Hogyan tegye baba aludni napközben

Hogyan tegye baba aludni napközben

Sok anya érdekli, hogyan tegye a baba aludni napközben. A nappali alvás szüksége gyermeke, mert az ő éretlen idegrendszer szüksége van egy jó pihenést. És az alvás napközben a legjobb erre a célra alkalmas.Nappali alvás - a záloga a fizikai és mentális egészségét a gyermekek. Tedd a baba aludni napközben nem könnyű feladat. Még ha a gyermek boldog és mozgékony, a napi pihenésre van szüksége. A napi eljárás nem okoz egy anya és kisgyermek negatív érzelmek, meg kell figyelni, hogy a következő tippeket.

alvások grudnichka

Amikor egy kis gyermek 2 hónapos nem alszik napközben, ez azt jelenti, hogy ő a „zavaros” órát fenntartva pihenésre és ébrenlét. Ha úgy érzi, a felnőttek fáradtság, a test, mert pihenni, ásít. Ők csökkent agyi funkciók, akarnak pihenni, aludni. Csecsemők még nem tudják, mikor kell aludni, mert az átmenet folyamatát aludni gyermekeknél még nem alakult ki.

Ezért. grudnichka hogy ágyba délután felesleges könnyek, köteles megszervezni a békés légkör vesz körül, és a maximális kényelmet, még aludni vele.

Baba etetés, különben éhen nem engedi neki, hogy aludni. Ruha megfelelően a hőmérséklet a szobában. Távolítsuk el az olyan tényezők hatásait, amelyek zavarják a gyermek elalszik. Válthatja a baba meleg vizekben. Ezáltal nem lehet több, mint 15 perc. a gyermek nem érzett vitalitás.

Ezt az eljárást követően segít a csecsemők alszanak, és egy kellemes masszázs zene. Ha a baba nem alszik sokáig, hatékony segítségnyújtás aromaterápiás levendula vagy jázmin, amely egy pihentető, gyorsuló elalvás. Gyakran babák feltöltött aludni a nap folyamán, ezekkel a módszerekkel:
  • Dummy. Alatt az idő alatt a gyermekek nyilvánul meg szopás reflex, az egyik legfontosabb reflexek a csecsemőnél. Dummy lehetővé teszi, hogy találkozzon vele, és álmosságot okoz;
  • Az anyja mellét. Ezt a módszert gyakran használják az anyák. Miután megkapta a mell, a baba elalszik gyorsan. De ezen a módon, hogy feküdt a csecsemő nem teljesen helyes. Sokkal jobb, hogy egy baba egy üveg tejet;
  • mozgásszervi betegség. Ebben az eljárásban a gyermek gyorsan becsukja a szemét, és elalszik könnyen, ha vesz fel a fogantyút, és indítsa el a swing. Ez a módszer akkor is hatékony egy bizonyos ideig. A gyermek felnő, egyre nehezebb, és tartsa kéznél egyre nehezebb.


Sokkal egyszerűbb, ha a gyermek elalszik az ágyban a saját. Nem mindig a helyzet, hogy a baba ágyba, és elalszik. Ez megköveteli csak létre a szükséges környezet kialakításához aludni.

Fektetése ágy idősebb gyermekek

Elérve 2 éves korig, a gyermek gyakran nem akar aludni a nap folyamán. Megpróbálja rávenni, hogy menjen aludni viszont kezében egy árvíz könnyek. Mit lehet tenni ilyen esetekben, a baba elaludt a nap folyamán? Tulajdonképpen ez nem is olyan nehéz, ha használja az alábbi módszerek erre:
  • következő megfelelő napi rutin;
  • betartását a megfelelő rítusok, tuning a gyermek aludni.

Minden szülő dönti magát, hogyan kell elkészíteni a gyermek a pihenőnap. Néhány a gyerekek szeretnek olvasni, hogy neki, vagy meséltek, hogy valaki elalszik alatt halk zene. Vannak gyerekek, akik aludni kell, mielőtt a nap pat hátoldalán. Néha a szülők nem veszik észre, hogy az aktív gyerekek közlekedéséről lefekvéskor zavarja a szervezet, hogy megnyugodjon.

Hogyan érdekli a gyermeket pihenőnap?

Mit kell tennie annak érdekében, hogy a helyzet kedvező az egészséges, pihentető alvást?

Először. szellőztesse ki a helyiséget, ahol a baba alszik. Hála a friss levegő, oxigénnel telített, az agy gyermek, a gyermek hamar elaludt, és pihentetni javára a szervezetben. Érdeklődjön a gyermek, és állítsa be a napi pihenőidő, hogy megvásárol vele egy szép pizsamában aludni a kedvenc hősök a tündérmesékben vagy rajzfilmeket.

Chubby kisfiú tudja olvasni kedvenc történetet. Az ilyen készítmény az alvás lehet az íze a baba, akkor várni a pillanatot, amikor a tisztelt mese. Ez is érdekelt abban, hogy a gyermek álom szép álmok, amikor elalszik. Gyerekek gyakran kerülnek ágyba a kedvenc játék, amelyben először elaltat, majd elalszik magukat.

Ha minden módszer nem hoz eredményt, akkor meg kell szakorvoshoz kell fordulni. Hogy vezet a napi árfolyam a nap a gyermek. Leggyakrabban a baba nem alszik napközben, mert a kötelességszegés szülők tekintetében az előkészületek a pihenőnap a gyermek. Ezért szükséges, hogy mérlegelje a kérdést: mi a baj a szervezet a nappali alvás baba.

Kapcsolódó elemek honlapunkon: