Hogyan ruha a baba nyáron

Séta - előfeltétele az egészséges fejlődését a baba. Az első eredmények az utcán, hogy egy hét után a kórházból való kikerülés. A tartózkodási idő az utcán kell 1,5-3 óra. Kezdetben ez elég lesz. Kötelező szabály -, hogy a ruha a baba szezonban.Hogyan ruha a baba nyáron

Summer - a tökéletes idő járás. Azonban néhány anya, hogy egy durva hiba - kezeli a hőt lezárja a morzsákat. Öltöztesd novorozhdennogorebenka fényében szükségesnek póló és bugyi. Ha ez egy nagyon erős lángon, majd tegyen egy sétát a kora reggel vagy este. Szükségképpen séta a baba. nem helyettesíti a közvetlen napsugárzás. Néha erős hő gyerek hasznos maradni meztelen, alig fedezi a maga vékony pelenka. Ne aggódj, a baba nem kap a beteg, de a túlmelegedés tele van súlyos következményekkel járhat.

Mint látható, minden nagyon egyszerű nyáron. De hogyan kell viselni novorozhdennogorebenka télen? Friss levegő szorul gyermek, és a hőmérséklet nulla fok alá nem ellenjavallata a téli sétákat. A legfontosabb, hogy viseljen morzsákat helyesen. Ügyeljen arra, hogy tartsa be a elvének réteg, rajta a baba. Az első réteg - ez fehérneműt. A fő funkciója a fehérnemű -, hogy tartsa baba száraz testet. Második réteg - ez a blúz és nadrág vagy overall. Öltözködés a baba, válasszon ruhákat természetes anyagból készült. Az ideális megoldás az lenne, a dolgok a gyapjú vagy a gyapjú.

A harmadik réteg ruha - téli készlet. Nem számít, mi ez - egy ruha, boríték vagy overallt, ami a legfontosabb, az az anyag minőségét követelmény. Meg kell védeni a nedvességtől és a szél. Belső berendezés téli felső ruha képesnek kell lennie a hő megtartására, és felszívja a nedvességet.

Ügyeljen arra, hogy a baba feje. Kevesebb téli sapka viselje a sapkát két különböző sűrűséggel. Ismét indít többrétegű hatások és a baba fogja érezni magát kényelmes a séta.

Viseljen a gyermek szerint az időjárás kívül. Nem Kuta, éppen ellenkezőleg, nem próbálja indulat a gyereket. Attól függően, hogy a külső hőmérséklet, például a késő ősszel vagy kora tavasszal változik a rétegek száma tetszése. A fő szabály az, hogy a baba nem volt meleg, vagy éppen ellenkezőleg, hideg.

Ahhoz, hogy megértsük e vagy sem a gyermek kényelmes, érintse meg a kiöntő. Ha meleg, akkor a gyermek meleg, ha a hideg - hideg. Ha egy kis orr meleg, annak birtokosa kényelmes és meleg. Nyugodtan tovább járni.

A kérdés az, hogyan, hogy egy újszülött a tél, elég retorika - meg kell választani a leginkább meleg ruhát. Takaró juh- vagy teveszőr, overall, sapka, kesztyű. De ahhoz, hogy a baba a nyáron nem könnyű, meg kell megközelíteni ezt a feladatot nagyon komolyan, hogy ne okozzon zavart a hőmérséklet egyensúlyát.

Hogyan ruha a baba nyáron

Nyáron az időjárás változékony és kiszámíthatatlan. Ha ez a nap ragyog, és a hőmérő eléri a harminc fok, sétálni a baba ki kell választania az időkód nem éri a nap a zeniten - 08:00-11:00 vagy után 18-19 óráig. Ebben az időben, nem számít, milyen a baba ruha. ez lesz meleg, és a játék rovására a legkisebb szellő minden izzadságot - egy gyermek is túlhűtött és beteg. Ezen kívül a gyerekek nem tolerálják hő nagyon jól, ők szeszélyes és sír. Ha fúj a szél, és a hőmérséklet nem haladja meg a 16-18 ° C, szükséges, hogy a ruha a baba a tavasszal vagy ősszel. A legveszélyesebb időjárási - napos, erős, viharos északi szél. Ezután szükség van egy további réteg ruhát.Hogyan ruha a baba nyáron

Ügyeljen arra, hogy szövet - mind kell verni a természetes. Az alapja egy nyári szekrény baba vékony pamut. Ha kint meleg van, húzza a baba vékony pamut bugyi és a baba trikó. Pelenkázóasztal baba vagy sem - magánügy minden szülő. Valaki azt gondolja, hogy szükség van, mivel a baba lába lesz, hogy egy egyenes, hogy valaki azt gondolja, hogy korlátozza a mozgást és a magzat fejlődésére. Ha mégis úgy dönt, hogy bepólyáz a baba, pelenka legyen pamut, festett vászon vagy Calico nem bepólyáz túl szoros. Arra is szükség van, hogy a morzsa vékony pamut sapka, amely védi az érzékeny fülét a szél.

Hogyan ruha a baba nyáron

Ha ez jó, és a szél, a felső réteg pamut ruha szüksége van még egy meleg réteget. Viseljen kezeslábast vagy fészkelnek gyapjú takaró baba. A fej kell tenni a tetején a gyapot motorháztető kalap kötött finom gyapjú. Ha ez napos, de szeles, tedd a baba melegebb. De gondolkodjunk, hogy ezek a dolgok már kényelmes csatok és gyorsan eltávolítható, ha szükséges. Ellenőrizze a gyermek hőmérsékletét. Érezd az orrát -, ha hideg van, a baba hideg. Beírása a hüvelykujját a hónaljban, ha van meleg és párás, meleg csajok. Ne hevítsük túl a baba, akkor is veszélyes, mint a hipotermia és vezethet a különböző betegségek, beleértve a tüdőgyulladást.

Hogyan ruha a baba nyáron

Mit viseljünk a nyáron - a választás tisztán egyéni. Ha a pelenkák ne felejtsük el, hogy viseljen könnyű pamut sapka, és szeles időben jobban unitard, mint a gyapjú.

Figyeli a gyermek, akkor gyorsan alkalmazkodni, milyen az időjárás, hogyan kell viselni. Feletti hőmérsékleten 25 fok, és a szél nem elég, hogy egy pamut baba trikó (póló), közös pamut zokni.

Hogyan védi a babát a hőt

Az első napon a megérkezése után haza a kórházból a legizgalmasabb a szülők. Honnan, hogyan ruha a baba függ az egészsége és a hangulat. A választás az otthoni ruhák újszülött befolyásolja az évszak és a helyiség hőmérsékletét.

Hogyan ruha a baba nyáron

éves gyermek


Baba született a melegebb hónapokban, akkor viselni otthon a baba trikó és pelenka. Be kell viselnie egy fej sapkát. Minden Baby Ruházat kell tenni a természetes anyagok, mosott, vasalt. A sapka és undershirts varratok a külső.
Ruhák kiválasztásakor a baba, előnyben részesítik a mellény egy vágással a hátán, így a gyermek mindig zárva köldökzsinór sebet.

Célszerű, hogy hagyjon fel a ruches és csipke az első néhány nap otthon, akkor irritálhatja a bőrt, a gyermek. Az első után 5-7 nappal az érkezés a kórházban, a baba swaddled fogantyúval együtt, a nyél később szabadon hagyott pólyázva a lábak csak. A nyári, akkor megengedheti magának, hogy nem használja az eldobható pelenkák, és pelenkát cserélni, ha koszos. Side sapka kötve a csomópont nem szorította a nyakát az álla alatt.

Ha a helyiség jól felmelegedett, és a hőmérséklet nem süllyed 24-25oS, a gyerek hozott elegendő természetes fény öltönyt. Az első alkalommal nem fog menni sétálni, egy kis friss levegőt megnyitásával a széles ablak vagy túra egy ideig az erkélyen. Ehhez séta, akkor választhat egy puha flanel takaró és szigetelt sapka, ha az utcán egy kicsit hűvös.

téli gyerek


Ha morzsa született ősszel, télen vagy kora tavasszal, a ruházati követelmények más lesz.
Nem szabad használni a szigetelés morzsákat puha kendő és takarókat, ők erős allergének. Ezen túlmenően, a halom lehet bejutni a szem, az orr és a száj.

Az eldobható pelenkák elkezdenél a gyerek már a kórházban, úgyhogy gyakran nem kell pelenkát, és a baba marad a meleg, amíg a következő váltás pelenka. Ha a ház hűvös, ruha kell, melegebb: kapucnis mellény, zokni és flanel ing. A legjobb megoldás a felmelegedés a baba után egy héttel tovább marad otthon fog felelni a kulcsok, az úgynevezett Slip.

Alvás nem kell csempészni a fejét, test, nincs rágógumi a gyomor, mind a csúszkák, semmi nem jön ki sehol, és nem csúszik. Célszerű a pelenka kioldását csere, nem kell teljesen eltávolítani. Ugyanez vonatkozik a több típusú szigetelt overall az első merevítés sétál az erkélyen. Fontos, hogy a helyiségben, ahol a gyermek nem vázlat. Ellenkező esetben nincs ruha nem lesz képes megvédeni az újszülött a hideg.

A szülők gyakran hibáznak, amivel a baba túl meleg vagy túl hideg. Vannak bizonyos szabályok öltözködés gyermekek megy a szabadban, függetlenül a szezonban.

Hogyan ruha a baba nyáron