Hogyan tartsuk a honlapon oldalt, számítógép online kurzusok

Ways, hogy mentse az internetről származó információk (weboldalak, képek, szövegek, a média és mások.) Azonos a legtöbb böngészőben. Ie megtakarítás eljárást szinte azonos a leggyakoribb böngészők, mint az Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox. Vannak bizonyos különbségek amikor elment egy weboldalt a Google Chrom böngészőt. De az egész algoritmus természetvédelmi lehet leírni, mint egy sorozat bizonyos intézkedéseket.Annak érdekében, hogy a honlap oldalán alábbiakban felsorolt ​​böngészők, akkor számos lépést kell végrehajtania.
Keresse parancsot a helyi menüben a „Save as ...” vagy először nyomja Knap található menüben vagy a bal felső sarokban a böngésző, mint az Opera vagy a jobb felső sarokban, mint a Google Chrom, és válassza ki a „Page / Save As ...”. Leggyakrabban megtakarítás történik a helyi menüből.

Minden böngésző megvannak a maga sajátosságai. Menteni az oldalt a legtöbb böngésző támogatja a képesség, hogy a helyi menü megjelenítéséhez. azaz kellemes ahhoz, hogy megosszák a jobb gombbal, és válassza a „Mentés másként ...”.

Az Operában a helyi menüben, nincs mentés funkció az oldalon.

Menteni az oldalt tetszik meg kell hívni az Opera / page / Mentés másként ... menüpontot.

Az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome lehetőséget kínál, miközben kinyitja a helyi menüt, hogy van, meg kell, hogy jobb klikk egy üres területre a böngésző ablakot.Ezután mentse a weboldal egy mappát a számítógépen, előre meghatározott, a szükséges magának a címet az oldalon, és egy helyen tárolni a számítógépen.

Weboldal, teljes (* .htm, * .html)

Weblap, csak a HTML (* .htm, * .html)

Web Archive, egyetlen (* .mht) fájl

Ha a weblap van mentve, teljesen - mappa jön létre, képekkel és egy külön fájlban.

Ha menteni webarchívum, libasorban, hogy az oldal olyan módon, ahogy látja a számítógép képernyőjén. Ez a funkció használható a böngészők egyre gyakrabban. Aztán a kép csak egy fájlt, és nyissa meg, láthatjuk az eredeti oldalt mentett.

De néha szükség van, hogy mentse a fájlt elektronikus dokumentum módot. PDF formátumban (nyit Adobe Reader telepítése, például). Ez lehet, hogy a böngésző a Google Crome. Ehhez a honlapon hívja a menü „Print» (Ctrl + P), és válassza ki a »Change« gombra, és mentse a listából. Mégis, ez a böngésző lehetővé teszi, hogy mentse a lapokat az interneten a Google-ROM-on. Ez a funkció, az elmúlt években, egyre népszerűbb.

Tudod, hogy egy parancsikont, hogy mentse egy tárgy, ha klinut on futtatni a fájlt, kattintson a jobb gombbal, és válassza a Küldés / Asztal (parancsikon létrehozása)

Gyakorlati feladat, hogy a cikk „Hogyan kell tartani az oldalt az oldal”

Kapcsolódó bejegyzések:

  • Hogyan oldal kinyomtatásához az interneten a különböző böngészők
  • Hogyan állítsd be az alapértelmezett böngésző?
  • Hogyan cserélje ki a keresési karakterláncot a Yandex keresési karakterláncot a Google Opera böngésző
  • Hogyan lehet eltávolítani a keresési böngésző címsorába Yandex Opera
  • Hogyan lehet eltávolítani egy oldalt a rögeszmés böngészők
  • Hogyan lehet eltávolítani a tolakodó oldal Opera
  • Hogyan kell menteni a hosts fájlt beállta után rögeszmés oldalt a böngészőben
  • Hogyan lehet eltávolítani a pop-up banner WebCake Google Chrome
  • Hogyan lehet eltávolítani BetterSurf?
  • Hogyan lehet eltávolítani a tolakodó oldalt a Google Chrome
által kódolt nessus

Hogyan keressünk információkat az interneten