Hogyan talál egy macska (cica), aki elveszett (az utcán, ház, ház)

Egy nap meg kellett találni a macska, hogy megszökött otthonról.

A macska ezt megelőzően még soha nem volt az utcán, így én ajánlásokat hasznos lesz, különösen azok számára, akik a macskák az kijárat az utcára esik megdermednek félelem.Tehát, sorrendben.

Ha él egy bérház, a keresés az első helyen kezdeni a legfelső emeleten a tornácra, mert futott a pályára a macskák a legtöbb esetben fut fel a lépcsőn. Ha a macska félelem húzódott néhány sarokban, majd hívja haszontalan magát egy zseblámpa kifoszt minden sarkon, mert sem a nevét, sem „cica, cica, cica,” az állat nem reagál.

Ha a legfelső emeleten (tetőtérben) van egy macska, hogy a pincébe - 99%, ha a macska nem a padláson, a pincében otthonában.

keresési módszer ugyanaz, mint a padláson - hallgatni, és ellenőrizze minden sarkon. Hívjon, természetesen lehetséges, de az esélye, hogy a macska fog reagálni nagyon kevés (szinte semmi).

Beleesett a kábulat macska tud ülni mozdulatlanul, amíg az elkezd meghalni a kiszáradástól. Ebben az esetben, akkor nyugodtan ülni semmilyen körülmények (eső vagy süt).

Mit lehet és mit kell tenni, hogy növelje az esélyeit a kedvence.

Az első este, tártam az egész pince a házunk (hiába).

Mindezt tettem az első 2 nap, a macska megszökött.

Aztán vártuk az információ ...

Minden este munka után tettem ügyeletes körben az alagsorban a házunk (a ház körül).

A 13. napon mentem az erkélyre, és körülnézett a környéken (meg kell tenni, amilyen gyakran csak lehet), és hirtelen észrevette, hogy egy ismerős alakot, ami futott a ház mellett álló autó ...

Miután egy pár percig ott voltam.

A szép ülés az autó ...

Hoztam haza, mindenki sírt ...

Hogyan talál egy macska (cica), aki elveszett (az utcán, ház, ház)

Ez a mi csoda - Mila

Sírtam a kétségbeesés. Az idő fogy. És én nagyon jól tudta, hogy ő volt zavarodva, és ha meghal. A mi kerületben nagyon magas fák. Elképzeltem, hogy befagyasztja és meghalt a fa, így nincs meows.

A reggel a harmadik napon, én verte az egész kerület, kétségbeesett, és elment, hogy kezelje a fák újra. Az eső elállt, és kisütött a nap. Minden fa néztem tíz percig. És a nap hirtelen felvillant egy fehér folt a magas fát, valahol szinten 4 emeleten. Simon ült én pántos, tapadt a gyanta, rémült. Amíg okozott mentők már összegyűjtött egy csomó ember. És csak 30 perccel később rájött, hogy az alján a felhajtás, és elkezdte nyávog panaszosan.Ezután röviden. Mentők alig van vele, de hála Istennek, vágja el a kötelet egy mérőszalag. Eltávolítja a sikertelen jól, mi esett arra a szintre, a 2. emeleten. Szerencsére sok tű a fa alatt. Leesett a hátán egy pillanatra, és amikor láttuk. Akkor keresni este a bokrok. Este a szomszéd jelentette, látta, ahogy átmászott a magas fűben az előkertben a házunk. Este ki a pince a házunk, kiment keresnek engem, és mentem megkeresni a házból, és találkoztunk. Szerencsére nincs határa a harmadik napon. A gyantát a karmai az azonos még nem mosott.

Amit írtam. Olvastam, amit az emberek megosztása az interneten át poiske.I segített tanácsot a fák, az a tény, hogy a macska stressz molchit.Kstati, a macska csak 10 hónap, és az udvaron sétáltunk vele előtt egy héttel a katasztrófa. De eszébe jutott a területen, és a házat. Arra a következtetésre jutottam, hogy ha kihagy egy hám, egy mérőszalag, meg kell találni egyszer üldözést. különben meghalnak, még a macskák, de a kutyák. Zavaros, mert. És ne ess kétségbe. Minél több időt ébren költeni kereső, annál valószínűbb, hogy meg fogja találni. Kívánok minden hogy ne veszítsék el a kedvencek valaha!

House macska is találhatók, csak miután az úgynevezett vagy rázza az üveget száraz élelmiszer, mindig ebben az esetben, repülő hanyatt-homlok a konyhába.

Nehéz, persze, hogy talál egy macska egy fényképet egy izgalmas játék „Találd meg a macska” a kapcsolatot. De ez lehetséges. Mivel a fotó - 9 12. De az utcán - egy kicsit szélesebb, így igazi. És ha az állat úgy döntött, hogy csúszik távol van, akkor nehéz az üldözés. De lehetséges.

A legfontosabb dolog - nem teszi a felhajtás. Vanity fontos, amikor elkapta a bolha, de nem a macskák. Először is, nézd meg, és bujkál. Játssz a peepers. Talán a Vaska ül valahol a közelben. Aztán - élvezzük, Vasya, ficánkol tovább. De ha a szőrös sehol máshol, és hosszú ideig, próbáld, hogy rávegyék a nyugodt hangon: „Vasya Vasya Vasya Gyere hozzám, jó van egy bálna-macska .....” Ha így van, és egy ilyen csábító ajánlatot nem válaszol, akkor van, hogy a halak a hűtőből, és vele a kész, hogy vándorol az egész megyében. Lehet, hogy a halat elvenni mások macskák, de Bob nem tartott sokáig.

Sok szerencsét a keresési művelet.

Általában macskák (macska) gyakran találják magukat jön haza után egy-két hétig, sétálni egy kicsit, vagy akár megszökött új gazdája.

Macskák, macskák ne tartsa a lakásban, de néha a macska megjelenik a kora reggeli órákban. Ez a környék alkalmazkodott ugrani az erkélyről a mi ablakot. Így lehetséges, hogy megtalálja a hiányzó macska a szomszédok az erkélyen a lakás. Vagy az ablakok, az ajtó, egy idő után visszatértek.

Hogyan talál egy macska (cica), aki elveszett (az utcán, ház, ház)

Nos, kiderült, volt egy harc Sting My kot.Pogladila, etetni úgy tűnik, minden nyugodt, de net.ushla a szobába, és felébredt, néhány perccel később, Kota net.Samoe fontosabb élek egy 3 szobás apartman, konyha nappali és a szoba nyíltak, és sikerült valahol spryatatsya.Shok, én is nevettem, én nem hiszek semmilyen chudesa.Ego keresett minden sarkon, nem net.V bejárat, aggódnak.

Most már biztosan tudom, hogy ha meg kell találni a macska, hogy elveszett, akkor szükség van, hogy jöjjön minden nap arra a helyre, ahol ő elveszett, és hívd fel. A macskám kiesett az ablakon a második emeleten, és én nem találtam meg, hogy a nap, de a hét folyamán, minden nap mentem a házba, és az úgynevezett EO- a hetedik napon, ő válaszolt a bokrok közül, amelyek elrejteni.

Hogyan talál egy macska (cica), aki elveszett (az utcán, ház, ház)