Hogyan talál egy dinamikus vagy statikus ip, áttekintést internet-szolgáltatók

Hogyan talál egy dinamikus vagy statikus ip, áttekintést internet-szolgáltatók

Ilyen, a számítógép lehet végrehajtani a kapcsolatot más eszközök (szerverek, számítógépek, stb.) Meg lehet leírni, mint a kapcsolódási protokoll - Internet Protocol Address. A protokoll önmagában, viszont, a következők lehetnek:A feltüntetett négy beírt számok ponton keresztül a 0-tól 255 Példaként: 192.168.01.10. Figyelemre méltó az a tény, hogy ezek a sejtek már véget ért, és elavultak.

Amely nyolc csoportban, amelyek mindegyike négy hexadecimális. Ez egy új generációs protokollt. Abban a pillanatban, ez elég ritka. Példaként: 21DA: 00D3: 0000: 2F3B: 02AA: 00FF: FE28: 9C5A.

Ha a felhasználó ismeri az IP, akkor könnyen meg a következő adatokat:

  • ország;
  • a helyét az ISP;
  • város.

Ez több, nyilvánosan elérhető adatokat. Ugyancsak nem szabad elfelejteni, hogy bármilyen korábbi látogatások elektronikus források által bejegyzett szolgáltató. Elérése anonimitás lehetetlen, még akkor is, ha használja a inkognitóoldalakra modern böngészők.

Honnan tudod, hogy az igazi IP?

Ez megköveteli nem rendelkezik semmilyen szakmai ismeretekkel. Minden olyan egyszerűsített, hogy ahhoz, hogy menjen minden erőforrását, miután felvette a megfelelő kifejezést a keresőmotorok, mint például: - Mi az én IP? A végén, akkor kap egy csomó helyek, hogy fog megjelenni rendelt PC „IP”, valamint a pontos helyét a regionális. Bizonyos esetekben, hanem a jogi szolgáltató kiszolgáló helyét is megjelenik régió, város és utca felhasználó.

Amellett, hogy meghatározza az IP az interneten keresztül, akkor a parancssorban. Elég, ha:  • menj a „Start”;
  • okozhat a parancssor;
  • írja be a cmd - Enter - ipconfig - Enter.

Ebben az esetben, ha a hálózati kapcsolat aktív (csatlakoztatott kábel / router / router), egy pillanat jelenik valódi IP.

Hogyan talál egy dinamikus vagy statikus ip, áttekintést internet-szolgáltatók

Hogyan talál egy dinamikus vagy statikus ip?

Minden hihetetlenül egyszerű. Amellett, hogy a fent említett elektronikus források, amelyek 70% -ában, képes lesz meghatározni a természet a kiosztott IP, és egymástól függetlenül információ megszerzéséhez.

Hogyan állapítható meg, a statikus vagy dinamikus ip Kábelhálózaton?

Minden ugyanolyan része a hálózati beállításokat, meg kell nyitni a lap „Internet”, meg az elem „a hálózati adapter beállításai”, és már ott a jobb gombbal egy meglévő kapcsolat és válassza a „Tulajdonságok”. Az ablakban van egy csomó információt, ami valójában nem szükséges.

Típusa alapján IPv4 vagy IPv6 protokollt, meg kell nyitni a megfelelő fülre, és megismerkedhetnek a tönkölybúza vagy hiányzó „IP”.

Ha az egyikük lesz bejegyezve szám kiindulva és a záró IP alhálózati maszkot, majd egy statikus IP-címet a számítógéphez. Ha ezeket a lapokat üres volt, vagy az előírt nullák - instabil.

Így világossá vált, hogyan lehet megtudni, hogy melyik IP statikus vagy dinamikus. A bíboros különbség közöttük, vagy inkább az egyik, ami befolyásolja a felhasználó kényelmét időtöltés a hálózatban. Egy műszaki szempontból is.

Fix IP szolgáltató megjelent, és ez viszont a felhasználó, ha az első kiszolgáló nagy és kiterjedt ügyfélkörrel. Révén egy ilyen sejt PC, a felhasználó hivatkozhat az említett bármely alkalmas időpontban és megoldásában. A szerep nem törölték az emberi tényező.

Hogyan talál egy dinamikus vagy statikus ip, áttekintést internet-szolgáltatók

Mi az a dedikált ip?

  • hacker támadásokat;
  • vírus támadás;
  • extra közlekedési hálózat.

A fenti információ kiterjesztett oktatás, amely a válasz arra a kérdésre - Honnan tudod, hogy milyen dinamikus vagy statikus ip a számítógépen? A hibák kizárólag az telepített változat az operációs rendszereket. Arról, hogy hogyan találják ip dinamikus vagy statikus nem releváns az ingyenes Linux platformon.