Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői

Mi köze van a vendégek során fotózásra menyasszony és a vőlegény?

Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői

A fő tanács: Tervezze az esküvő napján, hogy az esküvő vőlegény és a menyasszony fotózás volt, hogy összegyűjtse az összes vendég.


Esküvői túra.

Foglaljon le egy látogatás a násznép, hogy érdekes helyeken, ahol a látogatók nem csak látni a dal, de lehet ajánlani, hogy kövesse egy esküvő jelei annak, hogy hozza a pár jó szerencse és a család jólétét. A vezető túrák lehet mondani vendégek titokzatos legendákat is feltalált egy esemény, vagy csak pletykákat általuk felkeresett helyek. Például van egy jel: ha az esküvő napján, hogy jöjjön a Női Emlékmű és érintse meg, majd a házasság minden bizonnyal boldog, és a gyerekek, akik született ez a házasság más lesz a szépséget.

Esküvői küldetést.

Kívánja az esküvőre.

A vendégek hez, hogy a kollektív kívánsága az ifjú a különböző formátumok: honnan dalt papír koszorúkat a szavak. Ne felejtsük el, mint egy gyerek ragasztott füzér papírcsíkok? Képzeld nászutasok olvasás minden este kívánságait a vendégeket!

Tipp: Készítsünk egy doboz, amely biztosítja a biztonságot minden kívánságát a vendégek. A leginkább felelős az összes barátot, hogy adja ki a díjat, hogy a hely, a lakoma.

esküvői interjú.

- Hol kezdjem egy szerelmi történet és a vőlegény?

- Ki között nászutasok első kezdeményező és találkozott?

- Mivel a pár szeretettel hívja egymást?

- Hogyan látja az ifjú 25 éves?

Antipozhelaniya.

Hagyd, hogy a vendégek, hogy írjon egy nagy fehér lapot markert nem jelenik meg a családi élet ifjú. Dish ünnepélyesen átadta az ifjú az esküvő, hogy feldaraboljuk apró darabokra. Szerencsére! Vonja be a tanúk a szervezet a vendégek ilyen egyszerű tevékenység.

Levél a jövőben.

Kérjük, hogy küldje el a pár a 50 éves és írjon egy levelet, amely lehet összefoglalni benyomások a násznép, verseket, valamit szeretnék és megjósolni a jövőt. Akkor nem csak írni, hanem hogy dolgozzon! Győződjön meg arról, hogy a vendégek volt egy kényelmes helyet, és minden szükséges ilyen szórakoztató.

Mester osztályban.

A vendégek a nászutasok valamit saját kezűleg. Megszervezik ezek mesterkurzust. Válassza az irányt, ahol a fizikai erő nem szükséges, és a vendégek ruhák nem szennyezett. Például, hogy egy füzér papír daru a kívánságait, ami díszíti majd az ifjú új otthon, és élvezze minden napján kellemes szavak. A vendégek részt vehetnek a kovácsolás patkó boldog fiatal, ha meghívja egy látogató mini-smith.Fototeatr.

Rend dekoráció az esküvői piknik a vendégek számára, és felkérte a második alkalommal fényképész és megteremti fototeatr. Vagy bérelni egy kamerát, hogy pillanatfelvételt, mint például a Fujifilm.

A vendégek egy kis móka a kamera előtt, hogy elegáns fényképezés maguknak és a menyasszony és a vőlegény, írja kívánságaikat a pala lemez és impresszum őket a memóriában.

Tipp: Szerintem érdekes kerti játékok a gyermekkori. És az idősebb generáció vendég-hez mini-golf, vagy krokett.

Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői
Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői
Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői
Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvőre séta - Esküvő

Show és szórakoztató a vendégek számára.

Tevékenységeket, mint például: Artists mémek, ami az ideiglenes tetoválás vendégeket, pultos show, látogatás egy kovácsműhely és a show egy patkó szerencsét hoz, a termelés érmék névleges ajándékok, zsonglőrök, mikromágia - mindez hagy maradandó benyomást a vendégek, és a szórakozás fotók. És az utazás alatt autóval, hogy a vendégek megoldani egy keresztrejtvény a friss házasok.

Tipp: Ha veszel egy esküvői fotózásra csak néhány közeli barátok és barátnők, képesek lesznek részt venni a felmérésben, és a képeket több érzelmi és élénk. Adjon meg minden résztvevő üdítőitalok és snackek.

MIME az esküvőn.

Pantomimosok az esküvőn - ez egy lehetőség, hogy felkavarják a vendégek, hogy érdekes képeket. Ezen túlmenően, a pantomim segítségével megszervezni a vendégek - kísérő egy fotó zóna, gyors, hogy írjon valamit az ifjú a képen a fa kívánságait. Nézd meg néhány példát a fotókat pantomimeseivel, amit meg is tettem az esküvőkön, dolgozó fotós. Ha valaki kapcsolatok szüksége tehetséges pantomimeseivel csapat, írj sasha.elo@mail.ru, boldog megosztani.

Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői
Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői
Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői
Hogyan szórakoztatják a vendégeket az esküvő séta - Esküvői

Ötletek az esküvői séta.

Vigyázz a ételek és italok a vendégek számára. Fontos annak biztosítása, hogy az összes víz. Főzés állomások lehet érdekes megoldás - ez nem csak szórakozás, hanem egy eleme a show az esküvőn séta. Kulináris állomás - egyfajta visszavonulás vendéglátás elemeit mutatják. Vannak különböző témájú állomások, desszert és koktél bár, fagylalt gyár szemében a nyilvánosság számára. Szokatlanul nekünk van faragás és Flambe, sajt asztal és az osztriga bárban. Options - egy csomó! A vendégek nem csak kap egy étkezés, hanem képes részt venni a prezentáció elemeit interaktivitás.