Hogyan ruha baba az időjárás táblázatot minden korban (sétálni, otthon)

A megszületett a baba anya és apa ott nem csak egy csomó oka az öröm, hanem egy csomó gond. A fő közülük - biztosítja a megfelelő feltételeket a növekedés és a fejlődés továbbra is. Ha a gyermek az elsőszülött, a fiatal szülők nehéz lehet, még egy ilyen látszólag egyszerű kérdés, hogyan kell öltözni. Tény, hogy a kiválasztott ruha összhangban a hőmérsékleti viszonyok - fontos szempont gyermeket nevelő. újszülött hőszabályozás mechanizmus nem tökéletes, nagyon könnyen túlhűtött vagy túlmelegedett. Megnézzük, hogyan kell ruhát grudnichka minden nap otthon és a séta az időjárás.Hogyan ruha baba az időjárás táblázatot minden korban (sétálni, otthon)
Fontos, hogy a ruha az időjárás kisgyermek, különben túlmelegedhet, vagy túlhűtött

A kórházból

Bemutatjuk baba szülőföldjét - egy fontos esemény, de ez kell vigyázni ruhát mentesítés. A választás függ az évszaktól.

„Ruhában” a gyermek született a tél:

 • blúz, mellény;
 • csúszkák emlő- harisnyatartó vagy puha öv a derék fölött (fontos, hogy az íny dörzsölik köldökzsinór seb);
 • overall (csúszás, ember), pamut anyagból;
 • vékony kötött motorházfedél;
 • meleg sapka;
 • meleg téli overall vagy szigetelt boríték;
 • pelenkák, flanel és a hagyományos pelenkák.

Téli overall lehet cserélni egy meleg takarót vagy borítékot. Ő érdemes díszíteni hagyományos dekorációval - kék vagy rózsaszín szalag szatén és nylon. Az utóbbi opció kényelmesebb, mert nem fog csúszni a szövet.

A holtszezon, a kivonatot kell készítenie hasonló sor bizonyos fenntartásokkal. Caps igényel kettő, de a felső ne legyen túl vastag. Ehelyett, meleg overall vehet analóg gyapjú és flanel takaró.

„Nyár” a baba ajánlott ruha pamut kötött csúszás sem a baba trikó és csúszkák. Ezen felül, akkor szüksége lesz egy könnyű sapka, és egy vékony takarót vagy pelenka.

Hogyan ruha baba az időjárás táblázatot minden korban (sétálni, otthon)
Meleg szép borítékot is kiváló lehetőség a kivonat a „téli” a gyermek a kórházbanotthoni ruházat

Hogyan ruha újszülött az otthon? Minden attól függ, hogy a levegő hőmérséklete. Az optimális arány a gyermek szoba + 20 ° C, de egy kényelmes mikroklímát gyerek befagyhat a „rossz” ruhát. Egy alap sor dolgot:

 • egy darab sűrű pamut, amelyek teljesen zárt tenyér és a láb;
 • alternatívái - test, hosszú ujjú blúz vagy a gombok és csúszkák (nadrág);
 • Bonnet a kendők;
 • Ha a kabát nem „antitsarapok”, és a nadrágjába lába nyitott, úgy kell fektetni morzsákat zokni és kötött kesztyű.

Ruházatot + 22 ° C-on:

 • vékony test hosszú ujjú, és nadrág (+ zokni) vagy csúszkákkal;
 • Egy másik lehetőség - egy vékony csúszás;
 • kalap pamutból.

A hőmérséklet 24 ° C, vagy magasabb, nem kényelmes a baba. Ilyen körülmények között könnyen túlmelegedhet szervezetre. Megengedett az „egységes”:

 • Body rövid hüvely;
 • nadrág, zokni nélkül.
Hogyan ruha baba az időjárás táblázatot minden korban (sétálni, otthon)
Amikor a magas hőmérséklet szükséges, hogy biztosítsák a gyermek ruhák egy könnyű lélegző szövet

Ha a szoba több mint 25 ° C, a baba lehet egy pelenka - nem kell félni. Annak érdekében, hogy meggátolja a pelenkakiütés, meg kell bizonyos időközönként eltávolítják, és intézkedik a légi fürdők.

Ruhák úszás után, és az alvás

Hogyan ruha a baba után a fürdő? Miután a víz eljárásokat a baba kell „csomag” szerint az általános ajánlásokat. Az egyetlen kikötés - a fürdőszoba közvetlenül utána kell viselni vékony kötött sapka. Szükséges, hogy a nedvesség található a haj és a fülek, átázott. 25 perc múlva meg kell távolítani, és tegye száraz fejdísz, ha szükséges. Ha a ház több mint 25 ° C, és a nap folyamán egy újszülött nélkül maradt ruhákat fürdés után ez egy kicsit meleg. Kívánatos viselni vékony talpú overall zárt vagy zokni.

Hálóruházat függően választjuk a hőmérséklet a szobában. Emellett a csecsemő lezárja a vékony pelenka (ha a lakás hő) vagy flanel takaró esetén hidegvérrel. Javasoljuk, hogy előnyben részesítik a modern ágynemű. A takaró ne legyen túl nehéz és sűrű. Fontos, hogy a vásárolt termékek hipoallergén anyagokból készült.

Séta az utcán, télen és ősszel

Megfelelően ruha a baba, ha megy az utcán - nem könnyű feladat egy fiatal anya. A globális hálózat, megtalálja a fotó-kollázs és táblázatok által kifejlesztett gyermekorvosok, amelyek információkat tartalmaznak az optimális száma és vastagsága a dolgokat, attól függően, hogy a környezeti hőmérséklet és a kor a baba, de ezek csak tájékoztató jellegűek, és nem közvetlen útmutatás.

Hogyan ruha baba az időjárás táblázatot minden korban (sétálni, otthon)
Télen a hőmérséklet is nagymértékben változnak, így nem egységes sablon öltözködés nélkül anyák: meg kell alkalmazkodni a helyzethez

Ajánlások a választéka ruhát a baba télen és ősszel:

Figyelem! Minden információ ezen az oldalon található tájékoztató jellegűek, és feltáró jellegű. Az összes diagnózis és a kezelés a betegség forduljon orvoshoz belső konzultáció.