Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók

Hogyan stroke-férfi ing. Tisztában kell lennie azzal a két nemnél. Számos házas férfiak soha életemben valaha Vasalható saját ing és nadrág. Azok, akik még nem találkoztak a másik fele, meg kell önállóan végezni ezt a bonyolult eljárás. Vasalás ingek - a foglalkoztatás nehéz. Meg kell feltalál pat a terméket úgy, hogy mindkét karján és gallérral, és vissza nézni tökéletes. Fontos figyelembe venni az anyagot, amelynek van bújtatva. A nem megfelelően exponált vas rezsim hagyhat egy lyuk a ruhákat.Előkészítése vasalás

 • Leggyakrabban utyuzhat frissen mosott terméket. Ne szárítsa ing. A ruha legyen enyhén nedves. Ebben az esetben jobb, ha kell egyenlíteni az vasalótalp. Ha a dolog már régóta kiszáradt, nedvesítse meg egy porlasztó.
 • Vizsgáljuk meg a címkét. A címke olyan ikonok szabályai mosás és vasalás. Fontos az is, hogy figyeljen a készítmény az anyag. Ha mindig is sikerült csökkenteni a címkét, utyuzhte ing közepén üzemmód (gyapjú).
 • Vasalás inget csak szükség vasalódeszka. Enélkül nehéz lesz vasalni az ujjak. A folyamat lesz sokkal több időt és energiát, de az eredmény sem kielégítő.

Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók

folyamat utyuzhenya

Ahhoz, hogy megfelelően pat ing, tapasztalatra van szükség és a készség. Ha ezt az első alkalommal, kövesse a lépésről lépésre. A legösszetettebb elemek - ujjak. Kezdjük a folyamatot utyuzhenya polcok és vissza. Ezután folytassa a járom, gallér és legalább utyuzhat ujjú. A fő szabály - fokozatosan üzemenkét a préselt szövet nélkül hajlítás.

Hogyan vasalni egy inget, hosszú ujjú:

 1. Kisimítja a vasalódeszkára jobb első (az első fele). Proutyuzhte szövet elhagyása nélkül a sáv (és a szigetelt rész varrott gombok). Ezután pat a bárban, egyre hegyét a vas a gombok között. Ne érintse meg tüzes vas talp: műanyag könnyen olvad.
 2. Visszafordulni ing. Óvatosan proutyuzhte vissza. Nem szükséges, hogy összpontosítson az igát, hogy utyuzhat külön-külön.
 3. Shirt újra be kell kapcsolni az arc és a vas balra polcon. Legyen különösen óvatos, hogy menjen át a bárban, amely megtette hurkok a gombok.
 4. Menj a vállak és a járom. Ehhez meg kell akasztani egy pólót a lekerekített oldalon a fórumon, mintha a fogas. Ez a helyzet akkor gördülékeny vállrész és jól vasalt kacér.
 5. Razladte gallér (külső és belső), és folytassa a hüvelyek. Ez a legnehezebb szakasza az egész folyamatot, ezért szükséges, hogy beszéljen részletesebben.

Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók

Utyuzhene gallér ellentmondásos: egyesek úgy vélik, hogy ez kell kezdeni az egész folyamatot, és valaki sokkal kényelmesebb hagyja utoljára. A legjobb megoldás - miután a járom elülső ujjak. Néhány nyakörvek behelyezhető a csontba, hogy fenntartsák az alakzatot. Utyuzhenem előtt el kell távolítani.Nyakörv vasalt a hátoldalon az első, majd az arcon. Tartsa a vasalótalp a központi rész a sarkokat. Ahhoz, hogy jobban tartsa a henger alakú proutyuzhte szeres.

Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók

Ing, rövid ujjú (svéd), így sokkal könnyebb csomagolás. Hosszú ujjú - a legproblematikusabb területe a tapasztalatlan hostess vagy gép. A lényeg az, hogy a préselt hüvely nélkül volt nyilak az oldalán. Ez ebben a részében mindig ad vasalást sietség vagy tapasztalatlanság varázslót. Ha a vasalódeszka külön fej, ilyen célokra kilégzés megkönnyebbülten. Egyszerűen csavarja a tömlőt több alkalommal, és ez nem lesz egy ránc. Sokkal nehezebb feltalál pat ujjú sima tábla, vagy más sima felületre, szolgáló tábla.

Ha valami elromlott, és véletlenül fáj a szöveti vas, áztassa ezt a helyet, és megy át újra.

Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók

kiválasztása

Miután foglalkozott a technika, meg kell figyelni, hogy a vas-rendszer. Minden kényelem három szabványos mód:

 • selyem (egy pont);
 • gyapjú (két pont);
 • pamut (három pont).

Attól függően, hogy a készítmény az ing anyag, ki kell választania a megfelelő módot.

Azt is nézd meg:

Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók
Hogyan tisztítsa vasat skála otthon

 • Ingek viszkóz és poliészter kívánatos a stroke az első üzemmódban (selyem). Ez az üzemmód kívánatos választani még pamutdarabokhoz, amelyek magukban foglalják a része poliészter. A legjobb szintező ruhával nedvesítsük meg egy porlasztó.
 • Pamut póló vasalható az erőteljes üzemmód. Akkor használja ezt a szolgáltatást gőzölés. Legyen óvatos: rosszul fűtött vas „szórjuk” barna folyadékot a gőz lyukak. Ez tönkreteheti a fehér ing.
 • Silk termékek, ezért nem kívánatos a stroke. Selyem ing a szükségességét, hogy lefagy a fogas vagy leveled egy sík felületre. Ha szükséges, használjon utyuzhenya először mód.
 • Hímzés, csipke és tapaszok vasalt hátoldalára csak.
 • Gyapjú ing jobb vas belülről. Opt ezt az üzemmódot a két pontot.
 • Inge lehet vasalni, meg a maximális módban. Len nem félnek a magas hőmérséklet és nehéz simított.

Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók

Sürgősségi vasalás nélküli vas-

Az életben vannak kiszámíthatatlan helyzetekben, amikor csak meg kell nézni jó, de a kéz nem vas.

Hogyan stroke-férfi ing, hosszú ujjú és rövid videók

Tudod kap ki a helyzetet. Ing, selyem, viszkóz vagy nem nagyon érzékenyek a papír elakad. Mossa le kézzel, finoman nyomja meg és kisimítja a kanapén, a padlón vagy egy asztal, forgalomba egy törülközőt. Ügyeljen arra, hogy kiegyenesedik a mandzsetta és gallér.

Akkor tegye nedves inget egy fogas. Kiszárad és húzzák fel a saját súlyát. Ez a módszer nem alkalmas len és pamut.

Használja a gőzölős vasaló helyett. Ha nincs ilyen eszköz, tegye az ing a fürdőszobában, és kapcsolja be a forró vízbe. Párok, így a fürdőszobában, szolgál majd egy gőzös.

Készítsünk egy speciális megoldás: mix 1 kondicionáló sapka ruhákat, 2 evőkanál ecetet és egy pohár vizet. Ezután az oldatot egy edénybe, spray és fújjuk gyűrt ing. Száradás után a szövet néz ki, lapos, mintha vasalás után.

Nem nehéz a kedvtelésből tartott ing, hosszú ujjú, ismerve a fundamentumok utyuzhenya. Jobb eltölteni néhány percet, és nézd a friss és tiszta.