Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron

- alkalmazások

- Mindig kéznél

- idézetek

Generátor-tábla online egész HTML kódot

A sorozat „mindig kéznél van” _Kody színek a sorozat „mindig kéznél van.

Hot Windows gomb készített képek itt Series jelentett.Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron


10 titok, hogy fog neked egyedülálló.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron

Mi a stílus? Ez elsősorban a harmonikus kombinációja a belső béke és a jól kiválasztott szekrény.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron

Az a hit, hogy ha vakon követni a fényes magazinok és a ruha, mint az általuk kínált a környező látni fogja egy igazán elegáns hölgy kétségtelenül rossz.

Végtére is, sőt néha hírességek öltözött, látszólag divatos megjelenés nem elegáns.

Íme néhány alapvető szabályokat, hogy segítsen megbirkózni a sztereotípiák és feltárni egyfajta stílus:


1. Minden egyes célja, hogy egy konkrét ok

Érdemes megjegyezni, hogy van egy bizonyos tartományban a helyeken, ahol azt lehet viselni minden tétel a szekrényben. Mivel senki nem fogja értékelni a stílusos képet, ha jön egy vasárnapi piknik az irodában ruhát, vagy viselni szakadt farmer egy esküvőre barátnője. kétség kívül is lesz nevetségessé melegítőben (bár a legdivatosabb), ha megy egy interjúra.

Mindig előre végiggondolni az utat az onnan érkező pontosan, hová megy. Itt minden fontos, és maga az esemény, és a jelenlegi környezet, és még az időjárás is.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron


2. Értékelje a forma és a kor objektív

Hidd el, nem mindig, ami divatos abban a pillanatban, tényleg neked vonzóbbá.

Az a képesség, hogy a ruha hűvös, ez valóban egy művészeti, hogy jön a legtöbben az elmúlt években. És nem lényegtelen szerepet ebben a célja nézi magát, képes, hogy ne menjen vakon a divat és válasszon egy szekrény alapuló külső adatok, hogy kiemelje a legjobb magukat, és elrejteni kisebb hibák, természetesen figyelembe véve az aktuális trendeket és a szezon.

3. Ne kísérletezzen nyomatok

Tény, hogy egyesíti a különböző nyomatok nagyon nehéz, ha nem teljesen biztos a saját képességeit, nem kísérletezni jobb. Nézzük, hogyan tervezők, designerek úgy tűnt, hogy könnyen öltöztetése modellek a „borsó” és a „csík”, ugyanakkor úgy tűnik, hogy ez nagyon egyszerű, de egy ilyen kombináció meglehetősen bonyolult és gyakran végződik kudarccal.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron

Ezért jobb, hogy egyszerűsítse a feladat fárasztó monokróm felfelé vagy lefelé, így egy dolog, hogy díszítésére „egyedül” a másik dolog.

4. Válasszon egy színt, mely rátok harmóniábanEz nagyon fontos, mert az összes színt, színeket válasszon, amelyek jól néz ki a bőre, amely alkalmas a haj színe, valamint a kiemelés vagy elrejteni a funkciók a szám.

Például szőke elég kényelmes legyen a világos színek, rózsaszín, lila, kék, halványzöld. Amikor kiválasztunk egy színt estélyi ruha, akkor érdemes megnézni a fényes vörös, mély sárga vagy rózsaszín lédús.

Mert barnák tökéletes, fehér, és minden árnyalatú barna. Ami az esti szórakozás, akkor barnák viseljenek sötét szürke, bordó, mély lila színű.

Sokan inkább a fekete ruhát, a harmónia miatt, de érdemes megjegyezni, hogy anélkül, hogy további fényes árnyalattal, a kép úgy tűnhet, hogy mások komorabb, mint elegáns. Is kapcsolódik a fehér szín óvatosan, ne felejtsük el, hogy vizuálisan teszi a forma egy kicsit több, mint amilyenek valójában.

5. Ne másolja képernyő képek

Sokan átnézésével TV képernyők, szép, divatos és elegáns külsejű modellek, úgy gondolom, hogy ezek a képek ideálisak a mindennapi életben, de ez egy mély tévedés.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron

A tervezők az mutatja, mint általában, hozott egy show középpontjában a folyosón az „ideális” a nők a kifutón. A valós életben, sok a bemutatott modell a ruhákat nem lehet viselni, és még inkább nem ül olyan tökéletesen egy normális nő.


6. A lényeg az arányérzék

A arányérzék, ez valóban az egyik alapvető szabályait stílusban. Különösen vonatkozik, akik szeretik mindenféle kristályok, kövek, dísztárgyak. A cél az, hogy hangsúlyozzák a ruha, nem kapcsolja be a „karácsonyfa”.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron

És ez vonatkozik a drága ékszerek, mint egy nagy gyűrűt a kezét, cserélje ki egy pár, és nézd sokkal elegánsabb. Tartsuk szem előtt, hogy flitteres ruha megfelelő csak az ünnepségek az este, és úgy néz ki, elég nevetséges nap.


7. Az elegáns, nem jelenti azt, drága

Néhány ember úgy gondolja, hogy a definíció a stílus, a dolgok értékét, és a tartozás egy adott márka, hanem több. Azonban, amivel csak „drága” és a „regisztrált” bizonyos dolgokat nézd meg ezt a meglehetősen ironikus, mert a kopott tárgyak néha nem keverednek egymással, és néha még nincsenek megfelelő méretű.

Bár vannak, akik nagyon sikeresen ötvözik nem drága ruhákat, és nézd meg ezt a száz százalékos. Ezért a legfontosabb dolog nem az ár, hanem az erre irányuló igényt a kiválasztott képet. Talán, mi tényleg nem érdemes megmenteni, ezért cipők, táskák és órák, itt vannak még a névjegykártyát.

8. Classic, örök

Kétségkívül a divat mulandó, melyek a tervezők ma, talán holnap lesz nem releváns.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron
Azok nélkülözhetetlen a szekrény lesz az úgynevezett dolgokat „mindenkor”.

Egy klasszikus divat műfaj lehet biztonságosan tulajdonítható sötétkék farmert klasszikus stílusú, ceruza szoknyák félhosszú kardigán egy V alakú nyakkivágás, ruha szaga kedvenc pulóvere és cipőt hajóval.

Ez az „örök”, nem jön ki a divat által meghatározott bővíti jelenlegi jelenleg kiegészítők, az Ön stílusa soha nem kifogásolható.

9. személyiség alapján stílus

A stílus bizonyos mértékig tükrözi a belső világ, az egyéniség és az egyediség, és együtt néhány szabály a „jó ízlés”, ez az utat a sikerhez. Tény, hogy nem olyan fontos, hogy most a trend, fontosabbak, mint a harmónia, mit érez a ruhát, ami viselni.

Ne félj kísérletezni mindkét szín és nyomatok, szövet, ruházati modellek.

Hogyan ruha stílusosan és kedvező áron
Talán a stílus bizonyos mértékig divat 50s, korszerűsítése, de a visszhang akkoriban. És ez a kép korunkban lenne egy egyedi és elegáns, és ez lesz az emberek körül. Néha a ruhákat mondjuk egy csomó többet rólunk, mint mi magunk vagyunk hajlandóak beszélni magukat.

10. A legjobb ökölszabály, ez sérti a szabályokat

Sok irodalom szentelt televízió, amely ahhoz szükséges, hogy tartsa be a szabályokat, hogy vizsgálja meg, így vagy úgy. Mindenképpen érdemes hallgatni őket, de nem teljesen megy nekik alkalmanként, különösen, ha ez ellentétes a személyes nézeteit. Végtére is, ahogy mondani szokás. „Hány ember, annyi vélemény” Természetesen ez nem vonatkozik arra, hogyan kell öltözni az irodában, egy üzleti tárgyalás vagy a vétel, de egyébként lehet, és megtörni a „divat” szabályok megfelelő ruhát, és így megtalálja a saját, egyedi stílusát.