Hogyan támogassuk a honlapon, hogyan lehet pénzt online

Hogyan támogassuk a honlapon, hogyan lehet pénzt online

Miután létrehozta a helyszínen jön a legkritikusabb pillanatban. Tőle függ a siker az üzleti, hogy fognak építeni az interneten, valamint a jövedelem megszerzésének az interneten. Itt van egy közvetlen kapcsolat - nincs látogatók - nincs jövedelem; sok látogató - big bevételeit.És akkor is, ha nem akarjuk, hogy az üzleti, még mindig a forgalom a site, akkor website promóció. Ne felejtsük el, a webhely látogatói nem jön, és ha nem jön hamarosan, így mindent meg kell tennie, hogy vonzza őket.

Tehát a mai cikket a téma nagyon fontos, hogy minden webmester, nevezetesen, hogy hogyan segítik elő magad az internetes oldalon.

Önreklámozás

Azt javasoljuk, promóciós webhelye Tutor kezdete:

  1. Te mindig naprakész, mi történik az erőforrás.
  2. Tény, hogy nem számít, mennyire banális hangzik, de még csak menteni jelentős mennyiségű pénzt. Melyik lenne költeni a nagyon site promóció, mint a SEO szolgáltatások.

honlap promóciós lehet költségtérítéses és ingyenes. Abban az esetben, kereskedelmi fejlesztés a projekt, azt javasoljuk, mindkét lehetőséget.

Hogyan reklámozza a honlapján ingyenesen

Elkezdem azt a szabad előmozdítani a helyén, mert mintegy 80% -át az új webmesterek csak így az első lépéseket az online üzlet, és mint általában az elején nem akarja kockáztatni a pénzét, vagy egyszerűen nincs pénz nem számít.

Azt kell mondanom, hogy az ingyenes honlap promóciós centrifugálás sokkal hosszabb, mint fizetett módszerek, így ha kap egy pár extra ezer, akkor ne vegye, és tegye őket a helyszínen.

Előmozdítása az oldal tartalmát

Vannak összetett kérdések, amelyeket meg kell vizsgálja nagyon jól ismerik az érintett alanyok. Tehát, ha nem szakértő a témában, akkor ez a cikk nem szükséges írni, nem véletlenül, hogy az emberek hamis információkat.

Ez nyomja a helyén jól tájékozott emberek, és ők csak nem hozzád.

Hogyan támogassuk a honlapon, hogyan lehet pénzt online

Meg kell érteni az első alkalom, hogy olvas, így írni a hozzáférhető nyelven. Ügyeljen arra, hogy végezze el a belső optimalizálása az oldalon - ez a passzív állapotban lehetővé teszi a keresőmotorok rangsorolja a honlap jobb.Minden világos a neve, postai linkeket a cikkeket a társadalmi hálózatok. Keresse meg a csoport a témában, van egy csoport, amelynek segítségével szabadon elhelyezhet információkat.

Akkor biztosan létre egy másik és osztálytársak, és hasonlók, de ez időt vesz igénybe, és ez jobb, ha nem szórja sok projekt, és koncentrálni.

Website Promotion kommunikáció a fórumokon

Közlik a vitafórumok és csak hagyja linkeket a honlapon. Csak meg kell csinálni, és nem spam, kapcsolatok tematikus források, rangsorolás javítása és teljesítményének növelése TIC és PR.

Készítsen szálak a fórumokon maguk érdekeit érintő kérdésekben, és mintha véletlenül kommunikációban hagyjuk egy linket a webhelyen. Sajnos linkek sok fórumok zárva indexálás, így próbálja megtalálni azokat hivatkozásokat, ahol indexelés engedélyezve van.

Bár minden esetben, chat a fórumon legalább vezethet, hogy a webhely több látogatót.

Töltsön a verseny honlapján

Holding versenyek nyereményekkel vezetne helyén rendszeres látogatói. Hogyan végezzen versenyek fogom készíteni az anyagot.

Forgalomba bejelentések cikkek

Hely bejelentéseket a cikkeit a harmadik féltől származó forrásokat. Van egy nagy információs portál Iratkozzon és hasonszőrű. Lakom bejelentéseket a cikkeket ezt a szolgáltatást, ez egy nagy plusz 2:

  1. Az ő látogatók, ez az úgynevezett szabad forgalmat.
  2. Linkek a szolgáltatással vannak indexelve a keresőmotorok, és ennek eredményeként javul a kereső a webhelyére.

Ahhoz, hogy reklámozza a honlapján beírhatod cikkeket a harmadik féltől származó forrásokat.

Bár előrelépés a katalógusban már régóta a múltban - ezek az eszközök még mindig él és dolgozik.

Itt ilyen van szabad módon önálló reklámozza a webhelyét. Most itt az ideje lépni a fizetett módszerek.

Fizetett reklám oldal az interneten

Fizetett módon promóció is bővelkedik, adnak egy szinte azonnali hatást, de erősen sújtotta a tárcát.

Felnőtt Website Promotion cikkek

Vásárlás webhelyére mutató linkek

Vásárlás webhelyére mutató linkek továbbra is az egyik legfontosabb módja, hogy támogassák, de a kereső algoritmusok folyamatosan változnak, így azt hiszem, a következő néhány évben, ez a téma kell merül ki.

Linkek lehet megvásárolni két formája van:

  • Vásárlás ideje hivatkozásokat. Ezek a hivatkozások vásárolt a tőzsdén ideiglenesen összeköti. Az egyik legjobb cserék kapcsolatok - a SAPE
  • Vásárlás örök linkeket. Ezeket a linkeket vásárolt örökre van egy donor helyet. Legjobb Bazár GoGetLinks

Hogyan támogassuk a honlapon, hogyan lehet pénzt online

Akár vásárolni egy úgynevezett őrök referenciák, de velük a sok baj, és én csak korlátozott mértékben lenne, vagy inkább azt szorítkozom csak a két csere. Sape is értékesít örök kapcsolatokat, de a minősége helyek Gogotlinks sokkal magasabb.

Ha egy helyet a Jak (Yandex katalógus) és dmoz

Hozzátéve UC lehet ingyenes, de hogy őszinte legyek én soha nem hallottam néhány forrás hozzáadott ingyenes. Az ár ebben az örömben 17 000 rubelt. A pénz kifizetésére kerül sor, de ha a honlapon lesz viszont szemetet - ez kizárja a katalógusban.

Ami a katalógusban dmoz hozzá ingyen, de ez elég nehéz bejutni. Szerencsém volt, és az első honlap kap el.

Tehát, ha felveszi a helyszínen információs katalógusok rendben lesz és annak támogatása sokat javult.

Itt vannak az alapok, hogy mit vesz, hogy segítsen reklámozza a webhelyét.

Ez minden! A téma nyitva van, a legjobb, és a sikeres promóció!