Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Különböző meghibásodások nem biztosított bármely automata mosógép. Mert Indesit gépeket olykor jellemzi az ilyen kár, amely előírja, hogy a szinte teljes szétszerelés. Például, a csere a csapágyak. Természetesen a szétszerelési folyamat meglehetősen időigényes, de ez a lehetőség az önmegvalósításra. Gyakran egyszerűen nincs értelme pénzt fizetni, hogy a szolgáltatás (és jelentős). És így tartjuk a folyamat lebontása automata mosógép Indesit kezét. Minden terméket.







Felkészülés szétszerelés

Először is - válasszon egy helyet, ahol a gép meg fogja érteni. Tér elegendőnek kell lennie a munka, és annak érdekében, hogy képes legyen szépen szétszerelt alkatrészeket a gép. Végtére is, még mindig meg kell emelni vissza. Egyébként mi ez az egész fel? A legjobb az lenne, hogy írja le az összes lépést szétszerelés a gép. Ezután a folyamatot visszafordítani kerül sor könnyen és hiba nélkül.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Szükségünk van:
  • Egy sor különböző csavarhúzó. Pár Crusades különböző hosszúságú. Lapos csavarhúzóval. Kell csánkig a különböző klipek és bilincsek. Csavarhúzó készlet bit - kocka és lánckerekek.
  • Hammer. Szükség esetén pótolni kell a csapágyakat.
  • Fogó.
  • A kulcscsomót.
  • Bár a fa.
Folytassa közvetlenül a szétszerelés a mosógép Indesit.

Csavarja ki néhány csavart a hátsó fedelet, és távolítsa el. Látjuk a mosógép tárcsa, amely kapcsolódik a szíjhajtás motoros. Vegye ki az övet, és tegye félre. A szíjtárcsa lehet eltávolítani egyszerre, és akkor (extrakció után tartály). Vegyük le azonnal. Így sokkal kényelmesebb. Mi fix tárcsa fadarab. A csavar rögzítő tárcsa csillag konfigurációja - szüksége lesz egy erős csavarhúzót adott denevér. Mi jár határozottan, de simán. Meg kell kilakoltatására a csavart, és akkor könnyű kicsavarni. Csiga és távolítsa el az oldalon.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Pass fel.
Vegye le a felső fedelet. Csavarja ki egy pár csavar hátulról, és húzza vissza. Nem felfelé, majd vissza. Ellenkező esetben, akkor lebontják a műanyag klipek. Felülről látunk egy kiegyensúlyozó súly anyag. Úgy néz ki, mint egy betontömb, csavarozott dió. Vegye ki a kulcsot a kívánt méretet a fej (általában tíz), és csavarja ki a rögzítő. Most távolítsa el az árut magát.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

A következő lépésben el kell távolítani az előlapon a mosógép Indesit. Ehhez először vegye ki a cellát por és kondicionáló. Meg kell húzni ütközésig, kissé emelje meg és húzza ki a barázdák. Ez lehetővé teszi a hozzáférést a rögzítő csavarok a panel. Vegyünk egy Phillips csavarhúzó, és távolítsa el őket. Távolítsa el az előlapot. Attól függően, hogy az elsődleges cél a szétszerelési a mosógép Indesit, akkor hagyja a fedelet lóg a vezetékeket, vagy húzza ki teljesen. De meg kell emlékezni, vagy jegyezze fel, mint volt csatlakoztatva kapcsolatokat.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre






Most itt az ideje, hogy távolítsa el a port adagoló. A Indezitah ez elég nagy - az elülső faltól, hogy a víz bemeneti szelep a hátsó. Kikapcsolása a vezetékeket (és újra emlékezni, vagy jegyezze meg kapcsolatot a vezeték szín). A bejárat közelében vízellátására a hátsó csavarja ki a csavart. Húzza ki a fúvókát a adagoló gumiból. Be kell, hogy vegye fel a gumi hurok cső és távolítsa el. Vegye ki a fiókot (vagy poroshkopriomnik - ahogy tetszik).
Eltávolítása a vízszint érzékelőt.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Ez nem nehéz megtalálni. Ez egy olyan dolog, kerek vezetékek telepítve van a szervezetben. Ez zavarja a további extrakciója a tartályt a dob. Kikapcsolása a vezetéket. Ahhoz, hogy a test érzékelő szerelt a bilincset. Kissé késleltetheti lapos csavarhúzóval nyomja reteszt. Fogóval húzza ki a csövet az alján a kínálat. Azt is vegye ki az elosztót. Ez kapcsolódik a tápkábelt a mosógép. Menj előre.

Meg kell szüntetni a gumimandzsettát, ami telepítve van a tartály és a nyílás a mosógépek. Ez nyugszik tavaszi gallérral. Tavaszi óvatosan húzta és eltávolítjuk. Most, a mandzsetta lehet elválasztani a testet.

A következő manipulációkat kell elvégezni az alján a mosógép Indesit.

A hátlap már kinyílt, és alján a tartály jól látható külső részén PETN, amelyek kapcsolódnak a vezetékek. Húzza ki a kapcsolat a fűtőtest és a motort. Azonnal el kell választani a csapat, hogy a vezetékeket a tartály héj. A fűtőelem után lehet eltávolítani gyűjtő- és lehetséges egyszerre. Kapcsolja ki a lámpatest található, amely a kontaktus és húzzuk meg óvatosan. Az általunk használt imbolygó mozgás.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Szét a vízelvezető rendszer. Nyissa ki a fedelet, amely elrejti a leeresztő szűrőt. Csavarja ki a két csavart, amely biztosítja az egységet a házhoz, és megnyomja befelé. Most akkor tegye a mosógépet az oldalon. Távolítsuk összekötő csőbe a szűrőt és a leeresztő szivattyút.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Ugyanakkor az aljzatból vizet öntök. Meg kell feltölteni előre kapacitással, hogy gyűjtse be. Tisztítsd cső fogó. Csak azt kell lazítani a bilincsek. Ezután a szivattyú azonnal eltávolítjuk. Meg kell szüntetni a csavarokat, amelyek, és távolítsa el a vezetékeket. A szivattyú könnyen szétszerelhető, ha szükséges.

Kikapcsolása a mellékletet a lengéscsillapítók alján a mosógép. Gondosan ellenőrizze - tartály kell szabadítani az összes kapcsolatot a házban.

Emelje az autó a megszokott helyen. Ne felejtsük el, hogy az ajtó a mosógépet ki kell nyitni. Most a tartály csak lóg rugó. Vesszük őket, és vegye ki a tartályt a külső együtt a motor és az első terhelést.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Osztozunk a tartály és a motor. Majd meg kell kicsavarni egy pár csavart a tíz és finoman kíváncsiskodó a lapos csavarhúzóval szét a motort a tartály.

Beton kiegyensúlyozó súlyt és csavarokkal van rögzítve, hogy a konfigurációs formájában csillagok. Vegye ki egy megfelelő szerszám segítségével.

Vegyük ki a „test” a mosógépbe az összes részletet - a lengéscsillapítók és a csövet. Lengéscsillapítók tartják műanyag csapok és a mellbimbó bilincsek.

Mi van ennek eredményeként - üres test a gép és a tartály, telepítve benne dob külön-külön.

Hogyan lehet eltávolítani a dob a tartályból.

A megkülönböztető jegye a mosógépek Indesit - hegesztett öntött tartály. Mit csinálsz, ha szüksége van egy csere csapágyak? Szolgáltatások ajánlott a teljes csere a teljes tartály együtt dobban. De az ára az ilyen szolgáltatások meghaladja a határértéket. Ez nem a mi módszerünk. Van egy módja. Ez megoldja a problémát egyszerű módon - egyszerűen fűrészelt tartály helyett forrasztás fémfűrész.

Hogyan szedjük szét a mosógép Indesit - lépésről lépésre

Kapunk két fél - egy üres és egy a dobot. Csavarok segítségével (és a menet a helyes méretű) és egy kalapács, a dob finoman kiesett a csapágyház a kádban. Kivont hibás csapágyak és újabb eladási.

A feladat készül - mosógép Indesit lebontották. Mielőtt teljesen megtelt eredmény is eltávolíthatod az ablakán kiakasztható, és szedjük szét, és neki. Az összes ezt követő összeszerelés fordított sorrendben történik. Integrity és a tartály szorítás felújított meglehetősen egyszerű. A felét a lyukakat fúrni. Az ízületek vannak bevonva szilikon tömítőanyag. Az egész szerkezet húzta össze csavarokkal.

Minden, ami a fent leírt, akkor csináld magad. És további költségek nélkül, hogy vonzza a munka szerviztechnikus.