Hogyan tisztítható bőrdzsekit saját, akkor mosom

Felső bőrkabátok soha nem megy ki a divatból, továbbra is népszerű, még elég magas ár, mint praktikus, tartós, jól védett az időjárástól. Te mindig úgy érzi, elegáns és kényelmes a kedvenc ruhák, feltéve, hogy megtanulják, hogyan kell tisztítani bőrdzsekit otthon.Kedvenc tart meg egy nagyon hosszú idő, ha érdekel a bőrdzseki egy hozzáértő és rendszeres. A vonatkozó tanácsadás mindent a bőrt, így a köpeny és a kabát, és még egy bőr szoknya, kesztyű, vagy táska egyszerűen frissítheti anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Hogyan tisztítható bőrdzsekit saját, akkor mosom

Karbantartása és tisztítása bőrkabátok

Ideális esetben, ha legalább évente egyszer, egy speciális vegytisztító bőrdzseki. Ehhez a szezon végén, mielőtt a nyári tárolás. Tisztítás az utastérben eltávolítja a legmakacsabb foltokat és szagokat. Szakemberek is képes festeni, és bőrdzsekit otthon csinálni a magas szintű nem működik.

A tisztítás után a ruhákat fog kiadni egy műanyag zacskóba. A hosszú távú tárolására egy műanyag zacskóba nem alkalmas. Ügyeljen arra, hogy távolítsa el a kabát tőle, és tárolja vásárolni speciális légáteresztő táska ruhát.

Az üzletek értékesítésére szakosodott bőr ruházat, nagy választékban rendelkezésre álló eszközök létre kifejezetten bőrből készült termékek. Az kétségtelen előnye az a tény, hogy nem csak a tiszta, de segít megelőzni a súlyos környezetszennyezés.

Vegyünk néhány közülük:

 • Bőr Protection Cream - bőrvédő krém. Alkalmazása előtt a dolgok akkor számíthat, hogy a helyszínen a bőrdzseki sosem jelenik meg. Ez gátló elem megakadályozza szennyeződése víz vagy zsír eredetű. Rendszeres használata a krém will hide az öregedés jeleit, nem lesz látható helyen kopás, mint megnyilvánuló elsápadás és kis repedések.
 • Bőr Ultra Clean - ultraochistitel. Nagyon hatékony tisztító oldat nem tartalmaz semmilyen oldószert vagy súrolószert, amely lehetővé teszi, hogy tiszta bőrdzseki erősen makacs szennyeződéseket anélkül, hogy veszélyeztetné a termék. Alkalmas minden szín a ruha, ami nagyon fontos, ha meg kell tisztítani a fény bőrdzseki.
 • Bőr folteltávolító - folteltávolító, amely segít eltávolítani a legmakacsabb szennyeződéseket. A bevonat nem sérült. Leggyakrabban használt, amikor el kell távolítani a foltokat a különböző típusú festékek, körömlakk, skót, ételek, gyümölcslevek és egyéb természetes színezékek.
 • Bőr Revive - légkondicionáló. Eszközök a lágyító visszaállítja felületek váltak kemény, rideg és fonnyadt eredményeként hosszas használat vagy nem megfelelő ellátás a bőrkabát. Ezt az olajos emulziók, vízbázisú, alkalmas mindenféle bőr termék.
 • Köp eltávolító - egy speciális folteltávolító számára, amely eltávolítja és megakadályozza, fehér felhő a bőrön. Ez eredményeként keletkezik a rossz barnító és a másik irányba szinte lehetetlen eltávolítani ezt a problémát. Fehér bevonat (zsírozás) lehet hagyni, és más eszközökkel, de ez lesz az ideiglenes intézkedést.
 • Penész eltávolító - olyan eszköz, amely eltávolítja a bőr penész, baktériumok. A gyógyszer is megszünteti a kellemetlen szagokat és a foltok miatt a penész. Megelőzésére alkalmas jövőbeli problémákat. A gyógyszer - egy erős, de teljesen biztonságos a kezelendő felületeket, alkalmas velúr.

A fenti hatékony, de nem túl népszerű, mert az ár egyértelműen túlzottak. Minden meglévő termékek cipőápoló is alkalmasak ebben az esetben, de az ár sokkal kisebb lesz, mint a konkrét termékek gondozása bőrdzsekit.Ügyeljen arra, hogy a cipő nedvességet taszító spray, eső elleni védelemre. Kis karcolások elfedheti keresztül krémek megfelelő színű cipő.

Hogyan tisztítható bőrdzsekit egyedül

Otthoni ápolás a bőrdzseki végezhetjük speciális eszközökkel, valamint a hagyományos módszerek segítségével a rendelkezésre álló források. Mit válasszak? A véleménye szerint a fórumokon egyértelmű: a legnépszerűbb módszer tekinthető hatékony és konkrét módját választják, attól függően, hogy a pénzügyi lehetőségeket.

Fontolja meg, hogy tisztítsa meg a bőrdzsekit otthon:

 • Szárított szennyeződés, por könnyen eltávolítható egy nedves ruhával meleg szappanos vízzel. Fontos - nem túl nedves a ruhát!
 • Zsír foltok, zalosnivshiysya gallér vagy hüvelyek lehet eltávolítani oldattal Glicerines szappan, majd óvatosan törölje a nedves felületre. Egy másik lehetőség - a helyszínen, hogy egy papírtörlővel és vas vas. Magas hőmérsékletű olaj beszivárog a papír és nyugdíjba vonul.
 • Spots tinta lesz távolítva benzol vagy aceton. Alakult kellemetlen szag elmegy, ha kezelt területet dörzsölni egy szelet citrommal.
 • Válás só után kialakult eső vagy hó. A probléma könnyen eltávolíthatók egy nedves ronggyal ecetet.
 • Fading - szintén nem probléma. Állítsa vissza a fényt lehet a segítségével citromlevet. Ne szabad pénzt a citrom levét, és gyalog az egész felületén a ruhanemű, ez a fajta felfrissülve és kabát ismét zseniális.
 • A repedéseket, érdessége és az anyag lehet lágyítani szivaccsal megnedvesített glicerin, vízzel hígítjuk. Ebből a kis repedések láthatatlanná válik, ugyanazt a hatást érjük el, és felvert tojásfehérjével. Ha alkalmazzák, majd törölje le egy nedves ruhával, és ne várják szárítás majd szárítsa meg a felületet jelentősen megenyhült.
 • Penész a ruhákat eltávolítjuk a benzin. Kérelem benyújtását követően biztos, hogy az összes feldolgozott törölje le nedves ruhával.

Hogyan mossa bőrkabát

Hogyan tisztítható bőrdzsekit saját, akkor mosom
A közös kérdés - ez lehet törölni egy bőrkabát, így ez lehetetlen. Az összes tipp ebben a témában írta értő emberek. A bőr vízzel érintkezve deformálódik tönkremenne.

Miután a mosógépet vagy áztatással egy medencében egyetlen dolog maradt, hogy dobja.

Az egyetlen kiút -, hogy törölje a szennyezett helyen egy nedves ruhával, de a nedvesség mennyiségét minimalizálni kell. A kezelés után az egész felületet szappannal és vízzel alaposan le kell tisztítani száraz ruhával.

Mi a teendő, ha meg kell mosni a bélés egy bőrkabát? Ezt csak kézi üzemmódban, és ugyanakkor meg kell felelnie a szigorú óvintézkedések hogy megakadályozza a víz alá a minimális külső. A terméket Kihajló bélés és maximálisan elválasztjuk. A mosást a hideg vízben, az eljárást meg lehet ismételni többször egy hónapban.

Mosás után a dolog szárítjuk akasztók kihajló állapotban, és csak szobahőmérsékleten. Nem lehet viselni egy kabátot száradása előtt is. Ha ez az ajánlás nem felel meg, akkor valószínű, hogy a termék megnyúlik, elveszti alakját kabát.

Hogyan löket bőrkabát

Hogyan tisztítható bőrdzsekit saját, akkor mosom
Puha, széles akasztók (más szóval - trempel, akasztók) - az egyik legfontosabb feltétele a megfelelő tárolása bőrkabátok, amelynek eredményeként a megőrzése a formákat. Így minden szeres vagy végül kiegyenesedett hall, de mi van, ha kell, hogy gyorsan, hogy sima bőr zakó?

Különleges szalonok könnyen tisztítható a problémát, de a sürgősségi szolgálatok mesés. Pat lehet önállóan, hanem minden olyan tevékenységet, legyen óvatos, hogy ne sértse meg a termék.

Sima bőr a következő módon:

 • Vegye ki a dolog, és együtt mozog a rack a fürdőszobában, tegye úgy, hogy a vizet a zuhanyfej nem értem. Csukd be az ajtót, és létrehozott egy forró zuhany. Köszönhetően egy pár ruhát egy kis párolt, és ebből nagyon hamar kell egyenesíteni. Ne felejtsük el, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri, hogy a kabát nincs víz, mert a forró víz tönkreteheti a dolgokat.
 • Ahelyett, hogy egy zuhanyzó is tesz egy lavór forró vizet, és tegye összegyűrt dolog. Két órán belül időközönként meg kell adjunk hozzá forró vizet.
 • Kopott bőrdzseki nagyon könnyű gőz, ha a házban van egy kézi gőzfejlesztő vagy vas függőleges gőzös. Meg kell küldeni a deformálódott részeket a parttól nem kevesebb, mint 10 cm, hogy nem halmozott kondenzátum.
 • Rendes vas akkor is hasznos lehet, ha azt szeretnénk, hogy a stroke egy bőrkabát. Telepíti a legfontosabb mód, gőzfejlesztő nem tartalmazza. Még ilyen enyhe körülmények között nem lehet vasalni közvetlenül a bőr felszínén. Valet csak a szövet vagy a csomagolópapír.

Miután az összes fenti ellátás bőrkabát eljárásokat kell mozgatni, hogy egy száraz helyiségben, ahol kell akasztani legalább egy nap. Ezalatt az idő alatt, az összes ráncok és gyűrődések az erőszak.

Valódi bőr - finom anyag és minden túlbuzgóság velük vezethet, hogy a dolog ez csúnya szakaszon, és üljön. Jelenítse meg a helyszínen egy bőrdzseki vagy lelapul - válaszd ki először a leginkább jóindulatú módszerek és radikális eszközöket és módszereket az ellátás, hogy csak a legnehezebb helyzetben.