Hogyan találkozik egy nővel 16 - dolgozó ötletek

Hogyan találkozik egy nővel való életben

Spontán ismerete a mindennapi életben, egyre több és több hasonló archaikus. És mégis ez az egyik legromantikusabb helyzetek, amelyek akkor lehet mondani, az unokák.Ott és számos más előnye van. Először is, itt mindig lehet látni a valódi személy, nem pedig a feldolgozott fotót 10 éves. Másodszor, akkor a legtöbb bája: sajnos, virtuális kommunikáció még nem közvetíti az összes árnyalatokat egy élő.

Íme néhány technikák segítségével találkozni egy nővel, ha éppen nem elérhető.

1. Mutassa be a bizalom és nyitottság

Mikor találkozó a valós életben, nem-verbális jelek játszhat az Ön javára. Emlékeznek a nyitott pozíciók, stabil (de nem túlzott), szemmel való érintkezés és egy őszinte mosoly. Fogják tenni a felét a munkát: akkor lesz található egy ismeretlen hölgy.

2. Ajánlat segíteni

Kedves idegen, aki kínál egy lány, hogy egy hatalmas bőröndöt vagy elmagyarázni az utat, mint a szabály, okoz neki szimpátia. Csak ne keverd össze az udvariasság és a kitartás. Általában a „nem” még mindig azt jelenti, hogy „nem”, és a túlzott kitartás biztosan nem hozzá pontokat.

3. A rendelkezésre álló információt az idegen

Ő lovagol a metró és olvasni Dosztojevszkij? Vagy egy póló egy képet Darth Vader? Itt és kész a téma az első interjú.

4. A környezet

Ha egy koncerten vagy show, akkor az ízlése valószínűleg egybeesik az ízlését bájos idegen, és a téma a beszélgetés könnyebb lesz megtalálni. De segítség lehet a leggyakoribb hely: bolt, kávézó, tornaterem. Még a ház iroda. Miért nem?

Használja a környezet ürügyként kezdeni a beszélgetést. Kérdezze például egy termék vagy egy tál választani, mondván, hogy úgy néz ki, mint egy férfi tudna bízni. Beszéljétek meg a képzés árnyalatok vagy az élet a kerület. Általában minden, az erőforrások a mindennapi élet a legnagyobb.

5. Készíts egy ajándék

A win-win, ha megfosztják a banális bók, de finomságot. Felejtsd el a kliséket, mint a szemet és a haj kihullik óceánok. De ne vigyük túlzásba az eredetiség: az információt, hogy a lány a világ legjobb ujjlenyomat vastag vagy ideális görbület a fogak, míg a szeretet nyilvánvalóan felesleges.

A Chic üres is meg kell szüntetni. Miután a második (harmadik, negyedik és így tovább), a kifejezés lesz ahhoz, hogy a virtuozitás az első. Ellenkező esetben minden erőfeszítés megy a lefolyóba.

Ha nem bízik a saját beszédkészségét. csak menjen fel, és elismerik, hogy a lány úgy tetszik, akkor érdekes. Az őszinteség jobb, mint bármely hulladék foglalkozik.

6. Ray biztonsági

Megismerkedett a valóságban szinte mindig meglepetés. És hirtelen és ismeretlen határos veszélyt. Éppen ezért legyen nagyon tapintatos, udvarias és soha nem támadják a magánélet a lány zenekart. Ellenkező esetben az érzéseidet rohanás csak ijeszti, és gyors menekülés. Még ha a többiek nem a helyes dolgot.

Az előnye, hogy a társadalmi hálózatok nyilvánvaló: adnak egy csomó információt, és bizonyos szempontból könnyebb az első lépést. De van néhány buktatókat. Próbálja ki az alábbi tippeket, hogy a figyelmet egy gyönyörű idegen.

1. Keresse meg a szenvedély tematikus csoportokban

A legegyszerűbb módja annak, hogy megismerjék és megtalálni a megfelelő párt - választani az azonos érdekeket. Nevében, nyilvános események, a társadalmi hálózatok - lehet ott találkozni barátaival, vagy forduljon a lány magántulajdonban. Mintalistájának beszédtéma jön ki egy pillanat alatt.Ha azt szeretnénk, hogy jobban megismerni ezt igazoló szavakkal, nem nyomják csendben nő tucat szereti. Az utóbbi esetben, akkor valószínűleg nem lesz megfelelő, vagy infantilis ember.

3. Figyelje az online viselkedés

4. Honor műveltség

Ha pontosság - a királyok udvariassága, a műveltség - jóvoltából internetezők. És mégis ez az első jele annak, hogy van egy fejlett értelem. Így próbálják meg elkerülni legalább az elemi hibákat. Ha kétségei vannak, keresse meg a választ a szótárakban, illetve a tematikus források.

Ha nem bízik a tudásukat a magyar nyelv, próbálja elindítani át ezen a teszten. Az eredmény: alacsonyabb, mint az átlagos azt mondja, hogy itt az ideje felfrissíteni az iskola szabályait.

5. Kerülje a szélsőséges

Azonnali váltás a „te”, hogy valaki tűnhet elhamarkodott. De ragaszkodott, hogy írjon „te”, és nagybetűvel, és ezzel párhuzamosan flörtölni a stílus a XIX század - nem a legjobb megoldás. Így lesz a naftalin excentrikus mint érdekes és modern ember.

Hogyan megismerkedni a lány egy társkereső oldalon

Úgy tűnik, hogy megfeleljen a különleges oldalakon, illetve szolgáltatások könnyebb, mint valaha, mivel ezeket használják a nők, akik keresve. De a potenciális műholdak odakint, nem kevesebb. Hogy növelje esélyét, tartsa be a következő szabályokat.

1. lépés a töltési profilt bölcsen

Kérsz ​​egy komoly kapcsolatra? Akkor nem terjedt (vagy legalábbis nem elsősorban) egy fényképet a törzs és a test egyéb részein a csupasz. Még ha egy lenyűgöző kockákra. Még ha bűn elrejteni az ilyen szépséget.

Sokkal jobb, hogy egy tétet a képeken. hogy felfedje a személyiség és mutassa arcát.

Továbbá, ne légy lusta, hogy töltse ki a részletes profilt és különös figyelmet fordítanak a rész, amely meghatározza érdekeit. Ne feledd: minél specifikusabb a leírás, annál nagyobb az esély, hogy megfeleljen a megfelelő ember. Tehát ne korlátozza magát, hogy általánosságokat.

2. Kerüljük a kezdők

3. Ne legyen egy ismerős

Hogyan bármelyik lány a fotó emlékeztet egy vadmacska vagy a hercegnő, nem szükséges, hogy tájékoztassa őt arról, hogy az első üzenetet. Hogy vizsgálja - akár különleges oldalakon - gyengéd szavakkal és ragaszkodás nem megfelelőek.

4. Mondjuk a „nem” banalitás

Helyek és társkereső szolgáltatás érzetét nagy a választék. És figyelembe véve, hogy a lányok ott elvileg több üzenetet kapni, mint a férfiak, az utóbbi is kell osztani.

A brutális igazság: egy „hello, hogy vagy” nem okoz vágy, hogy válaszoljon, és a standard kihallgatás veri az összes a vágy, hogy folytassa a beszélgetést.

Konkrétabb. Hogy megismerkedjen használja a meghatározott információkat a profil egy lány, vagy válasszon egy szokatlan téma beszélgetést. Például hez, hogy megosszák az őrült élettörténetek, vagy beszélni a legszokatlanabb álom. Tehát akkor magára a figyelmet, ne unalmas kikérdezés és olvad a jég.

Egyes férfiak, fáradt irkafirka száz üdvözlő üzeneteket, úgy dönt, hogy dolgozzon ki egy dolog: egy nagy, részletes és egyetemes. Tehát, legalábbis azt hiszik. Tény, hogy a szöveg, amely mentes az egyéni kezelés azonnal látható, ami még kevésbé érdeke.

A Tanács egyszerű: Döntsük el, milyen nő, amit keres, időt arra, hogy válassza ki a megfelelő jelölteket, és azt írja, legalább egy, de életben kifejezésre. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást. Mint mondják, keresni és találni fogtok.

Természetesen néhány javaslata itt látható egyetemes, és az interneten kell tapintatos, és a való életben kell követnie az írástudó beszédet. Van még két másik módja, hogy zavarmentes munkavégzés minden körülmények között: pezsgőtabletta viccek és kérdezi a lány kérdése, így demonstrálva az érdekük.

A sitsialkah és társkereső oldalak a legtöbb esetben semmi komoly fogása a priori, nem szükséges - vannak emberek, akik általában jött csak a gawk és beszélni. ha miután a virtuális társkereső emberek nem választhatják igazi találkahely legalább egy kávét, aztán sok értelme, hogy dolgozzon ki egy ilyen kapcsolat nem - és fognak bla bla bla az interneten. így minden esetben a leghatékonyabb módja az, hogy bevezesse a valós világban. A kérdés itt csak az szükséges, hogy a 90% -a modern férfiak infantilis fiúk, akik félnek, hogy megismerje nem olyasmi, amit egy nő, és még egy ember. feje azonnal 100500 csótányok „és ha ő (a férfi) fog küldeni nekem?”, „mi van, ha ő nem a hangulat?” és a TP. Általában elég tiszta megjelenés és a többé-kevésbé világos és jól beszélni, és nem vonja vissza a magukat. majd csak jönnek és megismerhetjük.

„A sitsialkah és társkereső oldalak a legtöbb esetben semmi komoly fogása a priori, nem szükséges - vannak emberek, akik általában azért jöttek, csak hogy egy pillantást, és a chat.” Miért bámul így beszélgetni? Semmi komoly, tényleg nem érdemes fogása, de éjjel szexelni - könnyedén.