Hogyan ruha elegáns és gyönyörű lány, képek és tippek

Tudja, hogyan kell ruhát stílusosan. A legtöbb lány azt mondják - nem, mert nem a megfelelő eszközökkel, hogy válaszoljon - igen. Más nők válaszolni - a férjem keres kicsit. Lehetnek olyan válaszokat - hogyan néz ki, elegáns, ha rajta egy ilyen alak.Igaz, elegáns ruha - ez nem jelenti azt, hogy így drága dolog, dekoráció. Drága ruhákat nő nem teszi automatikusan stílusosan öltözött.

Hogyan ruha elegáns és gyönyörű lány, képek és tippek

Alakjuk hibákat lehet és kell tanulni, hogyan kell kijavítani. Nem, nem, ne aggódj, hogy megy egy fitness klub, de csak a ruhákat. Igen, ruhák segíthet rögzíteni, hogy még csak nem is a hatalom fárasztó fizikai gyakorlatokat. Hogyan? Ez nagyon egyszerű.

először meg kell állni a tükör előtt a szobámban, és a magán, így jobban látni a hiányosságokat, ha teljesen meztelen.

Nézd meg magad kritikusan és jegyezze a hiányosságok egy oszlop, és a méltóság - egy másik (vannak előnyei mindannyiunk). Most, hogy tudod, mit kell hangsúlyozni, és mit elrejteni. És ne feledd, így vagy úgy, mindannyian tökéletlenek.

Először is, a pontosság. Öltözködése mellékesen soha, még a legdrágább ruhákat nem teszi meg a stílusosan öltözött.

Hogyan ruha elegáns és gyönyörű lány, képek és tippek

Felvette a ruháit. mindig szem előtt tartani, hogy kivel társkereső, hová megy.

Figyelni, hogy a forma illik ruhákat. Ha a seggét túl nagy, vagy túl rövid kabát illeszkedő nadrág, és növeli a hangerőt. Hányan nem tetszik, hogy megmutassa a rövid kis hasa fel, és csökkentette a derék nadrág? De ne feledd, a legtöbben ezeket a ruhákat néz vonzó. - Oh! Mik a rövid lábak a lány! - lehet hallani magad. És ez nem egy rossz replika.Most meg kell gondolni, hogy milyen színű van. Itt a választás nyomasztó lehet. Néha kiderül, nagyon érdekes megállapításokat. Tegyük fel, bézs színű nem mentem, de olyan nemes. Nézd meg előtte, különböző árnyalatai (rózsaszín, olíva, málna, stb.) Vedd fel, vagy díszítő szín, amely jelen van az árnyékban, vagy mellény, ha ezt a ruhát. Érdekes kombináció sok.

Hogyan ruha elegáns és gyönyörű lány, képek és tippek

Ha nehéz önállóan választani a saját ruháit, figyelni, hogy a nők öltözött, ahol ez a szám bizonyos szempontból hasonló az Ön számára. De légy óvatos! Az öltözék, ami a gyönyörű barátnője, akkor nem jön.

Cipő. Ha kényelmetlen cipő, magas sarkú, akkor nem kapsz több bizalmat. Ön úgy fogja érezni fáradt, és ez tükröződni fog az arcodra. Vedd fel cipő nagyon óvatosan.

Ne felejtsük el, hogy mit ruhákat - ez is ad egy esélyt, hogy vizsgálja meg elegáns. Különösen figyelni, ha a nadrág vagy szoknya készült vékony szövet, amelyen keresztül a ruhákat kell tekinteni.

Válassza ki a megfelelő tartozékok, legyen kézitáska. sapka, sál, kesztyű, vagy sál.

Senki sem fog csodálni, ha rögzítse a dísztárgyak. Törekednünk kell arra, hogy ne az „arany középút”, és hogy milyen - a kisebb, annál jobb. Néha egy egyszerű ruhát, díszített gyöngysort, akkor úgy néz ki ellenállhatatlan.
( „Annak érdekében, hogy szépíteni a reggeli rózsa, hanem a harmat” .Lope de Vega)

Hair lányoknak legyen a legfontosabb. A helyesen megválasztott frizura a ruhát, amit viselni ma teszik a megjelenést kifogástalan. Amikor azt mondják, hogy a fodrászok az új frizura is megváltoztathatja az életed - ez igaz.

Ruházat továbbra is képes kell bemutatni. Mi ez? Hogy tartod, hogyan kell kommunikálni, hogyan kell mosolyogni, hogy hogyan mondja. Körmök mardossa hogy ajak harapás, nem ... stb

Mint a ruha, a smink segít kijavítani a hiányosságokat, illetve hangsúlyozni méltóságát. Csak ne vigyük túlzásba. A felesleges smink munkahelyi hagy az Ön számára nem a legjobb benyomást. Kezdjük egy arc tisztaság.

Ha rendesen felöltözve, akkor kapsz bizalmat.

Vannak lányok, akik anélkül, hogy szupermodellek sikeres, bizonyítva hibák jó megjelenés.

Néha a barátok is kifogásolják a megjelenést ... irigység. És hogy tartsa szem előtt.

Hogyan ruha stílusos lány

Hogyan ruha elegáns és gyönyörű lány, képek és tippek