Hogyan tartsuk férfi, 12 Ways kapcsolatok

Az ember képes lesz nyerni még a legáltalánosabb együgyű, mert, mint tudjuk, van egy speciális értelemben nem szükséges. De ez nem minden ember képes lesz megtartani. Hogy csinálod?Hogyan tartsuk férfi, 12 Ways kapcsolatok

Ismerje meg az igazit, megpróbálja okoz nekem, hogy fordított érdeklődés. Ha kiderül, ő üt vele, ígéretes, mivel úgy véli a kapcsolatot, amelyre felkészült megy messzire. Hogy mást? Ez egy kedvenc ember! Úgy kezdődik, hogy szentelje neki minden szabadidejét, megfeledkezve a saját érdekek és hobbi, ami fokozatosan megszüntetik, és a baráti kör egyre kisebb és kisebb, mint egy eredmény zárva csak egy szerető. És miért kell valakinek, ha minden rendben van, emellett az ügy átkerül a esküvő (azt hiszi).

Mártva álmok egy hosszú és boldog életet az ember, nem veszi észre semmilyen változást, különösen, amikor a viselkedését a második felét. Normális esetben mindez észre későn, amikor a régóta várt és szeretett egy helyett egy kéz és a szív javaslat szerint a végkielégítés kapcsolatok. A fájdalom és a zavarodottság elkezd lapozhat ezeket a kapcsolatokat szem előtt tartva, folyamatosan azt kérdezi magában: „Mi hiányzott belőle? Miután adtam neki mindent!”. Ennek eredményeként, mint a világ legtöbb női népességének, ő arra a következtetésre jut, hogy „minden ember - gazemberek, nem értik, mit akarnak!”, És minden ilyesmi.

Nem fogunk úgy gondolja, tipikusan, és próbálja megérteni az okokat, melyek a tény, hogy az ember elveszti érdeklődését nem régen szeretett. Felismerve Ezen okok miatt ezek elemzése és tanácsát követve az alábbiakban leírt, akkor mindig képes marad az egyetlen neki az ember, nem kell aggódni a rivális. Egyszerűen nem lesz!

Az okok a hűtés kapcsolatok a férfiakból.
Azt kell mondanom, hogy mindannyian hajlamosak keresni újdonság. És ha a nők találják egy új dolog, vagy egy új frizura, akkor embernek szüksége van a jelenléte újdonság a kapcsolatot egy nővel.

Minden ember természeténél fogva - a hódító, és ezért a nők bemutatkozásra oly módon, hogy mindig is szerettem volna nyerni. Tereli ösztön hódító, fenntartja érdeklődését a nő.

Nők maguk lekicsinyelni saját fontosságát a szemét a férfi, akit szeretett, mert a rendelkezésre állás.

Ezek a fő szempontok a hűtési viszonyok között egy férfi egy nőt, amelyhez az élvonalbeli különböző okok miatt.

Módjai tartja a férfiak.
Hogyan kell tartani az ember, hogy kötődik az erős láthatatlan szál? Először is meg kell változtatni, hogy legyen az álom lány neki minden módon - egy sikeres, erős, magabiztos, független, bizonyos mértékig, rosszindulatú, hogy nem lehet megunni szeretni. Nagyon fontos a kezdetektől a második felében, így érthető, hogy ő külön neked, és ami a legfontosabb egyedi. Napi mutatja, hogyan értékeljük azt, némi szép és különleges dolgokat neki. Te, persze, senki sem kényszeríti, hogy szolgálja, hogy eleget szeszélyeit és vágyak kereslet. Csak néha még a legtöbb hétköznapi apróságok (főzni a kedvenc csemege, hogy vásároljon valamit, amit már régóta álmodott, stb), érzékenység, gondoskodás és figyelem mondható el az érzéseit, mint a szavak.Legyen mindig kéznél, hogy különös gondossággal és megértést, ha ez rossz. Jellemzően az erősebb nem tapasztalható mind az érzelmek önmagukban való félelem megjelenő gyenge. De a viselkedése a férfiak mindig ad az érzelmi állapot. Mindössze annyit kell mutatni neki, hogy észre változást a hangulat, problémák vannak, bár nem nasedaya nélkül hibáztatja, és nem kérnek semmit. Az ember maga akar mondani mindent, és még kér tanácsot egy adott ügyben. Amennyiben a Tanács nem is kell, attól még nem lesz kellemes nyilvánul felé törődést és figyelmet.

A nő, akinek férfi büszke, soha el nem hagyta őket. A férfiak gyakran állítják magukat, a tárgyaláson a többi férfi csodálom másik felét.

Kapcsolat a kedvese, mindig melegítjük. Amikor ez a kapcsolat, akkor éber, azt gondolva, hogy most vagyok férfi sehol nem megy sehova. Egy hatalmas tévedés! A rutin a kapcsolat nem a férfiak, meg kell fajta. Egy nő kell fűteni állandóan az ő érdeke, hogy a festék a közös élet, ne hagyja, hogy a dolgok sodródás, ami egy jól megalapozott rutin.

A különböző, leleményes és ötletes! Kezelés szórakoztatni egy férfi, aki unalmas, mely kérdések az Ön közelében akkor minden szabad elfelejteni.

Legyen elengedhetetlen a fele, csak így lehet megtartani. Legyen ez egy barát, egy csodálatos szerelmes, jobb kezével, ami az összes dolgot, amit keresett nőknél, összeolvad velük együtt. Azonban van egy, de, el lehet kezdeni a érzékelhető tőle magától értetődőnek. Így néha azt kell megmutatni az ember milyen szerencsés, hogy hány jó cselekedetek neki, ahogy lesz rossz nélküled. Például, akkor megy egy rövid vakáció (hét elegendő lesz) anélkül, hogy neki a hely, ahol nem szívesen megy (a rokonok a faluban, például). De itt kell készülnie egy úgynevezett mellékhatásai. Ha lehet menni egy utazás egyedül, így ugyanaz a dolog, nyugodtan gyakorolja, és ez. Ezen felül, miután a visszatérés a megbízás nem várja meg a tökéletes lakást.

Legyen ápolt, ne csüggedjen, és nem fut magukat. Működik vagy otthon maradnak, akkor meg kell keresni a legjobb. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal menjen a diéta, futás a szilikon mellek és felszív az ajkát. Fontos, hogy tiszteletben magad, mint te, és próbálja meg lehet vonzó. Általában idején társkereső nők preen órát, hogy jó benyomást a választottakat is. De aztán a dolgok változnak, a nők már nem biztos, hogy azok, amit tesznek, és hogy van-e általában nem követik a frizura. Házak gyakran halvány fürdőköpeny és papucs. A nő szépsége nem a természet az adatok és a képesség, hogy kiemelje azok erősségeit és gyengeségeit elrejteni, képes mindig nézd luxus nő. Gyakran előfordul, hogy nem ápolt nő provokál egy férfi, hogy paráználkodj, mert olyan sok szép nő.

Ha azt szeretnénk, hogy az ember maradni örökre, megállítani a enrage, akkor megszűnik a feldühít téged. Gyakran előfordul, hogy a nők azok tippeket az ember nem veszi észre, hogy azok bemutatva őket fiat hang, mintha magyarázni nesmyshlonomu gyermeknek, hogyan és mit kell csinálni. Mindez árthat az önbecsülés az emberek. A probléma megoldható, ha a tanácsot vagy követelmények kerülnek bemutatásra a szokásos pozitív hang.

Ha már megvan a barátja második felében és a muri velük, soha nem mesélte el közvetlenül. Ne tegye, hogy válasszon, melyik Majd mérleg és a többi barátai. A választás nem lehet az Ön javára, akkor, hogy ez csak az elv. Az ember nem adja, akivel kommunikálni, és aki nem.

Ebben az esetben a probléma a figyelem hiánya az ő része, amire szüksége van, és közölni vele. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát, azt fogja hinni, maga. Talán kevesebb lesz, hogy barátok, de ez majd csak a döntést, de nem a szeszély vagy az ultimátumot.

A férfiak nem szeretik revnivits, sőt, meg kell megvalósítani, és elfogadja azt a tényt, hogy soha nem fogja megállítani nézi a többi nő. Lesz ebben az esetben is meg kell bonyolult. Arra is felhívja a figyelmet, hogy azok a nők, akik felkeltette az ember. Elemezni, mi lehetett volna elkapta. Felismerve, hogy az ember úgy véli, érzéki és vonzó nő, akkor lehet majd használni a saját javukra. Válthat ki egy kis féltékenység a férfiakból, fontos, hogy ne vigyük túlzásba, majd a képzeletbeli javára a többi rajongóval is okozhat az ellenkező hatást. Akkor az ember nincs korlátozás. Árulás és a hűtlenség a férfiak nem megbocsátani.

Ne megszállott, ne menjen túl messzire, hogy egy szeretett törekvéseikben. Meg kell maradnia a szabadság illúziója, ami azt illeti, és te. Aztán sor kerül, és a jövőben is érezte, hogy ő is elveszíteni.