Hogyan ruha az időjárás baba ruha gyerek az utcán nyáron, ősszel, télen és tavasszal

A díjak az utcán bármikor az évben, és a választás a ruházat csecsemők válhat kínzás a fiatal anya. Ennek elkerülése érdekében, megértjük, hogyan tegye grudnichka nyári, téli, őszi és tavaszi.Egységes recept, hogyan kell a havi gyermek az utcán van. Elvégre valakinek van egy baba aludni három órát sétálni, és akkor azt kell tovább melegszik, és valaki kér tollak, aktívan kommunikál a világ romping és kiabálva -, akkor azt kell figyelembe venni a gyermek aktivitását, és tegye az utcán könnyebb. És ez a szabály igaz mind a gyermek és a társa. Ezen túlmenően, a gyaloglás is különbözőek. Például egy anya szereti a hosszú sétákat a természet a havas erdőben, a másik használ baba alvások, a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a boltokban. Mindezek a tényezők is figyelembe kell venni, különösen, azzal a szándékkal, hogy a ruha az újszülött sétálni. Azonban van egy általános rajza a hőmérséklet, amelyet fel lehet használni, mint egy bölcsőt.

Ezzel a cikk is olvasható:

Hogyan ruhát egy gyermek télen és ősszel

Érvek és ellenérvek a gyalogos

Egy példa arra, hogyan kell öltözni a baba az utcán

Az újszülött nemkívánatos séta egy ilyen hideg. Csecsemők gyenge orrgarat járni ilyen alacsony hőmérsékleten vezethet súlyos betegség. Ha kilép az utcára még mindig elkerülhetetlen, szükséges, hogy vigyázzon a belélegzett levegő. Például helyezi a babát meleg borítékba, légpárna körül arcát. Dobd a babakocsiban motorháztető meleg kendőt.

Cotton Slip ( "ember") + pamut + meleg slip motorháztető (például, gyapjú / velúr / velboa) + meleg (előnyösen gyapjú) Cap + meleg overall (nem kevesebb, mint 250 ° C. Szigetelő). A babakocsi feltétlenül tesz egy meleg ruhát és takarót.

Rövid séta (legfeljebb negyven percig egy időben) segít a babának elaludni erős és egészséges alvást. Ügyeljen arra, hogy egy meleg takaró vagy borítékot a kocsi, hogy megvédjék a gyermeket a szél. Vásároljon egy speciális krém a finom bőr az arcon és az orr újszülött oxolinic kenőcsöt orrnyálkahártya.

Cotton csúszik + + meleg pamut sapka csúszik + meleg sapka

+Fűtött kezeslábas (250 c. Szigetelő) + kockás vagy egy vékony takaró

+ meleg zokni + extra blúz + meleg borítékot (előnyösen gyapjú)

Itt az ideje a hosszú sétákat. Ilyen időjárási kisgyermekek rendkívül elaludni, és az anyák ebben az időben pihenhetnek, és egy kis friss levegőt.

Slip Pamut + pamut + kupak szoros sapka

+ Fűtött Slip + overall (könnyebb, mint az előző, elég 50 c. Szigetelő) + fény kockás

+ meleg overall (szigetelés 250 gr.) + könnyű takarót

Győződjön meg arról, hogy a baba nem volt meleg. Az átmeneti időszak alatt a gyermek viseljen olyan könnyen, mint lehetséges, de hordoznak semmilyen extra takaró / takaró meleget esetén hideg időjárás és a szél.

Cotton Slip Slip + + Meleg vékony overall (50 c. Szigetelő) + szűk kupak

Tippek anyukák, mint a ruha az újszülött az utcán, télen és ősszel:

  • Először is, ruha magukat, és csak ezután a ruha a baba. Ha a gyerek járni verejték már otthon - a hideg nem lehet elkerülni, mintha helyes, nem vette figyelembe a „csomag”.
  • Nem lehet viselni egy gyerek, elsősorban a saját, mert aktívan viselkednek az utcán, és egy újszülött leggyakrabban a szabadban, és még a hideg alvás. Ugyanakkor a szabály: „Tedd a gyermek, mint önmagát, plusz még egy réteg”, joga van létezni. Csak csecsemőknek Jobb azt mondani: Öltöztesd fel, mint ők maguk, plusz egy réteg, valamint egy takaró.
  • Annak ellenőrzésére, hogy a gyermek kényelmes és nem hideg, ha sétálni, meg kell, hogy érintse a nyakát. Arc és orr lehet hideg egyszerűen azáltal, hogy a természetes hűtés a környezetet. Ha a nyak forró és nedves - akkor perekutali baba. Ha a hideg - meleg gyorsan!
  • Tervezés bevásárlás során az ünnepség? Akkor gyűjtsük össze a baba olyan módon, így tárolja a legtöbb megfosztották. Például ahelyett, hogy a meleg overall, meleg takaró, és borítékot, amely könnyen visszavonni, és távolítsa el anélkül, hogy felébresztette a babát.
  • Eső nem megijeszteni. Kar magát szép gumicsizmát és napernyő magának, és a baba hordoznak semmilyen speciális vízálló fedél a babakocsi. Az utcán az esőben baba alvás annyira édes! Persze, feltéve, hogy megfelelően öltözött.

Hogyan ruha a babát a tavaszi és nyáriÉrvek és ellenérvek a gyalogos

Egy példa arra, hogyan kell öltözni a baba az utcán

Nagyon megtévesztő megy. A körülményektől függően - akár süt a nap, vagy felhős, akár fúj a szél. Minden tényezőt figyelembe kell venni, mielőtt kiment. Nem tartoznak az illúzió egy közeli nyári, és nem levetkőzni a baba túl korán.

Cotton Slip + + meleg velours kezeslábas meleg sapka vagy c / b cap. Kíváncsiskodik extra zokni.

Sun - ez nem csak hasznos, D-vitamin is veszélyt az érzékeny baba bőrt. Ezért, ha az utcán fényes nap, próbálja teljes körű védelmet a baba. Igen, a ruhák kell vékony és légáteresztő, de ki kell terjednie a szervezet a közvetlen napfényt.

Pamut zoknit test + + fény kupak

Vagy könnyű „ember” + fény sapka

Próbálja járni csak abban az időszakban akár 11 óra, és a kocsi után 15. a szükséges védelmet a nap (például vékony Mamin sálat, ami lehet dobni a kocsira, és a motorháztető kocsi belsejében létre árnyalatú). Hogy sok ivóvíz, különben a baba lesz házsártos és rosszul alszik.

T-shirt + pelenkák + fény sapkát.

Zokni a körülményektől.

Tippek anyukák, mint a ruha az újszülött az utcán a nyári és tavaszi

  • A meleg időjárás, a probléma kezdődik a pápa és a pelenka kiütés kiütések a gát baba. Ezért a nyáron egy újszülött utcán a legjobb viselet a lehető legkönnyebben. A legjobb, hogy tegyen egy sétát a kínálat az eldobható pelenkák és megszabadulni a pelenka. Alvás közben, menedék gyerek könnyű takarót (plusz egy takaró helyére). Leírtam? Megváltozott a pelenka, takaró, törölköző, és megtörölte comb járni. Először is, akkor lesz szép a baba. Másodszor, hogy megoldja a problémát egy kiütés az ő intim zóna. Harmadszor, a D-vitamin, egyre a saját lábát, hozzájárul a megfelelő képződését a láb csontjai.
  • A legjobb az egészben, ráadásul egy szép nyári ruha, vásárlás gyermek fényvédő védő szűrő. Ez a vásárlás függetleníteni a kezét a választott ruhát. Mivel védi a baba bőrét krém napozás, nyugodtan használja leleplező ruhák, ruhák és pólók.
  • Ügyeljen arra, hogy készítsen egy meleg takaró. Az időjárás változékony, és ha azt akarjuk, hogy gyorsan elrejteni a szél és a meleg gyermeket.
  • A szúnyog elleni háló a babakocsi - egy szuper-asszisztens anya. De az intenzív hő, különösen akkor, ha nem fúj a szél, akkor el kell távolítani a kerekesszéket. különben a baba nem fog lélegezni.

Ruha a baba otthon

A hőmérséklet a csecsemő nem haladhatja meg a 22-23 fok. És jobb, ha alacsonyabb lesz. Ebben az esetben tegye a baba melegebb, akkor szabadon lélegezni, és jól érzik magukat. Azonban gyapjú zakó és nadrág polár (tanácsára nagymamák) is jobban halasztották jobb idők. Elég, ha ruhát, amely egy pamut test és csúszkák vagy pamut pizsama, extra zokni és pamut blúz (télen és ősszel). Cap kopott otthon nem feltétlenül, főleg, ha hagyja a baba aludni felügyelet nélkül (kupak menni, és megnehezítik a levegőt a baba). Alvás közben a helyiség hőmérsékletét csökkenteni lehet 19, majd fedezi a baba egy meleg takaró, vagy egy szőnyeg.

Ezzel a cikk is olvasható:

Hogyan ruha az időjárás baba ruha gyerek az utcán nyáron, ősszel, télen és tavasszal

Elena, teljesen solglasna. Én otthon soha nem visel pelenkát. A két idősebb gyerek 1 g és 6 hónap. tönkremegy az esetek 100% -ában. Legfiatalabb lánya most 11 hónapos, és mi jobb nagyon jól cserépbe ültetett

Hogyan ruha az időjárás baba ruha gyerek az utcán nyáron, ősszel, télen és tavasszal

Elena Afonin nagyon tudja, az első gyermek az én nyolc hónapos teljes nappal és éjjel nélkül volt pelenkák. A második már egy éve, és még a nap folyamán hét hónapig nem pelenkát. és most éjjel elválasztott alvás pelenka. Úgy sétál túl nélkül pelenkák. különösen most nyáron. elképzelni, hogy a hő viselnek pelenkát a gyermekek számára. különösen godovichkam starshe.uzhe és meg kell szokni, hogy írjon a bankban. Sok lány visszavonták gyermekek pelenkák a játszótéren és panaszkodnak. nem tudnak hozzászokni a bankot. majd azt mondják, hogy még a nap folyamán ágyba a két éves gyermek pelenkák. Nos, mit is mondhatnék.

Sok anya nem tudja megérteni. A kisbabám 7 hónapos, és már aktívan használja a bili. A pelenkák egy jó dolog, de azt hiszem, jobb, ha használja őket mértékkel. Manapság anya csak lett lusta. Az első két gyermek egy év során szinte nem írt a nadrágod. És most a baba sétálni, hogy ne írjon (ha csak alkalmanként). És ha mi, anya, ne legyen lusta, akkor használd a pelenkákat gyakran.

Hogyan ruha az időjárás baba ruha gyerek az utcán nyáron, ősszel, télen és tavasszal

Most minden iskola előkészítő tanfolyamok, voltunk szombaton. De mentünk egy másik központ, heti 3 alkalommal. Mivel én nem dolgozik, ami hajt. De jobb lenne, ha az iskola, hogy elment nekik. És hogy nekünk ott „sértett”, és nem veszi figyelembe az interdiszciplináris képzés osztály, a „legintelligensebb”. Vettünk egy másik osztály ugyanabban gimnáziumban Zankova.

Hogyan ruha az időjárás baba ruha gyerek az utcán nyáron, ősszel, télen és tavasszal
Hogyan ruha az időjárás baba ruha gyerek az utcán nyáron, ősszel, télen és tavasszal
Hogyan ruha az időjárás baba ruha gyerek az utcán nyáron, ősszel, télen és tavasszal