Hogyan ruha újszülött fürdés után újszülött

Hogyan ruha grudnichka otthon

A hőmérséklet a szobában csecsemők

Hogyan ruha újszülött fürdés után újszülött
grudnichok alszik a legtöbb időt. Azonban a teste rendszerek aktívak. A legtermékenyebb a számukra, a munka sokkal intenzívebben, mint a felnőtteknél - a csere anyagok. Anyagcsere-folyamatok befolyásolják a hőt, ami szükséges megszabadulni. Az ember fiziológiailag meghatározott két módon megszabadulni e: a légutakat és a bőrt.Grudnichok levegőt lélegzi be, amelynek hőmérséklete a testhőmérséklet alatti. Amikor a levegő áthalad a tüdőben, a melegítés és fúj a kilégzés nem igényelt test hőt. Magas hőmérséklet a szobában a baba lélegzik nehéz folyamat, és hogy aktívan izzadás. Pot veszi a sót és a nedvességet, és a gyerek akar inni. Annak érdekében, hogy ezt az optimális hőmérséklet a baba szobában kell lennie 19-21 fok. Ebben az esetben a baba normális természetes folyamatok zajlanak, megfelelő fiziológiai paramétereit. Ha a baba koraszülött, a hőmérséklet a szobában kell lennie 24-25 fok. Ha ön használ egy edzési eljárás, kövesse a jel tizennyolc-tizenkilenc fok.

A szülők fontos figyelembe venni a két fogalom a „szobahőmérséklet” és „baby fagyasztva.” Egy elég morzsa pamut mellény és csúszkák, míg mások kell viselni zokni és egy kabát.

Hogy üzembe babák otthon

Amikor a ház körüli hőmérsékleten huszonkét fok nem szükséges, hogy a ruha a baba túl meleg, hogy ne zavarják a folyamat hőszabályozás. Ez elég ahhoz, hogy a csúszkák, a baba trikó sapka és farmer. Meg lehet tenni a fogantyút „Scratchy”, hogy nem ébred a baba az álom. Amennyiben a szoba egy kicsit hűvösebb, akkor viselni zokni, pulóver és öltönyösre. Amikor a meleg évszak túlmelegszik, grudnichka lehet teljesen meztelen, de alvás közben a baba kell szabadon bepólyálva. Grudnichka ruházat legyen kényelmes, könnyű és kényelmes természetes anyagok.

Hogyan ruha újszülött fürdés után újszülött

Hogyan ruha grudnichka húsz fok

Ha a hőmérséklet a helyiségben, ahol a grudnichok húsz fok, akkor nem kell extra meleg ruhát. Egészséges baba lehet ugyanabban a pelenkában. Nagyon gyakran a szülők attól tartanak, hogy a gyermek hideg, de a teste gyorsan alkalmazkodik és grudnichok úgy érzi, teljesen kényelmes.

Ha a morzsa hajlam, mint a hőmérséklet elősegíti, hogy eltűnnek a viszketés és bőrpír. De meg kell szigorúan ellenőrizni kell, hogy ne tervezetek annak érdekében, hogy megakadályozza a megfázást.

Hogyan ruha grudnichka haza úszás után

Mielőtt grudnichka fürdés után először is meg kell zsírozni a hajlatokat, a lágyék és használja babakrem por. Grudnichok tartani a hőmérsékletet legfeljebb tizenöt perc. Aztán veszít hőt, megfagyhat, ezért miután higiénés eljárásokat csak viselje. Öltözködés fürdés után újszülött szüksége van egy kicsit melegebb, mint máskor. Először meg kell tenni egy vékony mellény, rajta a baba trikó flanel. Azután, hogy a pelenka, majd a vékony sapkát és a meleg. Ezután bepólyáz a baba vékony flanel pelenka. Kid egy hónapnál régebbi tegye a meleg és vékony kabát, csúszkák, zokni és zsákmányt. A forró évszak ruhákat fürdés után meg kell könnyíteni. Ha nem bepólyáz a baba, ez elég ahhoz, blúzok és csúszkák. Fürdés után a baba kell vetni a mell. Feltétlenül kell, hogy kövesse a higiéniai grudnichka, abból az egészség és a hangulat függvénye.

Hogyan ruha grudnichka otthon

Minden anya azt akarja gyermekét, hogy a legjobb, és nőtt az erős és egészséges. És mindent megtesz hogy kényelmes körülmények között a fejlesztését. Ez vonatkozik és ruhát a gyerekeknek, mert még ha a baba még nem született, anyám választani a dolgokat neki. És a megjelenése azt fény különböző kérdések merülnek fel, mint például a jogot, hogy viseljen grudnichka és milyen ruhát választani a házban? Abban meg kell fizetni a figyelmet?

A hőmérséklet a szobában csecsemők

Hogyan ruha újszülött fürdés után újszülött
Sokan azt állítják, hogy a gyermekgyógyászati ​​a legmegfelelőbb hőmérséklet a levegő a szobában, amelyben a grudnichok van 19-22 fok (legfeljebb). Ezeket a feltételeket kell tekinteni a legkényelmesebb fejlődését és működését az apró testet. Nem szabad túlzottan ruhát, vagy lezárja a morzsákat a nagyon meleg ruhát. Ne aggódjon, ha a baba, hideg kezek és lábak, mert a gyermek teste képes alkalmazkodni a hideg, ami a szív verni aktívabb és egyre izomtónus helyreállítására hő egyensúlyt. Továbbá, a mozgás a karok és a lábak a baba nem lesz bilincselve, ha nincs extra ruhákat, és pozitív hatással van a testi fejlődését.Emellett, az ilyen hőmérsékleten megvannak az előnyei. Például, ha a helyiség hőmérséklete helyes, akkor a viszketés és bőrpír, amikor hajlamosság gyorsan eltűnnek (azonban feletti hőmérsékleten szokásos, ezeket a tüneteket kiújulhat).

Meg kell rendszeresen szellőztetni a szobát grudnichka. De ne vigyük túlzásba - nem teszik lehetővé a huzat, mert ez vezethet a megfázás. Fontos tudni, hogy a gyermek teste túlmelegedését sokkal veszélyesebb, mint a hipotermia. Ez azért van így, mert az első hét az élet a verejtékmirigyek az újszülött nem jött létre, és nem teszi lehetővé a baba, hogy szabályozza a testhőmérsékletet, lehűtése.

Az orvosok azt javasolják, hogy a levegő hőmérséklete a baba szoba alatt ébren (különösen akkor, ha aktívan mozgó) volt 1-2 fokkal alacsonyabb, mint alvás közben. Talán ezen a hőmérsékleten egy felnőtt alacsonynak tűnhet, de a megfelelő választás a ruhát, törpe is kiváló.

Hogy üzembe babák otthon?

Minden anya maga dönti el, hogy mit kell viselni baba otthon, figyelembe véve a fenti ajánlásokat, és természetesen az egyéni sajátosságokat. Először is meg kell jegyezni, hogy a ruhát a gyerekeknek, hogy kényelmes és természetes anyagok. Ha a helyiség hőmérséklete körülbelül 22 fok, nincs szükség viselni morzsa túl meleg - megteheti csúszkák és mellények természetes anyagok, és egy újszülött gyermek lesz elég fény pelenka vagy eldobható pelenka vékony undershirts. Ha a hőmérséklet kissé alacsonyabb, ruha zokni, egy kabát vagy meleg overall. A forró évszak nem tud viselni a mell, a testét, hogy lélegezni, és alvás közben szabadon lehet bepólyálva (hogyan kell csinálni le van írva a cikkben: „Hogyan bepólyáz grudnichka”).

Modern gyermek ruházat gyártó kínál óriási a választék a tételek csecsemők, amelyek közül a leghasznosabb a mellény védőkesztyű. Ez nélkülözhetetlen dolog az újszülött csecsemőknél, akik véletlenül sérülést okozhatnak maguknak során akaratlan mozgások kezeli.
Belátható, hogy ha az újszülött köldökzsinór seb nem gyógyult, akkor nem kell viselni eltávolodó egy gumiszalaggal tartani azt nyomja rá, és nem okoz fájdalmat.

Alvás közben, akkor elrejti a baba egy könnyű takarót vagy szőnyegre. Azonban ez nem ajánlott, hogy megvásárolja a gyapjú és pamut takaró, mivel azok túl meleg miatt, ami növeli a túlmelegedés veszélye a csecsemő.

Hogyan ruha újszülött fürdés után újszülött

Hogyan ruha grudnichka haza úszás után

Fürdés után ajánlatos megkenni babakrem minden redők az ágyék vagy használja baba por, akkor meg kell tenni, hogy jobb. Csecsemők hosszú megtartják a testhőmérsékletet, és gyorsan lefagyasztjuk, és fürdés után a baba kell viselni egy kicsit melegebb, mint máskor. Ne feledkezzünk meg a fejdíszt.

A melegebb hónapokban viselni baba után a fürdő szükséges világos, természetes ruházatot. Tehát elég blúzok és csúszkák. Miután a víz malyutke eljárások szükségesek ahhoz, hogy a mellkas.

Ha úgy gondolja, hogy gyermeke hideg - Érezd az orrát vagy a felső része a hátsó, akkor segít-e vagy sem hideg volt. Túlmelegedés esetén grudnichok lesz nyugtalan, és a bőr kivörösödik.

Hogy a ruha a baba - nem könnyű feladat. De ha anya figyel a magzatot, és megtanulják, hogy figyelmen kívül hagyja a igényeit és jellemzőit, akkor ez nem lesz probléma. Válaszul erre aggodalomra gyermek csemegék a jólét és a jó hangulat.

Izzadás fej csecsemők

Gyomorfájás csecsemők

Legutóbbi hozzászólások

fürdés baba

Az Advent a baba a családban nem csak öröm, hanem kötelessége is törődnek vele. Egyikük - úszás.

Itt a fő pontokat, hogy meg kell figyelni. fürdési eljárás vált kellemes a baba és az anya:

  • Fürdesse gyermek is az első napon, amint felbukkan otthon (ha a vakcinázási tuberkulózis elleni történik a nap előtt), vagy a következő napon (ha a vakcina előállításához a nap kisülés). Kívánatos, hogy ezt az azonos napszakban - mindig etetés előtt.
  • Először sovány tart 2-3 percig, majd öntsük lehet akár 10-15 perc - amíg hideg vízzel.
  • Fürdesse gyermek legyen naponta. Ezt kell tenni nem csak higiéniai okokból, hanem a keményedés. Ezen kívül a víz kezelések nagyon hasznosak a gyermek idegrendszere.
  • Miután gyógyító köldökzsinór seb adhatunk a vízhez fürdésre erőleves egymásutánban, babérlevél, vérfű, kamilla. Ön is használja kész eszközöket a fürdésre.
  • Fürdesse baba egy nagy kád nem, mielőtt megtudja ülni is. Tedd az a kád alján csúszásgátló szőnyeg, és felöntjük vízzel, hogy a derék gyermekfelügyelet.

Előkészítés a fürdő

  • Gyermek fürdik forralt vízzel, amíg a köldökzsinór seb nem gyógyult (ez általában akkor fordul elő éves korban 18-22 napig), így a víz kell forralni előre úgy, hogy fokozatosan lehűtjük 38 0 C-on
  • A szobában, ahol fürdeni, legyen meleg (levegő hőmérséklete 22-24 0 C), huzatmentes, kényelmes, hogy akkor megy a fürdő minden oldalról.
  • Advance kell készíteni a ruhákat, amely akkor a ruha a gyermek fürdés után.
  • Is szükség van: 1 kapacitás kancsó, 5-2 liter öntéséhez, puha törülközővel, baba szappan vagy sampon, pamut, babaolaj, por; Zelenka és 3% hidrogén-peroxid-oldat kezelésére a köldökzsinór sebet, kálium-permanganát-oldatot.

Miért gyerekek nem szeretik a fogorvosok?

A teljes igazságot nadrágtartó

Előnyei Pediatric Dentistry

Gyermekek Alkoholizmus: Hogyan kezdjem, és mit eredményezhet

Hogyan fürödni a baba?

Fürdeni a baba sokkal kényelmesebb együtt. Készítsünk szoba fürdésre, a kád beállított, öntsük víz (víz hőmérséklete 38-39 0 C), adjunk hozzá néhány csepp kálium-permanganát-oldatot, hogy a víz megszerzett halvány rózsaszín árnyalatú. Öntsön vizet a kádba kell szintig körülbelül 15 cm, így a baba fekve maradt száraz fej, a váll és a mellkas. Ezután elkészítjük a kancsót tiszta vízzel (víz hőmérséklete körülbelül 36 0 C-on).

Wipe baba blot mozgások, kezdve a fejét, biztos, hogy száraz minden nedves redők. Ezután, áztatás gyapot olaj, gondosan kezelni ráncok a nyak, hónalj, ágyék.

Miután ez a folyamat a köldökzsinór sebet. Pipettázzunk csepegtető (2-3 csepp) a hidrogén-peroxid a köldökzsinór seb. felesleges folyadékot el kell távolítani egy vattacsomóval. Ugyanez pipetta csöpög köldökzsinór tekertek egy csepp zöldtakarmány. Amikor a ragyogó zöld száraz, akkor tegye a baba. Ez minden. Most lehet etetni a babát.

Hogyan ruha újszülött fürdés után újszülött

Soft segítséget lusta bél

A modern orvostudomány segítségével hatékonyan és biztonságosan megszabadulni a székrekedés, bármely életkorban. A legfontosabb dolog - kiválasztani a megfelelő kezelést.

Olvassa el a teljes cikket