Hogyan stroke-férfi ing - Tippek

Hogyan stroke-férfi ing - Tippek
Minden nő szeretne neki az ember meg stílusos és elegáns. Szépen öltözött fiatal férfi vasalt blúz jó látni. De itt felmerül egy másik probléma - nem minden lány, és még inkább az ember tudja, hogyan kell a stroke a része a gardrób.Szerencsére mindenki tanulhat - csak olvasd el a cikket, ahol elmagyarázzuk lépésről lépésre, hogyan kell a vas termék.

Olvasd el ezt a cikket:

Hogyan stroke-férfi ing - az első lépések

Mielőtt mondani, hogyan kell a stroke férfi ing, az előkészítő munka elvégzésére. Mosás után a póló lógni száradni a kibővített formában a rácsra. Ne várja meg, amíg meg nem szárad, enyhén nedves vasalás sokkal egyszerűbb és könnyebb. Ha az anyag még mindig teljesen megszáradni, meg kell hidratálja egy porlasztó valahol 1,5 órát, majd a vasalást. Másik lehetőség, hogy lezárja a terméket nedves törölközőt egy pár percig.

Megjegyzés: ez nem vonatkozik a selyem termékek, amelyek vasalt száraz, nedves pamut ronggyal. A használata gézzel vagy permetező víz vezet csúnya csíkok.

Ne használja a vasalót, mielőtt elolvasta az összes gyártó ajánlásainak, a címkén feltüntetett - ott megtalálja, és a készítmény a szövet, és tippeket mosás, szárítás és vasalás. Ez elviszi csak egy pár percig, de ez kockázatának minimalizálása elrontja a ruhát. Vasalási folyamat lesz még kényelmesebb, ha használja a vasalódeszka és vasaló nélküli minőség fennakadás és a méretezést. By the way, egy kis tanácsot - vas önteni palackozott víz ellen védő képződése só betétek, és ezért megfesti a ruhát.

Hogyan stroke-férfi ing - Tippek

Nem tudja, hogyan válasszon egy vasalódeszka. Segítünk veszel egy minőségi terméket, amely feladatait a 100% -ot.

Azt veszi észre, a vas nyomokban korom vagy a skálán? Itt megtalálja az összes ajánlást tisztítási technológiák segítségével a rendelkezésre álló források.

Második lépés - válassza ki a kívánt üzemmódot vasalás

Itt az ideje, hogy részletesen elemezzük, hogyan szélütés férfi ing. Nagyon sok, beleértve a végeredmény attól függ, hogy milyen típusú szövet, ami készült ing. Vizsgáljuk meg részletesen, milyen hőmérsékleten és milyen módban lehet választani optimálisan, ha dolgozik, bizonyos szövetek.

Hogyan stroke-férfi ing - Tippek
Így, ha egy póló poliészter, a legjobb mód közé tartozik a gyenge pontja legfeljebb + 120 fok. Ha a vasalás a szövet legyen enyhén nedves. Hasonlóképpen, pat és készült termékek viszkóz. Cotton előnyös sztrók módban 2 ponttal hőmérsékleten + 150 ° C-on Ha szükséges, használja a gőz üzemmód.

Termékek a len legjobb vas maximum hőmérséklet - körülbelül + 200 ° C-on

Finom selyem ing jobb, ha nem vasalt - a megfelelő szárítás nem szükséges. De ha a készülék hátulján vagy ujja még mindig van egy kis „ráncok”, ki a leggyengébb módot. Ha van egy termék a csipke vagy hímzés elemek, a vas szükséges belülről, egy tiszta, száraz gézzel.Néhány további tanács:

 • sötét ing vasalt belső oldalán, úgy, hogy a vas nem hagyott maga mögött egy csúnya fényét;
 • nem szükséges, hogy a meleg talpához, hogy az anyag túl hosszú, hogy nyomja meg a ruha, hogy ne hagyja csúnya jelek.

Hogyan vasalni a férfi póló - Lépésről lépésre

Itt már mosott és szárított inge, olvassa el a gyártó ajánlásait a címkén, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy elkezd érdemi munkát - vasalást termékeket. Meg kell eljárni annak érdekében.

Vasalás ingek kezdeni gallérral. Először a vasalást rosszul része a mozgó középső a széleit, majd feldolgozni, és az elülső rész. Ha a vas a központtól a sarkokat, és nem lesz csúnya, „ráncok”.

Tipp: Egyes háziasszonyok, éppen ellenkezőleg, ez az utolsó simításokat gallér, bár ez rossz -, mint ha nem gondosan megmunkált vas, már vasalt az ujjakon és vissza fog még dobni.

Ha az ing hosszú ujjú, bilincset kell vas. Az eljárás hasonló a működés vasalás nyakörv - első kezelni a rossz irányba, akkor az első. Ha dupla mandzsetta, először meg kell teljesen elfordulnak, vasalt ránctalan. Ezután hajtsa a szövet vissza, és ismét járni a tetején, hajtsa zaglazhivaya helyen.

Ez a legkönnyebb vasalni az ujjak egy külön kis vasalódeszka. De ha nem, ne aggódj - ez az „art” lehet tanulni:

 • Hogyan stroke-férfi ing - Tippek
  add meg a persely - a varrat legyen a közepén;
 • mindegyik persely vasaljuk mindkét oldalán a szélén, hogy a varrás;
 • bontsa a hüvely úgy, hogy a terméket a közepén helyezkedik el az él.

Ugly fog lágyabbá nyilak az ujja. Ez csak akkor fogadható el, ha nincs ideje, és az ember nem távolítottuk el a kabátját - ebben az esetben senki nem veszi észre.

Meg kell kezdeni a vasalást polcokkal, amelyek varrt gomb - a férfi termékek, polc található a jobb oldalon. Spread a terméket a keskeny oldalon a fórumon, és gyengéden mozgassa fentről lefelé, elkerülve a gombok és nem hajlítja a zsebeit. Különös figyelmet kell fordítani a távolságot a gombok - töltenek ott vasaló csőr, enyhén nyúlik az anyag. A második rész vasalt hasonlóan.

Meg kell vasalni a hátsó jobbról balra és fentről lefelé sorrendben.

Hogyan lehet egy férfi ing vasalni vas nélkül?

De mint az állat a terméket, ha a kéz nem a vas, és az inge van szükség most? Javaslataink segít megbirkózni ezzel a problémával. Az első módszer - a víz használata. Csak feküdt a ruhát az asztalra, szórjuk meg egy kevés vizet, majd a szakaszon, ügyelve, hogy a ráncok, és hagyjuk megszáradni ebben a helyzetben. Szárítás után a „ráncok” eloszlassa.

A második módszer - par. Tarts a terméket fogas, lógnak a fürdőszobában, bekapcsolja a meleg víz. Hogy a párok ne hagyja el a termet, csukja be az ajtót, kiterjed. Tarts az ing a komp, és várjon néhány percet - ez időpont után kisimítja a ráncokat. Hogy végre megszabadulni a ráncok, hozott egy inget neki az ember és az ő kis sima nedves kézzel.

Természetesen, akkor is használhatja a gőz, amely eltávolítja a ráncokat és kisimítja az inge mindössze néhány perc alatt.

AjáNlott

Hogyan stroke-férfi ing - Tippek

Vasalás ing gallérja - az eljárás meglehetősen bonyolult, de mindannyian tudjuk, hogyan kell elvégezni a munkát, hogy a legjobb eredményt.

Ahhoz, hogy a vasalást ingek telt gyorsan és hatékonyan, úgy döntöttünk, hogy összegyűjti az Ön számára az ajánlásokat tapasztalt hostessek - elolvashatja őket itt.

Hogyan lehet hajtani egy inget, hogy elkerüljék a ráncok?

Annak érdekében, hogy ne csoda, hogy a vas férfi ing, akkor kövesse néhány egyszerű szabályt, a tárolás, amely minimálisra csökkenti a ráncok megjelenését vagy gyűrődések a ruhát. A folyamat a helyesen hajtogatott ing egyszerű:

 • Hogyan stroke-férfi ing - Tippek
  rögzíti a gombok;
 • megváltoztatás termék menti;
 • összeadja az ujjak;
 • egyenesbe ing.

Ahhoz, hogy a tároló nem habozott ing gallérja, alája egy kartonlapot. Ha sok ing, meg kell tenni az egyik a másik nyakörvek különböző irányokba. ahogy illik ruhát egy bőrönd, ha utazni.

Remélhetőleg most már képes lesz arra, hogy gyorsan kezelni a ráncok és gyűrődések kedvenc ing, használ ez mint egy szokásos módszerrel a vas-és egyéb alternatív módszerekkel.