Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

A minőség a vakolat bevonat végső soron attól függ, nagyon, nagyon. Későbbi munka a díszítés a belső vagy a külső térben lehetőség tudjuk végezni a tetején a vakolat réteg. Kérdezd meg bármelyik mester kőműves, mennyire fontos a minőségi vakolatok és kap egyértelmű választ, hogy milyen fontos az, hogy végezze el ezt a szakaszt a munka rendesen.Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

Továbbá, az egyikük, hogy megünnepeljük egy nagyon fontos részlet. A legjelentősebb lépés a gipsz falak egy hozzáértő és hű mutató speciális jelzők. Szeretnénk elmondani. hogyan rakja jelzők vakolat. Először meg kell határoznunk a sorrendben. amikor ugyanezek világítótornyok állni.

Ha szükséges jelzők

A válasz igen egyszerű. előtt. ahogy kezdődött, hogy egy vakolat réteg. Fontos megjegyezni, hogy a felület szolgál a vakolat alatt, késznek kell lennie. Ez azt jelenti:

 • A munkafelület, akár egy fal vagy a mennyezet, nem kell különböző ízületek, repedések nyomai régi vakolat, vagy háttérkép, és így tovább. D. A fal legyen sima, tökéletesen sík.
 • Ha a repedés komoly és elég mély, akkor lehet, megerősítése.
 • Részei a felület vakolat, ami nagyban látszanak falak - .. kiemelkedések ragadt tégla stb, el kell távolítani, és kezeljük külön a vonatok, jobb, mint azok, amelyek tovább fogják vakolás.
 • Amennyiben a tervezett munka alapú készítményeket cement, beton felületére, akkor ajánlott, hogy emellett rögzítse speciális vakolat felülete hálózatban.

Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

 • Kívánatos előkezelésére falak vagy mennyezetek speciális alapozóval a mély behatolás, akkor jobb, hogy végezzen ezt a műveletet többször.
 • Megfelelő és ez igaz a legtöbb, akik kezdtek a javításokat, a kibocsátási ár és a kiadások. Ebből az egyszerű axióma: ez jobb, hogy a vakolat legnagyobb megengedett vékonyréteg. Ezért nagyon fontos, hogy meghatározzák a jelzők, hogy egy réteg gipsz fordult alacsony. Nem helyesen észrevette a jeladó ebben az esetben növelni fogja a teljes költség végző vakolási munka.

  Az új, minőségi és simaságát a falak jobb, mint a ház épült a szovjet időkben. Ennek megfelelően a gipsz falak a régebbi otthonok időigényes, mint az újak.

  Hogyan tegye jelzők vakolás falak

  Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

  helyességét a világítótornyok

  Helyesebb lenne beszélni a helyességét a világítótornyok. Volt számos egyedi szabályok:

  • Beacons fog szolgálni a meghatározó eleme a készítmény a sík mennyezet vagy fal. Abban az esetben szándékos ívelt felület nem várható, azokat szigorúan függőleges vagy vízszintes.
  • Minden telepített felszínén (egy felület) a jelzők kell lennie ugyanabban a síkban, amikor ki, például két vagy három világítótornyok a falra vagy a mennyezetre, lesznek található ugyanabban a síkban. Ha teszünk jelzők úgy, hogy bármely három nem esnek azonos síkban van az előző két, a vakolatot a megállapított módon jelzők egyenetlen lesz, és a jövőben is, még ha nem is azonnal, akkor észrevehető.
  • Beacons kell jó erőt, annak érdekében, hogy feldolgozza a vakolat felülete, nem tették barlang nyomása alatt az úgynevezett szabályokat.
  • Fontos, hogy biztonságosan és szilárdan rögzítse a jelzők a munkafelületet.
  • Ami a távolságot, a válasz arra a kérdésre, -Hogyan hogy pontosan beállítsa a jelzők? - a következő: kényelmes távolságra a vakolás. Szakemberek tanácsot jelzők telepítve bizonyos távolságra egymástól 1-1,5 méter.


  Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

  A mi kis segítők - világítótornyok

  • A mi kis segítők - jelzőket kell könnyen és szabadon eltávolítható, miután elegendő ereje vakolat, de amíg a teljes megszilárdulás. Persze, lehet, hogy nem mutatnak semmilyen nyomát a jelenlétüket, de vannak esetek, amikor a mező nem távolítják el időben a világítótornyok tapéta vagy más bevonatok rozsda foltok, és hasonló kellemetlen dolog:

  Szerelmeseinek mentés ajánlott választani jelzőket olcsóbb, hogy miután az összes szükséges kőműves munka, akkor lehetne egyszerűen kidobták.

  szükséges szerszámok

  Annak érdekében, hogy jelölést jelzők elhelyezkedés falak vagy mennyezetek, akkor azt kell értékelni, a felszíni és meghatározni a szükséges réteg overlay sík. Ez az eljárás az úgynevezett „kockára”. Ehhez szükségünk van:

  • zuhannak megjelölésére sor (függőleges) a felszínen;
  • az úgynevezett „vízmérték” (vagy gidrouroven), amely arra szolgál, hogy megjelölje a vonalakat, de a vízszintes;
  • Jellemzően, amiről már szóltunk. Meg kell helyesen beállítani a gépet, és ellenőrizze a fal vagy a mennyezet a szabálytalanságok (kombinálva a szinten);

  Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

  • szinten;
  • speciális festékkel vezeték festék: ez segíthet, hogy egy gyors jelölő hosszú sorok;
  • ceruzák vagy markerek, ceruzák színezett;
  • monofil (alkalmas és a halászat). Ez arra szolgál, hogy meghatározza a sík vakolat jelzők és rendeletek;
  • fúrni, vagy kalapács fúró és fúvókák. Úgy fogjuk fúrja ki a falat, hogy telepítse a csapokat, ami viszont szükséges lenne, hogy nyúlik a damil;
  • szintű lézerek. Választható, szükséges a folyamat megkönnyítése érdekében megjátszásának;
  • hadjáratok és az egyenes csavarhúzó.

  A folyamat a „kockára”

  Ebben a szakaszban a munka, sőt, semmi sem nehéz. A legfontosabb dolog - ne siess, és elvégezni az összes lépést szigorúan sorrendben:

  Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

  Felület előkészítés a vakolás

  Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

 • Tól feltételes A és B pontok adagoljuk vízszintesen a központ és a 10 cm-es jelet pont (hagyományosan C és D). Ismételjük a 4. és 5. pont, de az új pontokat.
 • A távolság C és D szükséges, hogy osztja egyenlő részekre úgy, hogy mindegyik körülbelül 10-13 cm. Most figyelmét Több pont (hagyományosan E és F), amely lehet több, mint két, attól függően, hogy a hossza a felületre. Hasonlóan az előző pontban építeni E1 és F1.
 • Tiplik csavarokkal pont az A, A1, B, B1, centrifugálás úgy, hogy a felület mögött a parttól 1-1,5 cm. A fennmaradó pontok ugyanazt a műveletet csavarozással a kupakot ütközésig. Most az első négy pont a szakaszon a zsineget. Nézzük span és átlós A-ból B és B1-A1.
 • A közepén a A és B szegmens-A1-B1 Megjegyzés pontok A2 és B2, ill. Ezután furatokat a csapok.
 • Csavarokkal az ezeken a pontokon, megpróbálták a vércukorszint megfelelő függőleges. Először is, egy A2-ig, majd az A2 az A1. Pontosan ugyanaz - a pont B csoport
 • Miután a feszültséget a damil, e helyen vagy csipke könnyű megállapítani, hogy a kívánt sík fordult. Ha horgászzsinórok vagy vezetékek megérintette központjában leendő Triangle, elértük a kívánt eredmény.

  Ez a folyamat a leírt összehangolása falak. Térjünk át a nagyon fontos kérdés.

  telepítés jelzők

  Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

  Újabban szolgált jelzők különböző fahulladék, metszés csövek, stb Jelenleg és a jelenlegi sokfélesége az építési piac jobb, hogy egy speciális profil: .. A magassága 0,6 cm-es vagy 1 cm.

  Ezek a profilok könnyű acél. Meg kell különös figyelmet fordít a minőségi vásárolt a profil, mert könnyen deformálódik. Profil legjobb szerelt speciális ragasztóval megoldásokat. Ehhez lehet vágni egy profilt a szegmensek hossza egyenlő a távolságok közötti csavarokat vymerennym meghatározó sík felület az, vakolat. Készítsünk oldatot egy spatulával „pofonokat” feküdt ki megoldást a profilok rögzítési pontok, tiszteletben a távolság 10-20 cm.

  Vesszük, és tegye meg profilját az verés. Vezetése nyomva, amíg nem rögzül. Bármely többlet ragasztó oldat, amely kijön fixálás után, ajánlott, hogy azonnal távolítsa el. Fontos figyelembe venni a használata a szabály - a világítótorony kell szorosan nyomni ellene.

  Az is lehetséges, a telepítés jelzők habarcs nélkül egy speciális műanyag kötőelemek. Vannak lehetőségek a jeladó egy megoldást, ahol ahelyett, hogy ugyanazt a profilt kívánt jeladó ugyanabból a vakolat. Mint kötőelemek műanyagból van, az elv a munka ugyanaz: minden elvégzett munkát Ügyeljünk arra, hogy a szabályt.

  következtetés

  Hogyan tegye jelzők gipsz falak saját kezűleg fotó

  Világítótornyok gipsz falak

  Világítótornyok gipszkarton fal könnyen felhelyezhető a saját. Érdemes megjegyezni, hogy annak ellenére, hogy a látszólagos bonyolultság, a folyamat viszonylag könnyen lehet tenni a saját kezében van. Ne felejtsük el, hogy tartsa be a technológiát.