Hogyan számoljuk ki a költségek egy esküvő

Ahhoz, hogy az esküvő került megrendezésre megfelelően, az apró dolgot kell előre, hogy az esküvő számológép. Ez lesz egy speciális lista, amely rögzíti mindent, még a legkisebb költségeket. Az esküvő kalkulátor ellenőrizze az összes elem a közelgő költségek (menyasszonyi ruha és a vőlegény öltöny, jegygyűrű, és kiegészítők a menyasszonyi csokor). Természetesen a legkényelmesebb lenne, hogy egy listát táblázatos formában, és az egyes elemek mellett, hogy jelezze a szolgáltatások megközelítő költségére.Szóval, hol kezdjük rajz esküvő számológép?

Megszerzése egy esküvői ruha

Kiválasztása egy esküvői ruha, a menyasszony kihasználhatják több lehetőség. Az első - vesz egy esküvői ruha a boltban-szalon. ruha költség változik (attól függően, hogy a magas anyagköltség és tulajdonságait a vágás). A második lehetőség - egyedi varrás ruhák a stúdióban. A költségek egy esküvői ruhát rendelni kezdődik 4000 rubelt, és az anyagot figyelembe véve az ár és a költség a kiegészítők.

Vásárlás Esküvői tartozékok

Ez a tétel tartalmazza fátyol, fehérnemű, esküvői kesztyű, tiaras, hajtűk és más dísztárgy részletei esküvői képet.

Esküvői vőlegény öltöny, valamint további készletei (döntetlen vagy pillangó póló) más lesz, attól függően, hogy a szövet és a design.Cipő ifjú

Amikor a beszerzési cipő az esküvőre, meg kell, hogy vegye figyelembe, hogy ez lesz, hogy az egész napot. Ezért az esküvői cipő legyen kényelmes, kényelmes és jó minőségű. Ezért nem a legolcsóbb tétel költségeit.

Eljegyzési gyűrű - alapvető tulajdonsága egy esküvő. Gyakran előfordul, hogy a gyűrű kell külön rendelhető, lehetőség van arra, hogy további metszet őket nyilatkozatok a szeretet.

Smink, manikűr, frizura

Amikor létrehoz egy egyedi képet az esküvő a menyasszony kozmetika, hogy válasszon egy jó mester. Az esküvő előtt a menyasszony látogasson több alkalommal szolárium, hogy bőre az esküvő kedvezően szembeállítható ropogós fehér ruhában.

Különterem és dekoráció

Ha egy díszterem esküvő során figyelembe kell venni a költségek virágdíszek, lufi, és egyéb díszítő elemek.

virágcsokor menyasszonya költség összetettségétől függ a virágkötészeti és változhat 1500-5000 rubelt. Ez a lista tartalmazza és boutonniere vőlegény gomblyukába, amelynek ára indul 300 rubelt felett.

Számítva a költség a lakoma, szükséges, hogy figyelembe véve a több meghívott vendégek. Az ára a lakoma is szerepel kiadó használatáért a csarnok, valamint a szolgáltatás. Minél közelebb van a város központja egy kávézó (étterem), a választott az esküvő, annál drágább az ára a szolgáltatás. Tovább kiadási tétel - ez az ára a lé és esküvői torta.

Ceremóniamesterként, DJ, zenészek szolgáltatások

további kiadások

A lista további költségek nászajándékba dekoráció az autók egy esküvői konvoj, kiadó galamb, egy szállodai szobában a nászéjszakán, stb

Ha előre összeállítani egy listát az összes várható költségek, jelezve a közelítő érték, akkor lehet számítani egy kis hiba, hogy mennyi pénzt lesz szükség az esküvőre.