Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

A legtöbb szülő nehezen szervező gyermekek alvás. Gyermek nem alszik napközben, kevés alvás, gyakran felébred éjszaka, vagy akár nem hajlandó aludni. Ez ahhoz vezet, hogy a fáradtság a szülők, akarnak, hogy egy baba ágyba ő nem hajlandó, és megfelelő aktivitással. A gyereknek szüksége van pihenésre, az egész család alkalmazkodott a rendszer a baba, vannak hátrányai. Dr. Komarovsky néhány általános tipp, hogyan tegye a babát aludni.Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

rangsorolása

A gyerekek hamar elfárad, szükségük van a megfelelő pihenés, hogy meggyógyul. Segít a fejlesztés az agy és az idegrendszer. Alváshiány vezet a krónikus fáradtság, csökkenti a védő tulajdonságait a szervezet. Kisgyermek legfontosabb nap pihenés.

Alvó baba nem vezethet az álmatlanság szülők. anyák kötés újszülött különösen erős, úgy érzi, érzelmei és reagál hasonló viselkedést. Krónikus alváshiány mama, rongyos, feszült helyzet a család vezet a szorongás, a gyermek. Ennek eredményeként, ez rosszabb, mint alvás, alvás a család többi tagja van törve. Kísérletek, hogy a baba több fárasztó. Nehéz beszélni a helyes fejlődését a gyermek és az egészséges kapcsolatok a szülőkkel. A legfontosabb - nyugalmi helyzetben a család minden tagja.

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Rest kell megszervezni összhangban az általános követelményeket a család. Meghatározó gyermek alvó állapotban van, el kell dönteni, hogy mennyit feküdt a baba kényelmes a szülők. Ez függhet a munkarend, teendők a ház körül, tanulmányozva az idősebb gyermekek. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a napi lefekvés előtt.

Annak megállapítására, komfort mód, akkor be kell tartani a funkciók a baba: megfigyelni a délutáni és esti csökkenti annak aktivitását. Grudnichok kezd mutatni, hogy ő akart aludni, tercier szemét, ásít, szemtelen. Jobb kezdeni a verem, gyorsan elalszik.

elengedhetetlen, hogy tartsa be a létrehozott rendszer. Ha úgy dönt, hogy a gyermek 23.00 órakor, meg kell ragaszkodni a kiválasztott időben. Az a szabály vonatkozik a délutáni nap. Menetrend alkotják a szokás a baba, és hozzájárul a gyors elaludni a tervezett időben. Megfelelően szervezett baba alvás lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást az egész család számára.

Hol jobb feküdt?

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Anya joga van önállóan határozza meg a nyughelye a gyermek számára. Akkor tegye meg a baba az ágyban, ha a szülők annyira kényelmes. Újszülött megnyugodni egyszerűbb és gyorsabb, ha anyám mellett, úgy érzi, az illata haza. Érdemes megjegyezni, hogy a szülők elég aludni az ágyban egy újszülött rossz, van, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a baba. Ha a gyermek 3 hónapnál régebbi, ő továbbra is aludni a szülők, következésképpen nehéz hozzászoktatni őt tölteni az éjszakát egyedül.

Dr. Komarovsky ajánlott feküdt a baba aludni külön ágyban. Optimális helyen szülők hálószobájában tartják, hogy akár egy év, akkor azt javasoljuk, egy külön szoba a gyermekek számára. Sok modern gyermekorvosok engedélyezi a gyermek aludni a szüleik, nem fejlődésének elősegítése az egészséges gyermekek alvás.

Fektetése baba a kiságy egy napra, és az éjszakai alvás hozzájárul a gyors elaludni, és alvást. Egy stabil, reflex „ágy - egy álom.” Az állandó változás a nyughelyet vezet szorongás, újdonság az érdeke, hogy tanulmányozza a környezetet. A riasztó állapotát a gyermek nehéz aludni.

Miért ébred fel?

A szülők megpróbál, hogy ne zavarja az alvó gyermeket. Hosszú alvások vezet az aktív ébrenlét és nehézségek, amikor lefekszik éjjel. Az életkor, a gyerek nem alszik, mint a nappali. A gyermekek igényeinek kielégítésében a különböző egyedi. Ott az átlagos mennyiségű alvás szükséges:

 1. Gyermekek 3 hónaposnál fiatalabb kell 15 és 20 óra egy nap,
 2. Hat hónapos baba alszik 15 óra;
 3. Éves gyermek szükségleteinek 14 órán át.

Ha a 6 hónapos baba alszik napközben több mint nyolc órán át, este, ő nem aludt sokáig, éjszakai pihenést jelentősen csökken. Jobb, hogy korlátozza alvások. Az első hónapban egy újszülött igényel sokkal több időt, hogy meggyógyul, akkor megéri, hogy felébredjen az etetés, fürdés, szükséges eljárásokat.

Gyerekeknek 3 hónapnál régebbi, meg kell nézni. Ha nap elég hosszú, és éjszaka nehéz feküdt, szükséges, hogy felébressze a nap elején a korai és hogyan megy aludni. Kapott segítséget szabályozza az alvást.

Az életkor, a sok gyermek drámaian csökkenti annak szükségességét, hogy a délutáni nap, ennek oka, hogy az egyéni jellemzők. Ha egy gyerek beteg, kevés alvás, ne erőltesse kényszeríteni. Elegendő aktivitás, jó közérzet, napközben és gyorsabban elalszol este mutatja azt, hogy nyugodtan lehet teljes anélkül, délutáni nap.

takarmányozási rendszer

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Meg kell nézni a viselkedését a jól táplált grudnichka. Ha aktívvá válik, meg kell etetni egy órával lefekvés előtt. Ő lesz ideje megnyugodjon, és ne zavarja üzemmódban. Sok gyermek könnyen elaludni evés után, meg kell etetni őket, mielőtt őket az ágyba a nappali és éjszakai.

Hónapos baba táplált 1-2 alkalommal az éjszaka folyamán, általában megrendelésre. Fokozatosan hozzászoktatni a baba a takarmány egy bizonyos időben, a gyermekek 3 hónapnál régebbi, éjjel elég, hogy egy étkezés. A gyerekek hat hónapnál régebbi, nincs biológiai éjszakai etetés előtt.

Érdemes megjegyezni, hogy a baba felébred éjjel, nem csak az éhségtől. A szervező a takarmányozási rendszer ne siess, hogy őt a mell vagy inni egy üveg keverékével ébredés a beállított időpont előtt. Gyakran a baba megnyugszik, és elalszik a saját. De mi kell megetetni erősítését sír.

Activity napközben

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Kisgyermek egész nap érdeklődéssel ismeri a világot, akkor kap egy csomó új információt. Gazdag élet grudnichka segít gyorsabban elalszol, elősegíti a nyugodt alvást. Vannak különböző módon: • Napi sétál az utcán, napközben aludni a szabadban;
 • Játszani a gyereket, zenehallgatás, olvasás hangosan tündérmesék;
 • Különböző formáit vizsgálja a világot, új emberekkel találkozni, szocializációs gyermekek és rokonok;
 • Masszázs, torna a baba.

Események és hozzájárulnak az egészséges alvás és a teljes harmonikus fejlődését a gyermek. Fontos, hogy korlátozza az aktív időtöltés közvetlenül lefekvés előtt alszik újszülött. Tipegő megnyugodni, akkor könnyebb ráhangolódni aludni. Javasoljuk kikapcsolása külső hangforrások és néma a fény, hogy a gyermek nem zavart, és nem fél a sötét jövő. Ha a fény ki van kapcsolva, elkezd cselekedni, meg kell próbálni megnyugtatni, nem beleértve a világítást.

Sok gyerek gyorsabban elalszol, amikor lengő karok, az ágyban. Komorowski az említett eljárás egészen elfogadható. De a visszaélés ily módon vezethet álmatlan éjszakák, amikor a szülők felváltva csóválták a baba. Ha lehetséges, meg kell tanítani neki elaludni a kiságyban, és előkészítse a szeszélyeit, és sír az első megszokni.

A levegő a baba szobájában

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Kényelmes levegő hőmérséklete a szobában alszik 18 ° C, az optimális nedvességtartalma 50-70%. A fülledt szobában baba nehéz aludni, mert a levegő hiánya. Meg kell szellőztetni rendszeresen oxigént. A hálószobában túl meleg alvó baba veríték, ébredt fel a fájdalmat, de növeli annak valószínűségét, megfázás. Forró levegő is okozhat kiszáradást, rossz közérzet.

A száraz levegő vezet a szárítás és a duzzanat a nyálkahártya orrgarat. Csökken a helyi immunitás, kedvező feltételek kialakítása a káros mikroflóra, gyengíti a testet.

Meg kell mosni rendszeresen használja párásító a levegő és a monitor teljesítményét hőmérővel és páratartalom. a gyermek testének hőszabályozás eltér a felnőttek, a szülők nehéz meghatározni a hőmérséklet kényelmes a baba az érzéseit.

Fürdőzést alvást

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Víz eljárások fontos szerepet játszanak a gyermekgondozás. Úszó lehetővé teszi, hogy fejlessze, erősíti az izmokat, enyhíti a fáradtságot. Mielőtt gyógyulást a köldökzsinór seb van szükség, hogy egy külön kád fürdő, csökkenti a fertőzés veszélyét minimálisra kell csökkenteni. Akkor jobb, ha közös nagy fürdőszoba, a gyerek tudott úszni, mozgó karok és lábak, splash.

A fürdővíz szolgál hasznos gyakorlat, és öröm a baba. Pozitív érzelmek, pihentető edzés után hozzájárul a jó alvás. Bőrápoló vizes oldatát különféle főzetek a gyógynövények. előre ellenőrizni az allergiás reakció a gyermek.

Az alkalmas hőmérséklet meleg, 36 °. Melegvíz irritáló hatást gyakorol az idegrendszerre, a baba, ami a visszatérést a kívánt hatást. Magatartási vízkezelő ajánlott röviddel lefekvés előtt, a legtöbb baba elalszik szinte azonnal.

Gyermekágy baba

Hogyan szervezzünk egy hely, ahol aludni? Meg kell, hogy vegye fel lapos és kemény matrac, így nem erősen beszakadt súlya alatt a gyermek és gyorsan visszaállítani az űrlapot. A megfelelő kialakulását a gerinces kanyarban kell adnunk párna: ez mutatja a gyermekek két év alatt. Blanket van szüksége könnyen anélkül túlmelegedés, fagyasztás.

Ágynemű kell tenni a kiváló minőségű természetes anyagokból. Szintetikus rossz légáteresztő és nedvesség vezet pelenkakiütés egy gyermek okozhat allergiát. Meg kell választani körültekintően az alkalmazott mosószerek gyermekek dolgokat, akkor jobb, ha nem használja a különböző légkondicionáló.

Pelenka alvás

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Dr. Komorowski úgy véli, hogy a megfelelően kiválasztott pelenka elősegíti a jó éjszakai alvás. Comfort fontos az egészséges alvás, a gyermek. Nyugalma lehetővé teszi a szülők aludni. Kell választani a kiváló minőségű modellek, biztonságban vannak az egészségre a gyermek számára kielégítően hosszú expozíció.

A szabályok betartása segít megszervezni az alvás, a táplálkozás és pihenés a gyermek. Ha ágyba által Komarovsky fontos ahhoz, hogy a létrehozott sorozatot alkotnak a szokás a baba, és elalszik sokkal gyorsabb. A szülőknek meg kell cselekedni finoman, de határozottan. Fontos, hogy legyen kedves, hogy a gyermek jól érzi magát.

Beiskolázási a menetrend is frusztráló, szeszélyeit, sír. Meg kell kezelni a gyermek megértése, ne haragudj, és ne szidja őt. Síró - a legfőbb módja az érzelmek kifejezésére, a gyerek nem sok kárt egy kicsit sírni. Alakult ütemterv hogy az élet könnyebb a szülők és a gyermek, hogy a gyermek gyorsabban elalszol, lehetővé teszi a család teljes kikapcsolódásra és alvás.

Hogyan lehet fogyni szülés után?

Sok kismamáknál szembesülnek a probléma a túlsúly. Valaki azt megjelennek a terhesség alatt, hogy valaki - a szülést követően.

 • És most nem engedheti meg magának, hogy bikinit hordani és rövidnadrág ...
 • Kezdesz elfelejteni azokat az időket, amikor a férfiak nem bók tökéletes alakját.
 • Minden alkalommal, amikor jön a tükör, úgy gondolja, hogy a régi időkben soha nem fog visszatérni.

De hatékony eszköze a fogyás! Menj, és megtudja, hogyan Anna lefogyott 24 kg 2 hónap.

Hogyan lehet fogyni szülés után?

Sok kismamáknál szembesülnek a probléma a túlsúly. Valaki azt megjelennek a terhesség alatt, hogy valaki - a szülést követően.

 • És most nem engedheti meg magának, hogy bikinit hordani és rövidnadrág ...
 • Kezdesz elfelejteni azokat az időket, amikor a férfiak nem bók tökéletes alakját.
 • Minden alkalommal, amikor jön a tükör, úgy gondolja, hogy a régi időkben soha nem fog visszatérni.

De hatékony eszköze a fogyás! Menj, és megtudja, hogyan Anna lefogyott 24 kg 2 hónap.

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
Az okok, amelyek miatt a baba nem alszik napközben. Mit vigyen anyám létrehozni egy napi baba alszik?

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
Hogyan elválaszt egy újszülött grudnichka csak aludni a karok a szüleik? Mi jár a végtelen lengő önálló elaludni a kiságyban

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
Az alapvető szabályok, hogy a szülők minden gond nélkül aludt újszülött éjjel-nappal

Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
A fő oka grudnichok nyugtalan alvás éjjel, és gyakran felébred. Mit kell tenni a szülők egy ilyen helyzetben? Ways, hogy megoldja a problémát

 • Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
  Miért költene katéterezés eljárás lacrimal babák? Ez veszélyes? Válaszok a leggyakrabban feltett kérdéseket szülők
 • Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
  Okai székrekedés szoptató nők, és hogyan kell kezelni őket: a kábítószer beavatkozás, a hagyományos módszerek, a testmozgás
 • Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
  Kell aggódni szülők nőtt a vesemedence csecsemők? Módszerek a betegség diagnosztizálására, annak okait, kezelési módszerek
 • Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
  Mely antibiotikumok vehetnek a nők, akik mell grudnichka?
 • Hogyan tegye a baba aludni Komarovka
  Köldökzsinór fistula csecsemők: okok és a betegség stádiumától, valamint a kezelési módszerek

Egy összegben:

 • születéskor - 15 512,65 rubel.
 • próbatermelési Az LCD - 581,73 rubel.
  • Minimum előnyök:

   Maximum Előny:

   szülési tőke

   Az információ található az oldalon csak tájékoztató jellegűek. Ott nem helyettesítheti a szakszerű orvosi ellátást. A kiválasztás és adminisztráció gyógyszerek, kezelések, és a használatuk ellenőrzésével lehet végezni csak gyermekorvos. Ügyeljen arra, hogy konzultáljon szakemberrel.