Hogyan tartsuk a srác mellé egy életen át

Hogyan tartsuk a srác mellé egy életen át

Nők - gyönyörű teremtmények, bármire képes. Finom, szép, isteni és ízletes. Titokzatos, törékeny, annyira édes a saját erősségeit és gyengeségeit az ilyen nehéz időkben. A nő - a múzsa, egy nő - az áhított díjat. És ez valóban így van.Emlékszel a történetet, amelyben sok példa van arra, hogy egy nő teszi az embert harcolni érte, a vérontásra, hogy feláldozzák az életüket. Hány nő imádta, hogy hány dedikált versek és versek?

Igen, igen, sokan szeretnék lenni, mint ők, akkor csak elkapni a véleményét férfiak és azokat a bókokat. Szeretnénk tartani egy életen át neki az ember, hogy neki minden nap egyre több és több számunkra, hogy szerelmes? És minden nő képes megtenni!

A fő probléma az, hogy minden nő, a szerelem, elfelejtjük magunkat. a problémáikat és igényeit.

Mi belevetik magukat a forgatagban a kapcsolatok, megfeledkezve arról a barátai, mintegy fejlődésüket. A legtöbb ember törés vagy változásnak, mert azok már nem érdekes egymást, azokat már nőni.

De hogyan kell viselkedni, hogy mindig érdekes, titokzatos, hihetetlenül szép? Ahogy még talán tartani a fickót? Csak azt kell végezni néhány egyszerű tipp. amelyek rendelkezésre állnak minden nő számára.

  • Először. A legfontosabb eleme a siker az egész vállalkozás - az a felismerés, hogy egyedülálló. a legszebb, legkívánatosabb nő a világon. Szeresd magad, kényeztesse magát, adj magadnak egy pillanatra az öröm. Meg kell értenünk, hogy minden, amit csinál az életben - ez mind csak elérni a saját személyes boldogságot. Szeresd magad, akkor másoknak egy esélyt, hogy szeretlek.

Először is, úgy dönt, a saját preferenciái, az álmok és tervek. Vegyünk egy notebook, amelyben levelet 10 pozitív és negatív oldala.

Például. ha nem tetszik a súlya. Mi a probléma? Szereted magad, akkor mindezt csak a magad! Dolgozzanak ki, enni is. Örülök megfigyelni, mivel a plusz centi körül a derék gyorsan olvadó.

De mindezt magának. és nem valaki más. Nem kedvéért a szeretett, testvér, barát, karrier, főnök. Csak magad! Notebook állni akkor jó helyette. Írd bele 20 kívánságait, hogy minden bizonnyal szeretne játszani a maguk számára. Ezután hajtotta végre őket! Szeretnéd megtanulni angolul - regisztrálj tanfolyamok, szeretnék megtanulni főzni - megy a szakácskönyvet.

Higgy magadban. Csak miután ezt megtette, folytassa a következő lépéssel.

  • Második. ne feledd, hogy - a hőn áhított díjat. Minden ember természeténél fogva - a vadász. A férfiak szeretik nyerni, akkor nem kell egy trófeát, amely maga megy kezét. Az ő szemében, van, hogy egy hercegnő egy magas torony, amely szükséges, hogy felébredjen örök álmát. Legyen titokzatos szépség. Ön - a királynő, akkor - tökéletes lény.

Ha azt veszi észre, hogy a férfi korábban már közömbössé vált meg, majd rávenni, hogy hagyja, tartsa a fickó távolság. Eltűnnek a hétvégére, menj ki a barátaival, nem reagál a hívásokat. Ha úgy gondolja, naponta biztonságosan eltűnik egy hétig, ha hetente egyszer, majd eltűnik egy hónapra. Csak csináld, majd az állatokat külön-külön, úgy, hogy az ember nem gondolja, hogy van hátra.Tartsa a fickó könnyen kialakítva és egy nő, aki ismeri őt éri.

De néha eltitkol, bemutatva annak fölénye. Hadd érezzék az előnyt élvez a többi ember, hogy van valami, tanítani egy ilyen gyönyörű nő, mint te. Te is pénzt keresni az interneten keresztül, hogy sikeres legyen az bármilyen tevékenység. Ez jön le csak hinni magukat, és a saját képességeit.

Hogyan tartsuk a srác melletted?

Hogyan tartsuk a srác mellé egy életen át

A legnehezebb a kapcsolatok ezek törékenysége, ami függ a mindkét fél számára. Ez valóban így van. Tartósan tartani a srác mellé csak akkor, ha ő akarja. Vagy azt hiszi, hogy ő akart.

A recept marad minden ugyanaz: legyen neki annyira kívánatos és tökéletes, hogy csak nem akarja elhagyni.

De róla azt mondta, sokszor. Man - ez nem egy kiskutya, amit meg kell ápolják. Rendezze a férfi extrém helyzetekben, tartsa jó állapotban és a feszültséget. Hadd hinni, hogy ő - nem az egyetlen lehetőség. de csak az egyik, akivel megmagyarázhatatlan felfüggesztette.

Te - Muse kívánt, hogy meg kell tartani. Hadd úgy vélik, hogy az ő oldalán van szüksége, hogy némi erőfeszítést a megtartása. Tedd az ellenkezőjét. Modern ember annyira hozzászokott, hogy a nők mennek át a nyomában, képes arra, hogy őrült dolgokat nekik. Vedd le az ember, hogy emlékezzen, hogy hódító, és ha - a trófeát. Kiszámíthatatlan ...

Javasoljon egy új jelent a szex, ruha, elegánsan és mindig legyen ápolt és kedves. Válasz mások tiszteletét, visszafogott, de mégis válaszolni. Hadd lássa, hogy a többi ember figyeljen meg, és hogy tetszik.

Soha ne nyissa ki magad teljesen! Beszélj szív a szívhez, „Ó, te annyira szokatlan”, „nem értem, te!” Lead csak arra. Mi nő ellazítja, és hozza az összes információt egy ezüst tál. Ahhoz, hogy gondolkozzanak a választ kérdéseire a kapcsolatot, kérdezi. Hadd gondolni, hogy maga, és amilyen gyakran csak lehetséges. Vedd rá, hogy keresik a választ, hogy szenved, hogy nézd meg a lehetetlen és a hőn áhított trófeát.

Intrika - ez a fő fegyvere minden nő!

Ne feledje, egy nagyon fontos szabály: Soha, semmilyen körülmények között ne mondd barátja a korábbi férfiak. Sok nő szeret dicsekedni a férfiak, az általuk választott a múltban. Hagyjuk ezt a hülye szokás! Ki melletted, ő és nem valószínű, hogy szeretne hallani valakit. Kár agya és tartsa az elmúlt veled. Legyen ez lesz egy másik eleme a puzzle.

Hogyan tartsuk a srác mellé egy életen át?

Hogyan tartsuk a srác mellé egy életen át

Ha meg szeretné tartani a srác a szomszédból jó, nincs is jobb, mint a tanácsadás nem siet nem fog találni. Legyél a barátja. A másik, hogy ami jön, semmilyen körülmények között. Meg kell lennie egy lány, amiért nem fog panaszkodni, hogy valaki az oldalán, és könnyen lehet, hogy akkor azok semmilyen követelést. Nem bűncselekmény. Barátság férfiak nagyon fontos.

Ha ő azt mondja, hogy mit elégedetlen, örüljetek! Ez a legmagasabb formája a bizalom. És ő majd várni az azonos tőled.

Tanulj meg hallgatni nemcsak maga, hanem az övé. Beszélj, megtalálják a közös beszédtéma, meghajtó valahol együtt, összegyűjti az emlékeket. Ne félj attól, hogy úgy tűnik, vicces, szeszélyes, buta. Légy önmagad! Hadd szeretlek, és nem illúzió. Számíthat rá, hogy ugyanezt tegyék. Ez az a személy, akivel szeretne eltölteni egy életen át! Ezért meg kell lennie egy jobb barátja az Ön számára.

Ha azt tervezi, hogy maradjon ez az ember örökre, mutasd meg neki, és kérje a véleményét ebben a kérdésben. Készítsen terveket. Tervek közös látogatások, közös beruházási tervek nagyobb vásárlások.

Beszélje meg véleményét a család, házasság, gyerekek. Ne féljetek azoktól, beszélgetéseket.

A legrosszabb forgatókönyv, akkor elváltak, és nem indul egy komoly kapcsolatot. És a legjobb - akkor van egy szövetségese, az asszisztens a módja annak, hogy egy tökéletes család.

Mindezen egyszerű szabályok végezheti modern és intelligens nő. De ne feledjük, hogy a legfontosabb dolog egy kapcsolatban - ez a párbeszéd és a kölcsönös megértést. Meg kell lennie egy csapatnak, van, hogy együtt erősebbek, akkor abban vele. Egyébként minden erőfeszítést - csak egy szeszély.

Sok nő, hogy egy nagy hibát próbálják tartani azt a tényt, hogy soha nem is tartozott.

És szeressük egymást!

Egyéb oldalak ezen az oldalon EraLady.ru

Találkozom egy srác fiatalabb, mint én 5 éve, szeretnék, hogy maradjon vele az élet ..., vagy nem

Ó, hát világos.
És azt hiszem: Th barátnőm hirtelen elkezd mutogatni?

Zaguglit számára: jól tudta, hogy ki ő olvasott.

Ne férfiak nem más, hogy szórakoztassák a hölgyek, mint egy dagadt ego.

Karoch érzékelt némi podlyanu és elhagyta a „hercegnő”.