Hogyan ruha újszülött - nyári, téli, őszi

A gyermek, aki csak megszületett, még nem tudják megvédeni magukat szemben az alacsony vagy magas hőmérsékleten, mert a hőszabályozás nagyon gyengén fejlett. Leggyakrabban a szülők csomagolva a baba, azt gondolva, hogy ő fázik. Ma beszélünk, hogyan kell öltözni a baba a különböző évszakokban.Hogyan kell viselni egy újszülött a télen:

Hogyan tegyük egy újszülött a tavasz:

  1. A tavasz legfontosabb, hogy ne hevítsük túl a baba, mert sok szülő fél, hogy egy törpe fagyasztható. Ebben az időben, az alapja a gyermekek ruháit kell vékony pamut. Akkor viseljen öltönyt bugyit és raspashonok vagy overallt.
  2. Ha meleg kint, majd a tetején mindezt lehet frottír kezeslábas. Ha az utcán elég hűvös, a legjobb, hogy cserélje frottír gyapjú overall is fészkel morzsákat takaró vagy szőnyeg.
  3. Élén egy kalap, amely kapcsolatba hozható a nagyon finom, természetes gyapjú. Ha a gondolkodás arról, hogy fel egy extra réteg ruha, vagy sem, ebben az esetben jobb, ha nem viselnek.
  4. Ha az utcán volt elég meleg, hagyja a morzsákat egy mellény, miközben nem szabad elfelejteni, hogy távolítsa el a zokni és egy sapkát. Az biztos, hogy ha a csecsemőjét meleg, csak érintse meg a lábak, karok és az orr, ha egy kicsit hűvösebb, az azt jelenti, hogy a morzsákat kényelmes. Ha a gyerek nedves és erősen izzadt, ő meleg.


Hogyan tegyük az újszülött nyáron:

Hogyan ruha a baba az ősszel:

  1. Baba az ősszel szekrény szinte megkülönböztethetetlen a tavaszi gardrób, de közelebb a téli baba kell öltözni egy kicsit melegebb. Ha ez jó, akkor tedd egy test, egy könnyű ruha, gyapjú kabát és egy kis meleg overall.
  2. Továbbá ne felejtsük el, hogy meg kell tartani a meleget az újszülött fejét, hogy viseljen egy kötött sapkát, és rajta egy meleg sapka.
  3. Ha az utcán elég meleg, csak viselni egy öltönyt, hanem egy meleg ruha cipő, nem tudja viselni meleg gyapjú kabát.

Is olvasható: