezetben. Éjjel, ha kisebb a levegő hőmérséklete a szobában, hogy egy kényelmes teljesítményt, meg kell tenni egy vékony ruha.


Ebben a ruhában a gyermek sétálni?

Ruha a baba egy séta a legjobb anyaként felöltözött, még egy extra réteg ruha. Például, a hideg téli időjárás (-5 - -15 ° C-on) kell viselni a test és unitard kötött gyapjú pulóver, és a felső - kezeslábas. Aztán van, hogy a gyermek egy speciális borítékban. Előnyösen, ha készül prém, mint például a báránybőr. A fejen a baba, hogy kötött sapka és egy meleg sapka. Nemrégiben eladás ott téli sisak, amelynek egy belső pamut kötött gyapjú és a felső réteget. Egyes modellek fűtés a homlok és a fül. Természetesen ebben az esetben nincs szükség viselni valami benne.

Nem szükséges, hogy lezárja a baba gyapjú sálat arc, záró szája és az orra. Ez nem csak hasznos, hanem káros, mert állandó orrát és száját pakolás megteremti egy éles hipotermia abban az esetben, ez a védelem nem hirtelen. Nyálkahártya a száj és az orr nagyon bőségesen perfundált, amely nagyobb hőmérséklet a száj és az orr, ami önmagában megakadályozza a túlhűtés. Továbbá a kapcsolatot nyálkahártya lehetővé teszi a hideg levegő a vonat védekező mechanizmusokat erősíti az immunrendszert.Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött
A holtszezon (tavasszal és ősszel), öltözködés a baba, akkor kell támaszkodnia az időjárás. Ebben az esetben, ha az utca nem túl hideg (akár -5 ° C), nincs szél és nedves, csak három réteg ruhát: Body, unitard és felsőruházat - cipő összességében. A boríték ezután készíthetők vékony syntepon; helyett az is lehetséges, hogy egy takarót.

A fejen ebben az évszakban még kalap alá - vékony és meleg. Ezeket ki lehet cserélni sisak, amelynek felső rétege pamut. Ha a tavasszal vagy ősszel nedves és szeles, majd üzembe a gyermek jobban szinte ugyanúgy, mint a téli, tekintettel arra, hogy a nedves szél, és nagyban növeli a hipotermia még nulla hőmérsékletű levegő, nyár, öltözködés egy gyereket sétálni, meg kell jegyezni, hogy míg babakocsi, baby gyorsan túlmelegedhet, mert a hintóban törött légi forgalomban. Ha azonban ebben az esetben a gyermek öltözött, és túlzott gondoskodás, a túlmelegedés esetén kétszer olyan gyorsan.

A nyári melegben csak test tudunk a gyermek. Éppen akkor, amikor az időjárás megengedi, meg kell nyitni a kezek és lábak - ez az egyik megelőző intézkedések angolkór, mivel a hatása alatt ultraibolya sugarak a D-vitamin

Egy kisgyerek úgy tűnik, hogy tehetetlen és kiszolgáltatott, ösztönösen keresik a ruha melegebb, gondosan csomagolja. Úgy tűnik számunkra, hogy ez szükségképpen hideg, ő hideg fogantyúk és a lábak. A küldetés, szinte mindig a ruha a baba túl melegen, így neki egy rossz. Először is, hogy öltözött melegebb, mint amennyire szüksége van, bébi túlmelegszik. Különösen vonatkozik a gyermekek - az első hónapban. A túlhevült, morzsa elkezd aggódni, sír. Másodszor, rajta túl meleg baba izzadás, amelyekről ismert, hogy növeli a megfázás. Végül a gyermekek, akik rendszeresen kikészített túlzott óvatosság, folyamatosan melegszik hajlamosabbak a megfázás és vírusos betegségek. Az a tény, hogy ebben az esetben a hőszabályozó rendszere nem képzett. A gyermek folyamatosan küzd a túlhevülés és a legkisebb hőmérséklet-csökkenés érzékelhető például a stressz, amelynek során a szervezet nem képes megfelelően reagálni. Ezért még mérsékelt, és annál kifejezettebb csökkenését szobahőmérsékleten okoz éles gyengülése az immunvédelem, és a gyermek megbetegszik.

Itthon és gyalog annak megállapítására, hogy nem túl melegen öltözött gyerek is érezte, hogy a bőr a nyak és a hát felső részén. Ha ezeken a területeken a bőr meleg tapintású, amikor nedves, nem kétséges - a baba meleg. Ha az újszülött túlhevül, akkor, mint már említettük, kiabálás, ideges, nem tud aludni. Bőre fényes piros színű, a pulzus gyorsítani. Gyakran az ilyen esetekben, a babák testhőmérséklet emelkedik számjeggyel.

Ebben az esetben teljesen szalag a gyermek inni a vizet szobahőmérsékleten és 10 perc elteltével kell mérni a testhőmérsékletet többször. Normálisan a szervezet hamar jön vissza a normális. Ha ez nem történik meg, akkor törölje a nyak, hónalj, könyök gyűrődés, lágyék gyűrődések és a terület a térd mögött ruhával hideg vízzel - ez növeli a hőátadást.

Határozzuk meg, hogy a gyermek nem hideg, akkor lehet, miután úgy érezte, az orra. Tudja meg a hőmérséklet a kéz és a láb nem lehet: a bőrfelületek általában mindig hidegebb, mint a bőr a gyomor, fej vagy hátra. Az utcán a hideg téli időjárás figyelemmel kell kísérni a színe a bőr az arcon. Ha ő elhalványodik - így a baba hideg. A fagyasztott beremeghet első baba - hőszabályozás benne izmos összetevőt, majd az befagyasztja, így kevesebb az aktív mozgás - így annak szervezet „megmenti” a szükséges energiát, hogy a hőmérséklet.

Gyermekgyógyászati ​​Allergia: Mit kell tudni?

Bébiétel Spider. Mit tud róluk?

A verseny „a nyelv a boldogság”

Get tárgyalás hasznos ételek gyerekeknek 1 év

Ez körülbelül rovarok, csak nem tudom!

Anya megy a nyomvonal a kutatás

Encyclopedia of rovarok: a szórakozás

Ízletes és egészséges uzsonna gyerekeknek

Itt vannak dédelgetett csíkok! Mi a következő lépés?

Kapcsolódó hozzászólások a témában „hogyan kell viselni a baba”

 • Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

Hogyan kell viselni egy újszülött?

 • Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

  Hogyan válasszuk ki a bébiruhák

 • Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

  Gyermekek allergiás mit kell tudni az anyám?

 • Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

  És mit csináltál 2 évben?

 • Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

  Gyermekek a sejtekben. London 30s séta a gyermekek

 • Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

  Hogyan ruha baba az időjárás?

 • Hogyan ruha a baba, hogyan kell öltözni, címkék újszülött, újszülött

  Hogyan ruha az újszülött?