Hogyan tartsuk a srác, hogy az alfa


Bárcsak, amíg a barátja érdeke, hogy ne tűnjenek el.

Akkor olvassa el ezeket a tippeket.

- Adj neki egy esélyt, hogy egy hódító, mert a vérükben. Hadd megérteni, ha azt akarja, hogy legyen veled, akkor fog kerülni neki jelentős erőfeszítést. Hozzáférhetetlenség lány okozza a legnagyobb érdeklődés. És a fiúk nagyobb értéket a valamit, ami régóta keresett.- Ne rögtön kiderült, hogy neki az érzéseit, még akkor is, ha a szimpátia neki, hogy tele vannak. És nem rohan, hogy válaszoljon neki ugyanazt neki: „Szeretlek.” Köztudott, hogy a gyerekek beszélnek először, majd úgy érzi, a lányok éppen ellenkezőleg.

- Mindig kíváncsi, hogy mi a fontos neki. Vagy legalábbis tudja, hogyan kell hallgatni.

- Ha egy srác ad okot a féltékenységre, és szándékosan próbálja nyugodtan figyelmen kívül hagyjuk az erőfeszítéseit. És biztos lehet benne, a győzelem nem kényszerít magát sokáig várni, és újra meg újra hamarosan.
- Soha tudassa vele, hogy az élet nem lenne elveszíteni értelme, és anélkül, hogy - senki sem. Mert előbb-utóbb, felismerve ezt, akkor elkezdi használni azt.

- Mindig rejtély maradt neki, nem volt előre látható. Egy bizonyos módon, srácok ez izgalmas. Ma ne hagyja, hogy ez nem egy lépés, és holnap a leginkább nyugodt.

- Soha ne mutasson gyengeséget, szeretnek lenni, bár mecénások, és még tiszteletben tartja az erős nőket.

- És végül, csak kezelni azt, amit szeretnék, amíg ez a tiéd. És működik mondja a szerető szív. És ne csináld ezt, akkor mi igazán fog panaszkodni.

- Ne feledje - fontos egy kapcsolatban, hadd kezelni - hadd úgy, mint egy ember.

Ezek a kis trükkök segít tartani a srác mellé.
Tisztelet, értékelik és szeretik egymást!