Hogyan tegye az újszülött aludni - rázás, és nem sok baba alszik és milyen helyzetben

Hogy egy anyuka - ez a boldogság, és ugyanakkor nagy felelősség. És ha az újonnan alakult anya, és a tapasztalatok a baba mint ilyen, nem rendelkezik, a szint a szorongás ő néha jön a limit. Ne ijedjen meg feleslegesen, a bizalom az érzéseit, hallgatni a belső hang -, és akkor nem lesz kérdés, hogy hogyan ágyba az újszülött. Arra is szükség van, hogy konzultáljon a barátaival, akik már rendelkeznek tapasztalattal.Mennyi alvás kell egy újszülött?

Ezt a kérdést nem lehet megválaszolni egyértelműen, mert minden gyereket, az egyedi. Ezen kívül, a természet a gyermeket és az alvás időtartama befolyásolja az a tény, ahogy azt az időt terhes nő vár feltöltését:

 • Ha a jövőbeli anya vezetett aktív életet, és az ő kedvenc időtöltése volt a lovaglás a szabadban, akkor valószínű, hogy nem lesz gyerek lesz hasonló aktivitást mutatnak. Lay ez nem lesz könnyű, anyám meg kell csinálni.
 • Ha anyám szerette töltik szabadidejüket, feküdt a kanapén, a fia vagy doochurka valószínűleg szintén egy szerető alvás. A legtöbb új szülő úgy érzi, hogy ez a jó szerencse anyám, de néhány aggódnak a baba alvás időtartama.

Hogyan tegye az újszülött aludni - rázás, és nem sok baba alszik és milyen helyzetben

Újszülöttek, akik még nem volt hó, szinte alszik 20-22 órát egy nap, ébredés csak akkor, ha a kellemetlen, hogy hozza éhes és rongyos pelenka. Helyezzük őket nem nehéz, de ne feledje, hogy ez a szám hozzávetőleges, és az esetek különbözőek. Ha a baba jó étvágyat és jó egészséget, de az álom tart 16-17 órát egy nap -, hogy nincs ok a pánikra anya.

Ha az anya kis boldogságot állandóan sír, és nem alszik sokáig, és tegye az egész családját, helyénvaló lenne orvoshoz fordulni. A gyerekorvos képes lesz, hogy pontosan diagnosztizálni az oka a alváshiány, de bizonyos esetekben szükség van, hogy látogassa meg a neurológus. Az okok a szorongás lehet kólika vagy fejfájás által okozott koponyán belüli nyomás. Ne várjon, és úgy gondolja, hogy minden elmúlik magától. Ésszerű, hogy szakmai tanácsot, amelyet anyám választja tanácsot vagy véletlenül.

Milyen helyzetben aludni egy újszülött?

Mint felnőtt, a gyerek saját személyes preferenciák megválasztásában testtartás aludni. Helyezzük az újszülött nem olyan kényelmes neki - így biztosítja, hogy megkapja a kimeneti álmatlan éjszaka. Néz a kis ember időről időre (éjjel-nappal) egy pár hétig, akkor könnyen meg tudja határozni, milyen helyzetben aludni választotta a baba:

 • Egyes babák szeretnek aludni a hátukon,
 • egyesek pihenni oldalára
 • vannak gyerekek, akik inkább jelentenek a hasán.

Mindenesetre, nem tagadom, a baba kényelmes és nem próbálja befolyásolni a gyermekek preferenciáit. Válogatott testtartás biztosítja a gyors lefekvés, és így segít feküdt az újszülött a lehető leghamarabb.

Tehát testtartás alvás a következők:

Hogyan tegye az újszülött aludni - rázás, és nem sok baba alszik és milyen helyzetben

 • A hátoldalon. Abszolút biztonságos testtartás, amelyben a gyermek lesz kényelmes és anyám. Stack morzsákat hátoldalán lehet éjjel és nappal egyaránt. Sok baba aludni öröm ebben a helyzetben, kinyújtott karok és lábak.

Hogyan tegye az újszülött aludni - rázás, és nem sok baba alszik és milyen helyzetben

 • Az oldalán. Lay morzsákat a helyére került a szárnyon során alvások. Annak érdekében, hogy a gyermek nem fordult át, akkor csatolja a szárnyon begurult egy szűk tekercs pelenka, törölköző vagy takaró. Ez a testtartás jó, mert abban az esetben, öklendezés etetés után a baba nem fenyegeti a fulladás. Ne feledje, hogy váltakozó oldalon, amelyen teszed a baba. Például tegnap este ez lehet a bal oldalon, és holnap - jobb.


Hogyan tegye az újszülött aludni - rázás, és nem sok baba alszik és milyen helyzetben

 • Hasán. Ez a testtartás az alvás is fellép többek között a gyermekorvosok és az anyák tapasztalt sok vita. Egyesek úgy vélik, hogy nincs semmi baj az, hogy a baba alszik a hasán, és mások -, hogy növeli a hirtelen halál szindróma. Meg kell jegyezni, hogy a gyerekek alszanak a gyomor, kevésbé szenvednek kólika, hiszen van egy fajta masszázs a has, így könnyebben elmozdulni gázok bélből való alvás.

Módszerek a tojásrakás csecsemők

Ways forgalomba az újszülött valóban egy hatalmas összeg, de mindannyian szűkülnek le a közös három elem alkalmanként használják:

 1. Motion betegség.
 2. Co-alvás.
 3. Self alvás.

Motion betegség - hatékony és gyors módja annak, hogy a baba aludni, de nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy ez nem megoldás. A csecsemők nagyon gyenge vesztibuláris rendszer, így azok könnyen álomba ringatja magát, de a gyerek hamar megszokja ezt a módszert a lefekvés, és lesz szükség, hogy folyamatosan. Meg kell órákat tölteni séta a ház körül a baba. Ennek eredményeként, a gyermek boldog lesz, és vidám, és anyám a veszélye, hogy álmos és ingerlékeny, ezért ezt a módszert használja, hogy feküdt egy újszülött kevesebbet alszanak.

Co-alvás előnyös, mivel az anya és a baba. Úgy gondoljuk, hogy ebben az esetben a szoptatós anya aktiválódik szoptatás és a gyermek alvás egyre mélyebb és nyugodtabb. Az egyetlen negatív az, hogy az apa a család az idő szükséges elmozdulni a házastársi ágy a kanapéra.

Hogyan tegye az újszülött aludni - rázás, és nem sok baba alszik és milyen helyzetben

Self elalvás csecsemők is megtalálható. Egyes anyukák alkalmazva néha herkulesi erőfeszítéseket kellene altatni baba, minden lehetséges módszereit és nagymamák tanácsot. Tehát, ha azt hallja, hogy az újszülött aludni a saját, akkor is meglepett ez a tény. Tény, hogy a szokás elalvás függetlenül könnyen csak akkor megismételni ugyanazt a rituális indulás aludni naponta, hogy van, megfigyelése módot.

Idővel, a gyerek meg fogja érteni, hogy miután egy éjszakát akkor várjon egy meleg fürdő és egy üveg meleg tejet (vagy az anyja mell), amely után az anya őt az ágyba, és elaludt. Eleinte nem mindenki lesz olyan sima, de ha ismételje meg ezt a szertartást egy és ugyanazon időben, a gyermek szokni. Legyen határozott, óvatosan és kitartóan ismételni tetteit újra és újra -, és akkor az eredmény nem fog sokáig tartani.

Hogyan tegyük egy gyermek nélkül ringató az éjszakát?

 1. Győződjön meg arról, hogy a gyermek lefekvés előtt. Egy biztos jele a fáradtság - ez az, amikor a baba ásít, terc szemek, szeszélyes oka. Ebben a korban a gyerekek elfárad gyorsan, így nem késleltetheti - menj ágynemű.
 2. Készítsünk egy fürdő egy főzet a gyógynövények, vagy használja a gyermekek habfürdő: a gyógyszertárakban széles választéka kész gyógynövény keverékek csecsemőknek úszás. Sok gyerekek szeretnek úszni, akkor is egy különleges kört fürdés a baba, ami lehetővé teszi, hogy a baba úszni a saját, tartózkodó felszínen. Azonban semmi esetre ne hagyja grudnichka a vízben felügyelet nélkül, ez életveszélyes.
 3. Lefekvés előtt vagy a takarmány a baba mell keverék, az éhség nem teszi lehetővé a baba mély alvást, akkor rendszeresen felébred, sír és szeszélyes. Nem szükséges, hogy vegye igénybe az újszülött mozgásszervi betegség, amikor hirtelen felébredt éjszaka. Ellenőrizze a pelenka, próbálja meg, hogy neki a mell vagy a mellbimbó. Pat veregette vagy a fej, hogy a karok, majd nyomja meg neki. Csendben és óvatosan beszélj vele, a műveleteket kell lenniük abban, és nyugodt.

Segítség a gyermek elalszik a kedvenc nem jelent problémát, akkor kell csak megtalálni a saját receptje nyugodt. Anya énekel altatódalt a lágy zene, utánozva a hangokat a természet, hogy egy kis vizet inni meleg. Minden családnak megvan a maga titkai. ott a saját listáját.

Hogyan hozzászoktatni aludni ágyában?

Hogyan tegye az újszülött aludni - rázás, és nem sok baba alszik és milyen helyzetben

Tény, hogy tanítani csecsemő aludni az ő kiságyban anyám nem jelent különösebb nehézséget. A legfontosabb dolog, hogy megértsük, amit igazán akar. Ha már gyakorlott lefekvés előtt együtt, akkor meg kell kezdeni, hogy az ágyat a gyermek az övé. Ezután táplálkoznak éjjel, akkor átkerülhet a babát. Fokozatosan, amikor a baba megszokja a helyét, akkor nyomja meg az ágy a távolból. Ebben a kérdésben is jobb, ha nem veszi az időt, hogy a dolgok fokozatosan és szakaszokban, így a gyermek és az anya megbékélni a helyzettel.

Milyen gyorsan ringatja baba?

Újszülött grudnichka könnyen szünet, ha az anya, bepólyáz és reszketés, hogy a gyermeket a karjában. Egyes babák aludni hosszú ideig egy tolószékben, amely megrengette a szülők. A bölcső vagy egy speciális gyermek hinta célja továbbá, hogy megkönnyítse az erőfeszítéseket a felnőtt, a megteremtését célzó. Modern alternatívája a kocsik és a hosszú séta a szobában -, hogy használja a fitball. Figyelembe a baba kezét, és ül fitball, anyu nagyon könnyen tengeribeteg, majd behajt a baba.

Tippek fektetése gyerekek

 • Ügyeljen arra, hogy a hőmérséklet és a páratartalom a szobában volt, és megfelelő szinten. Az újszülött optimális hőmérséklet változik belül 18-22 fok. Az ügy a 25-27 fok nem szükséges, kivéve, ha ez ritka.
 • Fürdeni morzsákat lefekvés előtt, hogy egy tiszta, meleg, kényelmes ruhát.
 • Győződjön meg arról, hogy gyermeke van vezetve.
 • Bevon a villanyt a szobában, így csak a mellékelt éjjeli, fektesse a gyermeket.
 • Énekelj baba altatódal. Hagyja, hogy a gyermek még nem érti a dal, fekve uddobnoy helyzetben, de világosan megértse, egy dolog: az anyám itt, ő szereti.

A természet hozott minden nő az anyai ösztön, amely azonnal bekapcsol, amint anyám venné az újszülött a karjában. Ne feledje, hogy nyugodt, magabiztos a helyességét akciók anya valóban szüksége van a gyerek.